bende ramazadan sora sozleniyorum kısmetse ve tepsimi sevgilime aldırdım ama tamamen tesaduftu bizde o alır bu alır diye bir adet yok
cok begendigk tepsiyi annemde cikolatayı bunda getirsinler sonra yuzuk tepsisi olarak da kullanırız cıkolataları standa alırız dedi, suslemeye gerek olmayan bi tepsi zaten eskitme svarowski taslı sedef işlemeli bişey, evlendikten sonra cerceve yada ayna olarak da kullanabilicem ama galiba sen soz yastıgı tercih ediyosun... bizde bole bir durum olmasaydı ben kendim yapıcktım hepsini hiç duymadım oyle o alır bu yapar diye bi adet soz tepsisinde :44:
bence de onu erkek tarafı yaptırır annen doğru söylemiş
neguzel inşallah hep mutlu olursunuzz..
Merhabaa şekerim,,
Ben geçen ay sözlendim herkesin adetleri farklı herhalde bu dediiklerin hepsi yabancı bana..
söz mendili diye birşey var, kız tarafı erkek tarafına verir... buda güzel bir tepside kız tarafı tarafından hazırlanır mendile isimlerinizin baş harfleri işlenir
Erkek tarafıda klasik söze gelirken çiçeği ve çikolatasıyla gelir
Herşey gönlünce olsun
benim sözüm doğum günümde oldu geçen ay ve ikramdan tut,bohçadan çık herşeyi kız tarafı yapar bizde. çok güzel içi aynalı yanları taşlı bir tepsi ve kurdele aldım canım. bence erkek tarafına bırakma senn zevkine göre olsun herşey yoksa hep içinde kalır ve resimlerde çıkıcak onlar sonuçtaa
Merhabaa şekerim,,
Ben geçen ay sözlendim herkesin adetleri farklı herhalde bu dediiklerin hepsi yabancı bana..
söz mendili diye birşey var, kız tarafı erkek tarafına verir... buda güzel bir tepside kız tarafı tarafından hazırlanır mendile isimlerinizin baş harfleri işlenir
Erkek tarafıda klasik söze gelirken çiçeği ve çikolatasıyla gelir
Herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?