Kızlar öncelikle kadın hastalıklarına konuyu açtım fakat kimse cevap vermediği için bu bölüme açtım...
7 aylık evliyim fakat adet düzensizliği görüyorum. Ve bu her ay 1 hafta 10 gün ileri atıyor. Ortalama bakarsak 5 haftada 1 oluyorum denilebilir. Ayrıca şiddetli sancılar çekiyorum. Bu ciddi birşey mi? Bilen varmı aranızda yoksa doktora mı görünmeliyim?
Kizlar çok teşekkür ederim
Yalniz o 40 gun canim 35 degil..Eğer 21 ile 35 gün arasındaysa döngünüz sorun yoktur. Herkesin döngü aralığı farklı olur. Ama 21 günden az 35 günden fazlaysa sorun var demektir. Bir doktora görünün.
Yok 35 doğru tekrar baktım özellikle şimdi. Aşağıya gebelik.org sitesinden bir cümlecik kopyalıyorum.Yalniz o 40 gun canim 35 degil..
Ben bazi aylarda 36. gunde goruyorum..
Benim gibi olanlar endiseye kapilabilir diye soyliyim dedim.
İnternet sitelerinde hatta 3 period mevcut..Yok 35 doğru tekrar baktım özellikle şimdi. Aşağıya gebelik.org sitesinden bir cümlecik kopyalıyorum.
Eğer sikluslarınız 21 günden daha kısa, 35 günden daha uzun sürüyorsa bu sizin sikluslarınızda ovulasyon (yumurtlama) olayı gerçekleşmediği anlamına gelebilir. Böyle bir durum sözkonusuysa jinekolojik değerlendirme için doktorunuza başvurunuz.
Benim doktorumun söylediği de 21-35 aralığının normal olduğu. Doğru muyum diye baktığımda da ilk sitede bunu gördüm. Doktorlar da farklı bakıyor olaya demekki.İnternet sitelerinde hatta 3 period mevcut..
21-35, 21-40, 21-45 :)
Yalniz benim hocalardan ogrendigim 21-40tir ondan demistim..
Yoksa dogrudur internette nereye baksak hepsi farkli farkli..
Evlenmeden once duzenli miydi canimKızlar öncelikle kadın hastalıklarına konuyu açtım fakat kimse cevap vermediği için bu bölüme açtım...
7 aylık evliyim fakat adet düzensizliği görüyorum. Ve bu her ay 1 hafta 10 gün ileri atıyor. Ortalama bakarsak 5 haftada 1 oluyorum denilebilir. Ayrıca şiddetli sancılar çekiyorum. Bu ciddi birşey mi? Bilen varmı aranızda yoksa doktora mı görünmeliyim?
Evlenince mi degisti?
Evlenmeden once duzenli miydi canim
Kistin olabilir bende de kist var cok agriki olrum ama 25 gunde bir kisiden kisiye degisir
Neden doktora gitmiyorsun?Kızlar öncelikle kadın hastalıklarına konuyu açtım fakat kimse cevap vermediği için bu bölüme açtım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?