KIZLAR ONCEDEN GUNDE 4 KEZ SUT SAĞIYORDUM SON 1 HAFTADIR GUNDE 2 KEZ BIR SABAH BIR AKSAM SAĞIYORUM,BUDA BENI UZUYOR AMA POMPAYLA SAĞDIĞIM IÇIN AZALIYOR BOYLE TAHMIN EDIYORUM AMA NE YAPIM BEBEĞIMDE ĞOGSUMU ALMIYOR MECBUREN MAMA VERIYORUM ONA HER MAMA VERISIMDE IÇIM GIDIYOR SUTUM YOK DIYE :1no2:
canım sütünün artmasını istiyosan kusana kadar su içiceksin tatlı yemekle faln hiç alalası yok arttırmanın tek yolu suuuuuuuuuuuuuu.bu arada bebğimi emziremiyorum diye hiç üzülme bebeğinin sağlıklı olduğu için allah şükret yanlızca mama ile büyüyen bir sürü bebek varr.denıcem arkadaslar tesekkurler
su sütünü artırıra.s,doğru,kalitesini de düşürmeza.s(bir akrabam çocuk dr,onun eşi mikrobioloji uzmanı,onlardan bilgi bol bol alıyorum:lepi:),dr bebeklere su vermeyın diyorlar,sizin bol su içmesi bebeişinin susatma problemi ortadan kaldırır:ecrin_bebek:,ve ayrıca anne sütü bebiş emmeye başladığı anda çok sıvılı gelir ve anacak sona doğru daha koyu kıvamını alırcokacimcoook,başta bebek su ihtiyacini karşilar,ve sona doğru besin ve vitamini alır,işte bu yüzden dr 20şer dk bir memeye emzirin diyorlara.s.Konu 1 sene önce açılmış ama bizde faydalanıyoruz iyi oluyor böyle...
Dün bir bitki uzmanı vardı tvde adını unuttum o dediki nane ve mısır sütü azaltıyormuş, beyaz üzüm artırıyormuş. Sonlarıydı bu kadarına yetiştim.
Ama benim aklıma bişey takılıyor ya, hani diyorlar ya su sütü çok artırıyor diye, sütü acaba çok cıvıtmıyormudur, hani artırır ama sütün kalitesi düşmüyormudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?