• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sperm testinden anlayanlar bakabilir mi

İnsanın isteyipte olmaması zor geliyor inşallah en kısa zamanda sizde gebe kalırsınız. Bazan illa bir rahatsızlık olmasına gerek yok stresde aşırı derecede etkiliyor, insan ilk korunmayı bıraktığında strese girmiyor ama geçtikçe neden olmadı diye strese giriyor
evet kesinlikle katılıyorum ben bir problem olduğunu düşünüyordum ama belki strestendir diye gitmeyi erteliyordum belki de korkuyordum bilmiyorum 🥲

evet kesinlikle katılıyorum ben bir problem olduğunu düşünüyordum ama belki strestendir diye gitmeyi erteliyordum belki de korkuyordum bilmiyorum 🥲
Problem olsa insan biraz hissediyor yaa benimde bir tanıdığım var geçen konuştuk sizin gibi sadece stresten olmuyor 1 buçuk 2 senedir korunmak ilişkileri varmış

Teşekkür ederim, olalım🤗
Merhaba nasi gidiyor durumlar, biz bugun esimin doktoruna gittik, sehir hastanesinde profesor kendisi, sizin daha deneyeli 2 ağustos olmus 6 ay deneyin öyle ameliyat edelim bilim bunu diyor sizin duygularınıza gore hareket edemeyiz dedi
Biz şimdi 3 ay daha bekleyip ameliyat olucaz hiçbir sey bile tavsiye etmedi siz suan doğal akışınzda devam edin dedi belki de olabileceğini düşünüyordur kadin dogumcum tüp bebek her türlü sizin dedi bana dedim o da hayir hemen tüp bebek olmaz yaşınız da küçük dedi aslında en mantiklisinin bu oldugunu biliyorum ozellere gitsek hemen ameliyat ediyorlar ceplerine para da girdiği icin ama bu doktora güveniyoruz ya herkesin cevremizden tavsiye ettiği bi profesor ameliyati da ona olucaz insallah siz nasi yorumluyorsunz

Merhaba nasi gidiyor durumlar, biz bugun esimin doktoruna gittik, sehir hastanesinde profesor kendisi, sizin daha deneyeli 2 ağustos olmus 6 ay deneyin öyle ameliyat edelim bilim bunu diyor sizin duygularınıza gore hareket edemeyiz dedi
Biz şimdi 3 ay daha bekleyip ameliyat olucaz hiçbir sey bile tavsiye etmedi siz suan doğal akışınzda devam edin dedi belki de olabileceğini düşünüyordur kadin dogumcum tüp bebek her türlü sizin dedi bana dedim o da hayir hemen tüp bebek olmaz yaşınız da küçük dedi aslında en mantiklisinin bu oldugunu biliyorum ozellere gitsek hemen ameliyat ediyorlar ceplerine para da girdiği icin ama bu doktora güveniyoruz ya herkesin cevremizden tavsiye ettiği bi profesor ameliyati da ona olucaz insallah siz nasi yorumluyorsunz
Siz yeni başlamışsınız gerçekten korunmaya bizim de bir sene olmadı 10 aydır korunmuyoruz ama eşimin varikoseli çok ileriydi ilişki sırasında ve sonrasında ağrı yapıyordu genelde 4. Derecenin altında çok da amaliyat etmek istemiyor doktorlar

Doktor aslında biraz mantıklı yaklaşmış kadın doğumcu da hemen tüp Bebek demesi çok saçma insanın moralini bozar gerçekten, şuan amaliyat olmuş hâli bile sizden daha kötü ve bize hemen tüp Bebek falan bile demedi doktorum aşılamayı da önerdi kararı bize bıraktı bizde yaptırmaya karar verdik, folik asit falan kullanın sizde eşinizde sperm kalitesini etkileyen besinler kullansın hiç canınızı sıkmayın içinizi rahat tutun

Back
X