- 16 Şubat 2019
- 917
- 257
- 103
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Kızlar 19 Ekim'de kan verdim 133 çıktı 25 Ekim'de verdim 3740 çıktı bugün yani 30 Ekim'de verdim 11900 çıktı sanki bugünki değerim düşük mu acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese gorunduyss artık beta artışı çok önemli değil.Kızlar 19 Ekim'de kan verdim 133 çıktı 25 Ekim'de verdim 3740 çıktı bugün yani 30 Ekim'de verdim 11900 çıktı sanki bugünki değerim düşük mu acaba
Daha keseyi görmedim amaKese gorunduyss artık beta artışı çok önemli değil.
Kontrole mi gitmediniz yoksa gittiğiniz halde görünmedi miDaha keseyi görmedim ama
Yokya ilk kanı acilde verdim ikinci kanıda acilde verdim bugün kadın doğuma gittim oda istedi tekrardan kandan sonra bakalım ultrasonda bakalim dedı muayeneye sonra gel dedı kandan sonraKontrole mi gitmediniz yoksa gittiğiniz halde görünmedi mi
Değer gayet iyi canım kontrole git keseyi görürsün zaten kese göründükten sonra hcg önemli değilKızlar 19 Ekim'de kan verdim 133 çıktı 25 Ekim'de verdim 3740 çıktı bugün yani 30 Ekim'de verdim 11900 çıktı sanki bugünki değerim düşük mu acaba
Öylemi diyorsun canım sanki bugün verdiğim değer düşük gibi geldı yaDeğer gayet iyi canım kontrole git keseyi görürsün zaten kese göründükten sonra hcg önemli değil
Yok canım gayet iyi sat a göre kaç haftalık hamilesinÖylemi diyorsun canım sanki bugün verdiğim değer düşük gibi geldı ya
İyi de değerin 3000in üzerindeyken kadın doğum ultrasonla bakmadan niye yeniden kan istiyor ki? Bu gariplik var. Hakkında hayırlısıYokya ilk kanı acilde verdim ikinci kanıda acilde verdim bugün kadın doğuma gittim oda istedi tekrardan kandan sonra bakalım ultrasonda bakalim dedı muayeneye sonra gel dedı kandan sonra
Canım kan verdim diyemedim çok aksiydı doktor dırek son adet tarihimi sordu sonra gıt kan ver gel dedı zaten çok kalabalıktı konuşamadımkiİyi de değerin 3000in üzerindeyken kadın doğum ultrasonla bakmadan niye yeniden kan istiyor ki? Bu gariplik var. Hakkında hayırlısı
6+3 canım en son 15 eylül de adet oldumYok canım gayet iyi sat a göre kaç haftalık hamilesin
Gidince keseyide bebeğide görürsün canım kalp atışını da duyarsın muhtemelen duymazsan da 9 a kadar beklenir daha fazla bekletmeden git bence sağlıkla büyüsün inşallah6+3 canım en son 15 eylül de adet oldum
Değerim iyi mi diyorsun canım ya yakınımda dış gebelik geçiren o kadar çokki bende korkuyorumGidince keseyide bebeğide görürsün canım kalp atışını da duyarsın muhtemelen duymazsan da 9 a kadar beklenir daha fazla bekletmeden git bence sağlıkla büyüsün inşallah
Çok teşekkürler canım güzel düşüncelerin için Allâh razı olsunGidince keseyide bebeğide görürsün canım kalp atışını da duyarsın muhtemelen duymazsan da 9 a kadar beklenir daha fazla bekletmeden git bence sağlıkla büyüsün inşallah
Anladım canım. İnşallah en kısa sürede görürsün keseyiCanım kan verdim diyemedim çok aksiydı doktor dırek son adet tarihimi sordu sonra gıt kan ver gel dedı zaten çok kalabalıktı konuşamadımki
Çok teşekkürler canım ya aminnAnladım canım. İnşallah en kısa sürede görürsün keseyi