öncelikle iyi geceler herkese.. bugün özel hastanede muayene oldum . bende herhangi bir sorun yokmuş şükür ki. folik asit verdi düzenli kullan fakan dedi.. bebek istiyoruz 2 yıldır ama olmadı. eşimden sperm testi istedi ama gittiğim hastanede sperm testi yapilmiyormus
diğer hastanelerine yönelttiler eşimi ordan sperm testi verecek
size sorum şu ; sperm testi çıktıktan sonra benim hastaneye tekrar randevu alıp mi göstermem lazım testi yoksa arayıp teste bakar mısınız mi demem lazım
çünkü randevu ücreti pahali tekrar mi para ödemem lazım sonucu öğrenmem için. e zaten sperm testine ücret ödicez
umarim beni anlamışsınızdır
cevaplar misiniz kafam karışık ne yapacagiiim
Özel hastanelerde ilgi ve alaka çok güzel ama her testten sonra yeni muayene kaydı açıp ücret ödemek ayrı bir ironi..
Ben gittiğim hastaneden farklı bir yerde gebelik için testler yaptırdım 10 günlük muayene sürem dolmamasına rağmen tekrardan ücret alındı.
Eşiniz de belki test sonuçlarına göre tedavi süreci başlatılması gerekli olabilir o yüzden telefondan bakmayabilir ama yinede şansınızı deneyin derim :)
Özel hastanelerde ilgi ve alaka çok güzel ama her testten sonra yeni muayene kaydı açıp ücret ödemek ayrı bir ironi..
Ben gittiğim hastaneden farklı bir yerde gebelik için testler yaptırdım 10 günlük muayene sürem dolmamasına rağmen tekrardan ücret alındı.
Eşiniz de belki test sonuçlarına göre tedavi süreci başlatılması gerekli olabilir o yüzden telefondan bakmayabilir ama yinede şansınızı deneyin derim :)