kızlar soruyorumm :)

Katılıyorum. Az buçuk insanların hayata bakışları konusunda sinyal verdiklerini düşünüyorum. Hele bu derece psikopatlarsa.

mesela ben eşimi çok seviyordum sevgiliyken (hala da çok seviyorum)
deli gibi seviyordum (hala da öyle)
fakat "ben çalışan kadın istemiyorum" diye bir saplantısı vardı
benim de "ben çalışan kadın olacağım" diye
bir kavga esnasında bunlar da dile geldi ayrıldık
çok acı çektim, çok ağladım ama dönmedim çünkü biliyordum çok problem yaşanacak
o da çok acı çekmiş o da dönmedi, o da biliyordu çünkü ne istediğini
7-8 ay sonra mecburen karşılaştık, o beni olduğum gibi kabul etti sonunda, bir daha da bu konuda problem yaşamadık
ben o sorunu erteleseydim, görmezden gelseydim, evliliğimin ilk yıllarında boğuşacaktım aynı sorunla
hatta belki imzayı attım diye eşim daha da üsteleyecekti
belki de boşanmış olacaktık

Bu kafada bir adam nasıl oluyor da çalışmanıza izin veriyor anlamadım. Sabahtan akşama kadar sizinle birlikte sizimi bekliyor işyerinde. Önce oturmayan güvenin olmadığı bu evlilikte ne kadar istesede çocuk olayını erteleyip, konuşacaksınız . Kolaylıklar dilerim.

Nasıl davranırsınız dersen k.çına tekmeyi basarım çok net. Gitsinler alsınlar öteki kızları.
Uzaktan akrabanın nasıl insanlar olduğunu daha önce kestiremedin mi? Az çok konuşmalarından falan anlaşılırdı ne kadar üsturuplu oldukları.

Ben üniversiteden yeni gelmiştim 1 yıl oldu işe başlayalı daha önce ailelerimiz az çok gidip gelirlerdi.Ben görmemiştim bir piknik vasıtası ile karşılaştık fakat hayatım karardı.Annem babam çok istedi onların oğlu çok iyi dedi sonra onlar da pişman oldular .

Resti çekersin canım ben buyum beğenmiyorsan anan baban bulsun sana dersin kapıyı çarpıp gidersin annene
bak bakalım iki güne kalmaz kuyruğunu indirip gelmiyor mu özürlerle kapına .
dedim annesigil döveceksin bu öyle düzelir dedi diye beni onların önünde dövdü.Annemgile gitmek istedim babamgilde biize gelemezsin artık evlendin dediler .

Ben doğuya gelin geldim sizin dediğiniz gibi yeni gelin tek çıkmaz ayip karşılanır derlerdi esinle görümce yada kızıyla cikardim. Oğlum su an 2 yaşında daha yeni yeni tek başıma çarşıya parka gidiyorum ( o da binbir suratla) hiç umrumda değil artık.çocuğunuz olduktan sonra degiseceklerini düşünüyorum

Bu kafada bir adam nasıl oluyor da çalışmanıza izin veriyor anlamadım. Sabahtan akşama kadar sizinle birlikte sizimi bekliyor işyerinde. Önce oturmayan güvenin olmadığı bu evlilikte ne kadar istesede çocuk olayını erteleyip, konuşacaksınız . Kolaylıklar dilerim.
Hayır birtek o konuda karışmıyor.

Kafa değişmez gibi geliyor. Ailenizde arka çıkmıyor. Anne baba döv dedi diye eş mi dövülür. Karektersiz dicem kusura bakmayın lütfen. Çalışma izniniz olduğu sürece çalışıp para biriktirmeye bakın Çocuk olunca da düzelmez bence. Ayrıca eşten izin alma mantığı nedir ya o biryere giderken izin alıyor mu? Eşler birbirlerine güven duymalı ve nere gittiklerinden tabiiki de haberleri olmalı.Ayrıca gitmek istediğiniz yer anne babanız. Ama ailenizde kız bizden çıktı mantığı var. Allah kolaylık versin.

Kardeşim, hem kötü davranış aşağılama hem de üstüne dayak var. Kaç kurtar kendini. Ailen de destek vermezse vermesinler. Ne yapacaksın onları da görme. Bu senin hayatın. Allah korusun yarın başka şeyler de yapar kocan. Allah yardımcın olsun, bir anlık öfkeyle hareket etme. İyice planla sonra kaç kurtar kendini...

peki annenlere gidince sen ona karsi niye degisiyorsun ne oluyor sana dedigi gibiyse dogru degil ailene karsida cephe alir.

Ben üniversiteden yeni gelmiştim 1 yıl oldu işe başlayalı daha önce ailelerimiz az çok gidip gelirlerdi.Ben görmemiştim bir piknik vasıtası ile karşılaştık fakat hayatım karardı.Annem babam çok istedi onların oğlu çok iyi dedi sonra onlar da pişman oldular .

bence pişman olmamışlar
pişman olan kızına sahip çıkar, dayak yediğini bile bile sen artık evlendin gelme der mi???

dedim annesigil döveceksin bu öyle düzelir dedi diye beni onların önünde dövdü.Annemgile gitmek istedim babamgilde biize gelemezsin artık evlendin dediler .

arkadaşım dayak yiyorsun
konuyu annemlere gitmeme karışıyorlar, kv kp şöyle böyle diye açıyorsun
yahu sil hepsini
eşini zaten sil de
aileni de sil gerekiyorsa
seni büyüttüler diye canından kıymetli değiller
çalışıyorsun, maaşın var
devletin avukatları da var
al darp raporunu, aç davanı, git kendine bir hayat kur
haaa, korkuyorsan, bulurlar şöyle şöyle yaparlar diye
bir kez daha dayak yediğinde raporunu al git şikayet et, devlete sığın
bu arada hala ailen yardımına koşmadıysa Allah'tan korksunlar, ne diyim

Ben doğuya gelin geldim sizin dediğiniz gibi yeni gelin tek çıkmaz ayip karşılanır derlerdi esinle görümce yada kızıyla cikardim. Oğlum su an 2 yaşında daha yeni yeni tek başıma çarşıya parka gidiyorum ( o da binbir suratla) hiç umrumda değil artık.çocuğunuz olduktan sonra degiseceklerini düşünüyorum

Allah aşkına böyle akıl vermeyin
kadın şiddet görüyor, çocuk diyorsunuz
ya değişmezlerse?
ya çocuk da dayaktan nasibini alırsa?
çocuklar, kadınlar için kurtuluş değildir
çocuklar evliliği kurtarma aracı değildir
çocuklar miniciktir, elleri de yürekleri de
böyle bir ailede çocuk yapmak bencilliğin en alasıdır

Son düzenleme:
Back
X