kızlar soruyorumm :)

Bu işin sonu yok çok belli. Yol yakınken dön kendine yeni bir yol çiz. Boşuna eziyet çekme.

bence pişman olmamışlar
pişman olan kızına sahip çıkar, dayak yediğini bile bile sen artık evlendin gelme der mi???

arkadaşım dayak yiyorsun
konuyu annemlere gitmeme karışıyorlar, kv kp şöyle böyle diye açıyorsun
yahu sil hepsini
eşini zaten sil de
aileni de sil gerekiyorsa
seni büyüttüler diye canından kıymetli değiller
çalışıyorsun, maaşın var
devletin avukatları da var
al darp raporunu, aç davanı, git kendine bir hayat kur
haaa, korkuyorsan, bulurlar şöyle şöyle yaparlar diye
bir kaz daha dayak yediğinde raporunu al git şikayet et, devlete sığın
bu arada hala ailen yardımına koşmadıysa Allah'tan korksunlar, ne diyim

Allah aşkına böyle akıl vermeyin
kadın şiddet görüyor, çocuk diyorsunuz
ya değişmezlerse?
ya çocuk da dayaktan nasibini alırsa?
çocuklar, kadınlar için kurtuluş değildir
çocuklar evliliği kurtarma aracı değildir
çocuklar miniciktir, elleri de yürekleri de
böyle bir ailede çocuk yapmak bencilliğin en alasıdır
dediğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

evlendik. O kibar saygılı adam gitti tartışığımızda kaba her hakareti edebilen bişey çıktı.Hiç biryere tek başıma gitmeme izin vermiyor inanırmısınız annemgile bile gidemiyorum.Neymiş onlara gidince bana bi haller oluyormuş cesaret geliyormuş kaynanam oğluna eşime yani benim hakkımda nerden düştük ben seni boşıcam 10 tane daha alırım sana dedi.. Babası ben sana komşunun kızını alallım demiştim dedi. Böyle kız kısmı evli kadın tek başına bir yere gidemez .Bu arada eşim benim uzaktan akrabam ,Şu an bir özel şirkette çalışıyorum. Kendisi kıskanınca kıskançlık olmaz biz biryere gidelim bana sormadan gider.Tamamen eski kafalar. Kızlar bu hayat nasıl çekilir.Nasıl davranırsınız eşinize böyle bir durumda...

evlenmeden önce o eski kafalılığını farketmedin mi?
yol yakınken restini çek böyle hayat mı geçer işin de var. ne demek kadın tek başına bir yere gidemez. süs köpeği gibi davranıyorlar resmen..

Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki bu siteye üye oldum derdimi paylaştım kendimi yalnız hissetmedim ilk defa.

Ailelere bakın yahu.Bazı insanlar bizle aynı oksijeni yakmıyor ya bazı insanlarda oksijen paslanma yapıyor ben buna inanıyorum artık.Olmaz o evlilik böyle hayat mı yaşanır.Çalışıyorsun kendi ayaklarının üzerinde durursun.Boşuyorum seni de aç davayı apışıp kalsın ailesi de kocan da hatta senin ailen de .Eşya mısın sen, evcil hayvan mısın??Boşanıyorum senden git annen sana başka kız bulsun o çeksin kahrınızı de git hayatını yaşa.Dünyaya bir kere geliyoruz ya bu ne eziyet böyle.

dediğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

kaç yaşındasın? 1 sene önce mezun olduğuna göre 22-23 mü?
çok gençsin çok
sakın sakın kendine bu kötülükleri etme
bak finans sektöründeymişsin
meslektaşız
önün açık
özel sigortan da vardır büyük ihtimalle (finans sektöründe olur genelde), öyle ise hastalık vs için de para harcaman gerekmez
maaşınla geçinip gidersin
terfi de edersin zamanla
kendine bunu yapma!

evlendik. O kibar saygılı adam gitti tartışığımızda kaba her hakareti edebilen bişey çıktı.Hiç biryere tek başıma gitmeme izin vermiyor inanırmısınız annemgile bile gidemiyorum.Neymiş onlara gidince bana bi haller oluyormuş cesaret geliyormuş kaynanam oğluna eşime yani benim hakkımda nerden düştük ben seni boşıcam 10 tane daha alırım sana dedi.. Babası ben sana komşunun kızını alallım demiştim dedi. Böyle kız kısmı evli kadın tek başına bir yere gidemez .Bu arada eşim benim uzaktan akrabam ,Şu an bir özel şirkette çalışıyorum. Kendisi kıskanınca kıskançlık olmaz biz biryere gidelim bana sormadan gider.Tamamen eski kafalar. Kızlar bu hayat nasıl çekilir.Nasıl davranırsınız eşinize böyle bir durumda...

