Biraz fazla damlatmisim ondan bulandı bilemedimCanım bence test bozuk
Hiç hazır değilim ki ama kalanlar varmış olabiliyormuş yaTestten anlamadim ama benim ablam ikinci cocuguna spiralle hamile kalmisti olabiliyor yani boyle seyler
Inşallah bozuktur ya incecik bi çizgi var resimde tam cikmasada o korkuttu beniBu test bozuk, ptesiye kadar bekleyip hala adet olmazsanız yenileyin bence ☺
Tekrarlayacak inşallah ama şuan alma şansım yok canım ya bide bu testi akşam yaptım ben ilk idrarla degilTesti tekrarlayın
Canim yapacak bisey yok pazartesi kan ver istersen kesin cozum boyle ogrenirsinHiç hazır değilim ki ama kalanlar varmış olabiliyormuş ya
Rabbimden gelene yapacak bişey yok tabi nasipte varsa olacakCanim yapacak bisey yok pazartesi kan ver istersen kesin cozum boyle ogrenirsin
Merhaba konuyu açalı cok yıllar olmus ama sormak istedim hamile miydiniz? Spiraliniz kaymış mı bilgi verir misiniz aynı durumu yaşıyorum daRabbimden gelene yapacak bişey yok tabi nasipte varsa olacak
Çarşamba günü izinliyim inşallah çarşambaya kadar olmazsam kan vermeye gidicemCanim yapacak bisey yok pazartesi kan ver istersen kesin cozum boyle ogrenirsin
Ay pardon bana yazdınız sanmısımCanim yapacak bisey yok pazartesi kan ver istersen kesin cozum boyle ogrenirsin
Spirallede hamile kalan çok kişi var tabi ki %100 koruma sağlamıyor. Evde olan testlerden Yapın isterseniz. Gecikmeniz varsa çıkar zatenAy pardon bana yazdınız sanmısım
Testlerim pozitif cıkıyor bugün doktoruma gittim spiral yerinde ama rahim kalınlaşmış dedi zaten şuan ultrasonda göremeyiz 1 hafta daha bekleyelim dedi bakalım sanırım hamileyim hemde spiral kaymadanSpirallede hamile kalan çok kişi var tabi ki %100 koruma sağlamıyor. Evde olan testlerden Yapın isterseniz. Gecikmeniz varsa çıkar zaten
O bebişin doğacağı varmış demek ki sağlıkla alın kucağınıza inşallahTestlerim pozitif cıkıyor bugün doktoruma gittim spiral yerinde ama rahim kalınlaşmış dedi zaten şuan ultrasonda göremeyiz 1 hafta daha bekleyelim dedi bakalım sanırım hamileyim hemde spiral kaymadan
İnşallah teşekkür ederimO bebişin doğacağı varmış demek ki sağlıkla alın kucağınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?