Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende şunu isterim bunu isterim diyemem zaten gözümde değil. annemde öyle şeyler çok ayıp onlar ne istiyolarsa onu alırlar diyo. ancak karşı tarafın adetleri farklı. kuyumcuya gidiliyo ve gelinin istedikleri alınıyo. bizde öyle değil. o yüzden hiç bir fikrim yok. yani ben kuyumcuya gitmeye bile çok utanırım. kaçışı yok gidicemde napcam orda?Ailem sunu bunu alin takin demedi
Denmez bizde
Herkes adetini yapti
Onlar nisanda takmazmis
Bizim taraf ikimizede takti
Dugunde ise ben begendigim takabilecegim set bilezik yuzuk vs aldirdim esime abartiyakacmadan
Zaten ailesi altin islerine orali olmadiar
Esim yapti herseyini
Herkesin adeti farkli sanirim
Sana tavsiyem takabilecegin altinlari aldir model anlaminda
şu takılır bu takılır denmemesi lazım hem herkesin adetleri farklıdır hemde erkek tarafının maddi durumuna bağlıdır biri 8 bilezik takar durumu iyidir biri 2 bilezik takar maddi durumu o kadar almaya müsaittir bu yüzden genelleme yapmamak lazım onlar seni kuyumcuya götürür şundan beğen bundan beğen der
evet bende şunu isterim bunu isterim diyemem zaten gözümde değil. annemde öyle şeyler çok ayıp onlar ne istiyolarsa onu alırlar diyo. ancak karşı tarafın adetleri farklı. kuyumcuya gidiliyo ve gelinin istedikleri alınıyo. bizde öyle değil. o yüzden hiç bir fikrim yok. yani ben kuyumcuya gitmeye bile çok utanırım. kaçışı yok gidicemde napcam orda?
hıııı öyle derler mi? yani şunlardan şunu beğen, bunlardan bunu beğen diye. öyle seçenek sunarlarsa yine daha iyi. ama kuyumcuya girip hadi seç bakalım derlerse kitlenirim yapamam çok utanırım
kızlar çok teşekkür ederim gerçekten anlayışla cevapladığınız için. isim isim belirtmenizde iyi olmuş. en azından nelerle karşılaşacağımı bileyim. ve çok heycanlıyım:) insanın sevdiğiyle bu telaşları yaşaması çok ama çok güzel
kızlar çok teşekkür ederim gerçekten anlayışla cevapladığınız için. isim isim belirtmenizde iyi olmuş. en azından nelerle karşılaşacağımı bileyim. ve çok heycanlıyım:) insanın sevdiğiyle bu telaşları yaşaması çok ama çok güzel
ALLAH MESUT ETSIN INSALLAH(AMIN)
birde tavsiyem eger altinlari takmiyacaksan yani birikim niyetiniyse tasli seylerden uzak dur cunku taslilar alirken pahali oluyor ama yarin birgun bozdurmaya kalksaniz lazim olunca aldiginiz fiyattan cok cok dusuk fiyatta oluyormus,ben alirkende uyarmislardi beni bende tassiz issiz seylerden almistim,ben boyle biliyorum yanlissam duzeltsin arkadaslar
Güzel olmaz mı
Hepsi ayrı heyecan hepsi ayrı tatlı telaş...
Mutluluklar dilerim![]()
ALLAH MESUT ETSIN INSALLAH(AMIN)
birde tavsiyem eger altinlari takmiyacaksan yani birikim niyetiniyse tasli seylerden uzak dur cunku taslilar alirken pahali oluyor ama yarin birgun bozdurmaya kalksaniz lazim olunca aldiginiz fiyattan cok cok dusuk fiyatta oluyormus,ben alirkende uyarmislardi beni bende tassiz issiz seylerden almistim,ben boyle biliyorum yanlissam duzeltsin arkadaslar
Evet aynen tivitim...
İşçilik payı olmayan takılar seçmelisin.
Zaten kuyumcu sizi yönlendirecektir.
Takmak için mi değerlendirmek için mi diye sorar genelde kuyumcular.
Benim takı setimi orta fiyata almıştık ama satarken 2 mislini geçti aldığımız para.
Sonra şu nazar boncuklu mini setler var ya onlara merak saldım birara.
Aldım set yaklaşık 1,350 ye geldi.Yüzük-zincirli kolye ucu-3 tane nazar boncuklu kelepçe bileklik-küpe...
Satmaya kalktım kuyumcu dedi ki tam fiyat söyleyemem..
O nazar boncuklu taşları tek tek sökmemiz gerek.Kalanı tartıp fiyat söyleriz dedi.
O taşlar çıkınca zaten hafifleyecek ne anlamı kaldı o zaman diye vazgeçmiştim satmaktan.
Sana tavsiyem yüzüklere ağırlık vermen .Sonuçta yüzük satılmaz genelde...
Ama bilezik ve sette işçilikten ziyade değeri göz önünde bulundur
Evet aynen tivitim...
İşçilik payı olmayan takılar seçmelisin.
Zaten kuyumcu sizi yönlendirecektir.
Takmak için mi değerlendirmek için mi diye sorar genelde kuyumcular.
Benim takı setimi orta fiyata almıştık ama satarken 2 mislini geçti aldığımız para.
Sonra şu nazar boncuklu mini setler var ya onlara merak saldım birara.
Aldım set yaklaşık 1,350 ye geldi.Yüzük-zincirli kolye ucu-3 tane nazar boncuklu kelepçe bileklik-küpe...
Satmaya kalktım kuyumcu dedi ki tam fiyat söyleyemem..
O nazar boncuklu taşları tek tek sökmemiz gerek.Kalanı tartıp fiyat söyleriz dedi.
O taşlar çıkınca zaten hafifleyecek ne anlamı kaldı o zaman diye vazgeçmiştim satmaktan.
Sana tavsiyem yüzüklere ağırlık vermen .Sonuçta yüzük satılmaz genelde...
Ama bilezik ve sette işçilikten ziyade değeri göz önünde bulundur
o zaman taşsız işçiliği az modeller seçiyorummm:) kızlar gerçekten çok iyi geldiniz bana baya stres yapmıştımaynen ben setimi falan tassiz aldim o yuzden bu zamanda takmiyoruz ki altinlari hepsi birikim..
biraz tuhafmış adetleri tmm istenmesede en azından nişanlınla bıraz konuşun ne alınacak dıye orda afallayıp kalmazsın
bana 8 tane takıldı baştan belliydi ne alınacağı 4tanesı nişanda 4 tanesı düğünde nişanda bırde set takıldı istemediğimiz halde söylemişlerdi bunları alıcaz dıye
bilezik modelide bellidi yatırım amaçlı olanlardan kolumun ölçüsüne görealdık çıktık
biz baştan konuştuğumuz halde ben yınede utana sıkıla bı set aldım hiçte beğenmedim sonradan
insan heyecanlanıyor
en iyisi nişanlınla konuş adetlerınızı bılmıyorum baştan bakalım dıyebılırsın
o zaman taşsız işçiliği az modeller seçiyorummm:) kızlar gerçekten çok iyi geldiniz bana baya stres yapmıştım