Kızlar taktik :/

Bilmiyorum Yaptığım kendime iyilik değil farkındayım Ama ona kötülük etmek istiyorum Uzaktan konuşunca kolay Nolur anlayın beni

Uzaktan konuşmak değil bu. Sanıyor musun ki sana yorum yapanların canı hiç yanmadı ? hayalleri hiç yıkılmadı ? hiç üzülmediler ?

Birisinden nasıl intikam alır veya onu nasıl üzerim diye düşünmek sadece kendine zarar.

Çok söylenen ve yer yer söylendiğinde insanın sövesi gelen bir laf olsa da maalesef doğru tek çare " zaman " . Ha diyeceksin ki balık hafızalı mıyım ki ben , zaman geçince unutayım bir anda ? Unutmuyoruz zaten tamamen. Bir yerlerde yaşanan acı tatlı tüm tecrübeler saklı kalıyor. Zamanla beynimiz onların üstünü örtüyor , yaramız eskisi kadar şiddetli kanamıyor.

Şut bitti değil işte o benim hayatımdan çok şeyi alıp götürdü Onun öyle beni kullanıp atması ağırıma gidiyor Pişman olup kapıma gelecek öyle bırakıcam onu İçim rahatlayacak
Bunu yapınca yaşadıkların silinmeyecek ve geçmeyecek. Bunları yaparken, kurgularken, uygularken, sonucu başarısız olursa sen hırpalanacaksın o değil. Yani sen yaşadıklarını sündürecek ve katlayacaksın. Allah'a havale et ve unut onu. Bir laf var Rabbimin değirmeni geç öğütür ama ince öğütürmüş diye. Herkes hakettiğini yaşar zaten. Sen kimseye ceza vermemelisin, ödül de. Takdiri sende değil. Yaşamışsın, hayatından geçmiş ve bitmiş. En güzel ceza umursamamaktır, hayatında yokmuş gibi değil. Hiç olmamış gibi.
Ben sana zarar gelmesin diye bu fikri attım ortaya, takdir senin tabii.
Kötülükten kimse bir fayda görmemiştir emin ol.
Sevgiler,

onu çok iyi tanıyorum pişman olacak gelecek Onu tanısanız bilirdiniz gerçekten bi haller oldu aklını çelen bişey olmalı o böyle değil di aniden oldu

Yaa çok teşekkür ederim çok haklısınız ama dayanmak öyle zor ki

onu çok iyi tanıyorum pişman olacak gelecek Onu tanısanız bilirdiniz gerçekten bi haller oldu aklını çelen bişey olmalı o böyle değil di aniden oldu
İyi ya bekle o zaman.
Madem döneceğini biliyorsun,taktiğe ne gerek var?

Bilmiyorum Yaptığım kendime iyilik değil farkındayım Ama ona kötülük etmek istiyorum Uzaktan konuşunca kolay Nolur anlayın beni
Bak sana son bir şey söyleyeyim; hakarete uğradım, iftiraya maruz kaldım, sır fhasetlikten dolayı bir ailenin kötülüğünü gördüm. Hiçbir şey yapmadım, sakince son konuşmamı yaptım ve boşverdim.
Sonra ne mi gördüm? Bana iftira atan kişi, düğün gününde terkedilmiş huylarından dolayı, bu olay düğün mekanının kapısına yazı asılarak duyrulmuş. Ortada bırakılmış birçok anlamda.
Aile babayı kaybetmiş, anne tesettüre girmiş. Tanımadığımız birinin günahını alıp gönlünü kırdık diye ağlanıyormuş.
Beddua da etmemiştim halbuki, bu olanlara da sevinmedim. Benden dolayı değildir inşallah dedim.
Sense ona kötülük yapayım diyorsun, burnu sürtsün eskiye dönsün diyorsun. Seviyor musun? Sevsen, sevdiğine kötülük edemezsin.
Sevmiyorsan umursama zaten. Hayatından bu insanın bu kötülük yaparak geçmesi imtihandır, sonraki kişinin kıymetini bilmen içindir, sınanmandır.. Allah bilsin de geç..

bence artık normal davranmaya ihtiyacın var, eski konunda herkes sana kızdı şimdi sıfırdan yeni konu açıyorsun zaten çocuğun ayrılması normal olan, sen davranışlarını düzeltirsen belki düzgün biri ilişki yaşamaya başlayabilirsiniz. böyle çocukça taktiklerle ancak zaman kaybedersin ve karşı tarafa kendini küçük düşürürsün

Ne oldu senin kuzucuğu kurtlar mı kaptı?

Ben şu kadınların "kullanıldım" olayına çok gülüyorum ama ağzımla değil, lütfen kusura bakmayınız. Yalan mı? Kullanıldım diye düşünmeyin. Ne yapıyorsanız karşılıklı yapıyorsunuz. O senin zamanını aldıysa sen de onun zamanını aldın. En çok da ilişkinin içinde cinsellik varsa hep kadınlar kullandıldım triplerine girer. Halbu ki o zevk aldıysa sen de aldın. O zevk için yaptıysa sen de zevk için yaptın. Bırakın bu kullanıldım muhabbetini.

Diyelim ki aklını biri çeldi , sonuç ? Aklı hemencecik çelinebilen bir adamın sana faydası ne olacak ? Yine aklını biri çeler mi diye bir ömür tetikte mi bekleyeceksin ?

