Kızlar şükürler olsun bende Hamileyiiiiiim:))

BaBy_LoVe

Seviyo & Seviliyo
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
595
3
296
Antalya
Allahım çok şüküüüüür bende yeni öğrendim hamile olduğumuu 6 haftalıkmışım..rabbim tüm isteyenlere versiiiiin inşallaah..çok harika bir duyguu dilerim herkez yaşar bu mucizeyi..
Tek isteğim sağlıklı olsun..
sizinle paylaşmak istedim mutluluğuma ortak olun istediiim...mafoldumben..
ben 2 yıl korundum 1 yıl bıraktıkıktan sonra bebişim bize süpriz yaptı:Saruboceq: şükürler olsuuun..:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :asigim:

Tebrikler canım.Geç öğrenmişsin sanki. Konduramadın sanırım kendinea.s.

evet canım test yapınca silik çıktı 3-4 gün bekledim inanmadım çünkü birde adet üstüne görmüşüm...Teşekürederim tebriğin için sende bebiş istiyosan rabbim sanada versin inşallaah..:Saruboceq:

canım biliyorum seni takip ediyodum yani çok sevindim yaaa süper inşallah banada yaşatsın rabbim ve tüm isteyenlere tebrik ederim canım aman dikkat et kendine

Hayırlı olsun cok guzel bir mutluluk olsa gerek gercekten...

Istanbulda bebekler uzerine bir organizasyon sirketim var ve isteyen arkadasların

hastane suslemelerinde yardım olabilirim.

Saglıyla buyumesi dilegiyle

Gizem

Çoook teşekürederiiiiim gizemegi...OLMAZMIII EVİMİZE NEŞE GELDİİ DAHA ŞİMDİDEEN..rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyuu..

çok güzel bir şey yazmışsın valla inşallah o günleride hayırlısı ile gelirim dee..eminim antalyadada tanıdıklarınız vardır.antalyada yaşıyorum ben fiyatı da uygun olursa süper olur vallaaa...teşekür ederim Gizemopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun. Sağlıklı şekilde kucağına alırsın inş.

Teşekürederiiiiiiiiiim frknlfr..AMİİİİN AMİN İNŞALLAAH TATLI DİLLİİİİİİİİM..a.s.

Allah analı babalı büyütsün cnm.. :Saruboceq:

Hayırlı olsun..

Sağlıklı mutlu huzurlu bi şekilde yavrunuzu büyütün inşallah :Saruboceq:

canım benim hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürsün.

canım biliyorum seni takip ediyodum yani çok sevindim yaaa süper inşallah banada yaşatsın rabbim ve tüm isteyenlere tebrik ederim canım aman dikkat et kendine

canım beniiiiiim çok sağol bitanem allah razı olsun rabbim sanada tez zamanda bu duyguyu yaşatsııın inşallaaaaah..çok çok teşekürederiiiim..
tamam tatlım merak etme zaten ben unutsamda o beni uyarıyo teyzesiiikaydirigubbakcemile3

Allah analı babalı büyütsün cnm.. :Saruboceq:

Hayırlı olsun..

Sağlıklı mutlu huzurlu bi şekilde yavrunuzu büyütün inşallah :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AMİİİİİİİİİN tatlı dilliii amin inşallaaah ne güzel dua bu böylee beni çok duygulandırdın tatlım..
ÇOOOOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİİM..
böyle güzel teyzeleri olucağı için bebişim çok şanslı çooooook:1hug:a.s.

gözün aydınnn cnmm muradına ermişsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başınaa umarım kucağında sağlıklı sıhhatli görürsünnnn

gözün aydınnn cnmm muradına ermişsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başınaa umarım kucağında sağlıklı sıhhatli görürsünnnn

amiiiiiiin canım benim çok sağol allah razı olsuuuuun..Rabbime her gece dua ediyodum isteyen ve bekleyen herkeze rabbim en güzelini en sağlıklısını en hayırlısını ersiiiin.biz çok bekledik çünküü..ben eminiiim rabbim sizinde en kısa sürede yüzünüzü güldürüüp meleklerinizi karnınıza konduracakk...:1hug:a.s.

amiiiiiiin canım benim çok sağol allah razı olsuuuuun..Rabbime her gece dua ediyodum isteyen ve bekleyen herkeze rabbim en güzelini en sağlıklısını en hayırlısını ersiiiin.biz çok bekledik çünküü..ben eminiiim rabbim sizinde en kısa sürede yüzünüzü güldürüüp meleklerinizi karnınıza konduracakk...:1hug:a.s.

amin bitanemmmmmm :CüvCüv:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
AMİİİİİİİİİN tatlı dilliii amin inşallaaah ne güzel dua bu böylee beni çok duygulandırdın tatlım..
ÇOOOOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİİM..
böyle güzel teyzeleri olucağı için bebişim çok şanslı çooooook:1hug:a.s.

Rica ederim canım ne demek..opuyorumnanaktan

Sağlıkla dünyaya gelsin bebeğin biz senin ve güzel yavrun için hep dua ederiz :Saruboceq:

Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu :Saruboceq:

tebrik ederim sağlıcakla gelsin bebişin allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ..bende 7. seneme girdim ama daha gelmedi bebişim bizim içinde dua edin

bende hamıleyımyenı yıl hedıyesı geldı bana bebışım

bende hamıleyımyenı yıl hedıyesı geldı bana bebışım

Hayırlı uğurlu ,sağlıklı olsun inşallah..allah tamamına erdirsin..bende şansımı yeniden deniyorum inşallah 20 gün sonra bende yazacağım bebişimi .. allahım hayırlısıyla tüm isteyenlere versin tamamına erdirip kucaklarına almayı nasip etsin..kendine dikkat et..

Back
X