Sen bu kafadaki bir adami ve ailesini nasil fark edemeden evlendin anlamadim, bu zihniyetteki kisiler eninde sonunda laflariyla hareketleriyle konusmalariyla belli ederler kendilerini hicmi oturup kalmadan evlendin bunlarlar sen?
Isin gucunde varmis ne cekiyorsun bu hadsiz saygisiz insanlari koy tavrini ona kari coksa sanada koca cok terbiyesiz insanlar, nerden aldik demezlermi 1 kg domates aliyorlar sanki, komsunun kizida muhtemelen ne mal olduklarini bildigi icin evlenmezdi yani bu adamla.

Ezdirmeyeceksiniz kendinizi
İşe gidip para getirirken kıskanılmıyor da anneye gitmek mi sakıncalı oluyor
Ayrıca kv,kp bu konuşmalara nasıl cesaret ediyor, eşiniz izin vermese olmaz bu işler
Çocuk yapmadan evliliğinizi gözden geçirin derim, çünkü bu tip insanlar ıslah olur mu bilmiyorum, pek olası gelmiyor

Sen bu kafadaki bir adami ve ailesini nasil fark edemeden evlendin anlamadim, bu zihniyetteki kisiler eninde sonunda laflariyla hareketleriyle konusmalariyla belli ederler kendilerini hicmi oturup kalmadan evlendin bunlarlar sen?
Isin gucunde varmis ne cekiyorsun bu hadsiz saygisiz insanlari koy tavrini ona kari coksa sanada koca cok terbiyesiz insanlar, nerden aldik demezlermi 1 kg domates aliyorlar sanki, komsunun kizida muhtemelen ne mal olduklarini bildigi icin evlenmezdi yani bu adamla.
:KK9:

Çekilmez ve katlanamam.
Bana öyle diyecek kayınvalide ve kayınpedere de "alsaydınız zorla mı geldim, siz geldiniz beni istediniz babamdan" derdim.
Eşime de "çok istiyorsan ananın babanın istediği ile evlenseydin, ben günah keçisi değilim, madem istedin evlendin, senin kendi alanın varsa benim de kendi alanım var" derdim.
Ayrıca anneme ne kadar sıklık ile nasıl gideceğime de kimse karışamaz.
Beni doğuran büyüten insana gidip "bir haller" oluyorsa, demekki kusuru kendinde aramalı!

onu düzelteyim derdime derman olması için yazmıştım .içimde bir damla gülück kaldı işte başka birşeyim yok

Sakın ama sakın bazı şeyler düzelir sanıp da çocuk falan yapma! Düzelmez her şey daha beter olur.
Senin yaşadığın gibi hayatlara çocuk mutluluk değil esaret getirir. Sen zaten şu anda boyunduruk altındasın. O günahsızın da kanına girmiş olursun.
O erkek müsvettesi kocan o çocuğa da şiddet uygular mutlaka.

şaka mı bu ? ya tam tersi olursa azıcık makul ve çözüm odaklı düşünsek diyorum

Benim kayınvalidem eşime döv dicek oda dövecek bende halen o evde durucam öyle mi? Valla gaz vermek gb olmasın senin yerinde olsam çoktan darp raporunu almış boşamıştım onu haa eğer ailem karşı çıkarsa onlarıda tanımam.Bildiğin şiddet görüyorsun hem fiziken hem ruhen çocuk olunca daha da artar bence çocuk var nasılsa biryere gidemez diye.Boşanıp kendi ayaklarımın üstünde dururum miss gibi.Bu arada 10 yıllık evliyim ve 2 kızım var ama halen en ufak şiddet yada ihanet gb birşey olursa asla affetmem.Benim prensibimde kadınla erkek eşittir eşimde gayet iyi bilir huyumu.Bence biran önce bir karara var çocuk yapmadan ne yapmak istediğine dair.Sonra pişman olma.

evlenmeden önce o eski kafalılığını farketmedin mi?
yol yakınken restini çek böyle hayat mı geçer işin de var. ne demek kadın tek başına bir yere gidemez. süs köpeği gibi davranıyorlar resmen..
Evlenmeden önce çok kibardı fakat evlenince çok değişti.Kabalaştı aileme hakaret etmeye başladı .İlgisizleşti.Herşey çok değişti.

Ailesinin söylediklerini sindirip ömür boyu yüzlerine bakabilecek misiniz? Birde uzaktan akrabaymış. Olmaz olsun öyle akraba. Bide dövdü mü? Gözleri önünde. Yuh yani. Pes.

Back
X