Pişman olarak geldiğinde sen onu yeniden isteyecek misin ?

Geri gelir ama nasıl biliyor musun?
Sen bir kaç gün sonra yalvarmaya başlarsın ne olur dön diye oda biraz nazdan sonra kabul eder barışırsınız.
Sonra ne olur bir kaç ay daha gider ilişkiniz.

Geri gelir ama nasıl biliyor musun?
Sen bir kaç gün sonra yalvarmaya başlarsın ne olur dön diye oda biraz nazdan sonra kabul eder barışırsınız.
Sonra ne olur bir kaç ay daha gider ilişkiniz.
İştee orası zor ben yalvarmaaamm Ben azıcık yumuşasam bu noktaya gelmeyecekti zaten Her zaman çok alttan alır özürler dilerdi Bu kez yine kavga ettik mesela hiçbişey olmamış gibi davranmaya çalıştı daha çok sinirlendim Aptal yerine koydu beni ya Sinirlenip konuları geri açınca bana defol istemiyorum seni falan dedi Azıcık susunca gelip telrar seviyorum falan diyor

kendinde değişiklikler yap eminim çok güzelsindir ne bilim saçını değişik bi tarz kestir yada boya daha bakımlı daha pozitif ol baska şeylerle ilgilen çevreni genişlet bunlar onun için değil senin için sana iyi gelecek değişiklikler.. gözünden akan tek damla yaşa değmez kimse emin ol herkes neler yaşıyor aradan 10 sene geçince ne kadar salakmışım diyorsun sadece

Aynen bu gibi durumları düşündüm neler yaşadım şu son 10 ayda hiç yapmaz dediğim tamda onu yaptı ama sustum dedim yüce yaradanım var benim elimden bir şey gelmez. Mutluluk pozları atsaydım sosyal ağlara bu ancak görünüşte olur yine kahrolan ben olurdum aklıma bile gelmedi o yüzden hep aklıma bu kabağında bir sahibi var hikayesi geliyor elbet bu kabağında var bir sahibi onun gücüne gidip gitmeyeceğini bilemeyiz senin dediğin gibi canım inşallah yaşadığı kötülükler benden değildir bu ancak beni üzer.

Kıskançlıkla ilgili açtığınız diğer konunuzu gördüm. İkiniz de üniversite öğrencisi ve henüz çok gençsiniz. " Hayatımda illa ki biri olmalı " düşüncesinden sıyrılıp okulunuza , derslerinize ve arkadaş çevrenize odaklanırsanız içinde bulunduğunuz sinir harbinden kurtulabilirsiniz.

için çok teşekkürler Ben yetişkin olabilirim evet yaşıma yakışmayan şeyler yapıyorum Ama böyle şeyler yaşamadım daha önce Daha yeni 18'dim onunla ilişkim başladığında 3 seneyi geçti Ailelerimiz biliyor Herkes evleneceğiz gözüyle bakıyor Annem onu istemiyordu ona rağmen vazgeçmedim Çok sarsıldım çok kötüyüm sadece

Seni bu denli yıkanın temelde ne olduğunu kendine itiraf etmekle başla. Evlilik hayallerin ve herkesin size evlenecek çift gözüyle bakması nedeniyle olmayacak duaya amin demeden önce serinkanlılıkla düşün.

Kadın veya erkek bir ömrü beraber geçirmeye karar vermeden önce yapılması gerekenler var bu hayatta. Okulu bitirmek ve kendi paranızı kazanmak ve o parayla geçinmeyi öğrenmek gibi.

Baba parasıyla okurken sevgili olmak , sevmek kolay. Şu anda aslında birbirinizi gerçekten tanımıyorsunuz.

Bu adamın gönlü zengin mi , bir ev bakacak yüreği ve gücü var mı ? Hayata hangi yönden bakıyor ? Vicdanlı , şefkatli bir insan mı ? Ülkede yaşanan olaylara duyarlı mı ?

Şu an ki düşünce yapınla "seviyorum, aşığım , illa ki o olsun " diyebilirsin , yadırgamam. Yalnız gün gelecek başka başka değerler daha önemli gelmeye başlayacak sana.

Biraz olsun kendi hayatına odaklan , kendi geleceğini şekillendirmek için daha fazla enerji harca. Bu ilişki yürür yürümez orasını bilemem , sen kendi geleceğin için çabala önce.

En acı yerden mi vurdun Sorduğun sorulara cevap vermeye kalkınca "o tam da evlenilecek adam" çıkıyor baba parasıyla işi yok kendi başına güçlü ve başarılı birisi , duyarlı olgun , vicdanlı ve şefkatliydi de Tuhaf olan da bu nolduysa son iki aydır bi haller oldu Vicdansız ve sevgisiz oldu

Madem bu kadar vicdanlı, merhametli, gönlü zengin vs gibi harika özellikleri vardı. Neden terketti seni?
Acaba o şımarmadı da sen mi boğdun? Yada sen mi bezdirdin?

Sevgi tükenmeyecek şey değildir. Düzgün kullanmak gerekir.
Her kavgada alttan alıp özür diliyormuş.
Demek ki artık yılmış adam. birde bu yönden bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…