Kızlar taktik :/

Her neyse işte sebebi bilmiyorum Ama madem ben boğdum Ben hep böyleydim ben değilmedim ona nolduu İki aydır noldu

Her neyse işte sebebi bilmiyorum Ama madem ben boğdum Ben hep böyleydim ben değilmedim ona nolduu İki aydır noldu

Başta sevgisi tavandı bu yaptıkların gözüne batmıyordu ama sonra baktı ki sen hala benim düdüğüm çalsın diyorsun oda uğraşamam demiş olabilir.
Sonuçta önemli olan ben asla değişmem değişmedim demek değil.
İlişkiyi ilerletebilmek için birşeylerden feragat edebilmek
Atıyorum hatalıyken özür dilemek insanı alçaltmaz ama ben dilemem hep karşı taraf alttan alsın yapsın demek alçaltır yıpratır incitir. Demekki sen bu durumun farkına varmamışsın.
Umarım anlatabildim. Ayrıca bu kadar kıskançlık neden Allah aşkına?
Hem güvenmiyorsun kısıtlıyorsun hem baskı sonrada noldu?
Patlamış adam patlamış. Hoş böyle olunca evlilikte yürümez
Böyle böyle kuzu sürüden ayrılır ve sonrası malum

En iyi intikam iyi yaşamaktır. - Amerikan atasözü

Tamam anladım çok sağolun Ama artık çok geç işte

Biraz bekle bence. Yani arama sorma. Bir yaşam alanı olsun nefes alın.
Bakalım ayrı iken hayat nasıl. Karşı tarafta bir yokluk hissetsin.
Yok kalsın Ben yokken rahat edip de canı aıkılınca arayacak adamı istemiyorum

İşte tipik türk kızı. Sen yokken rahat etmekle ilgisi ne bunun?
İlişkide de böyle kestirip attıysan zaten normal yani
Ne diyeyim hayırlısı olsun hakkında
Ben yokken Bana ayrıldık deyip çekip gitmişken en mutlu anında bile benim yokluğumj içinde bi boşluk hissetmiyorsa onda yerim yok demektir Kestirmekle ne alaka Yalnız kaldığında gelen adamdan hayır mı gelir

Şut bitti değil işte o benim hayatımdan çok şeyi alıp götürdü Onun öyle beni kullanıp atması ağırıma gidiyor Pişman olup kapıma gelecek öyle bırakıcam onu İçim rahatlayacak
Kullanip atti derken napti ????? Gidene bay bay de kardesim

tek bir şey böyleyebilirim.
kendinizi bu kadar düşürmeyin.
pişman edeceğim derken "oh iyi ki kurtulmuşum" dedirtirsiniz. başka da bir şey değil.
harcanan zamana yazık.

Nasil biri zayif noktasi ne karakteri nasil...bunlari bilmeden ne desek bos

Şut bitti değil işte o benim hayatımdan çok şeyi alıp götürdü Onun öyle beni kullanıp atması ağırıma gidiyor Pişman olup kapıma gelecek öyle bırakıcam onu İçim rahatlayacak
uzunkirpik hakli, biraz anlatirsan daha iyi yardimci olabiliriz..kac yasinda, burcu ne, iliskin ne kadar sürdü, bitirme nedeni olarak neyi gösterdi? Hayatindan neyi alip götürdügünü düsünüyorsun, kendini neden kullanilmis hissediyorsun? Kendinden ödün verdiklerinden dolayimi, suan buna bagli bir mecburiyetmi hissediyorsun, yoksa sadece kendine yediremenmi?

insanların sabrı sonsuz değildir.
sabrını tüketmiş olabilirsiniz
yaşı büyüdükçe zevkler, beğenileri, beklentileri farklılaşmaya başlamış olabilir.
hepimiz geçtik o yollardan.

Evet bi mecburiyet hissediyorum. Çok seviyorum çünkü gerçekten İlişkim üç yıl bir ay oldu 23 yaşında Hayatımdan ne aldı bilmiyorum Ama onsuz herşey eksik gibi Kendimden ödün verdiğim de oldu Pişmanlıklarım var ama çok umursadıklarım bunlar değil Sadece ona ihtiycım var sanırım İki aydır çalışıyor bir yandan sınavlarla uğraşıyor Ve daha öncesinde başlayan umursamaz tavırlarından dolayı mesafeliydik Mesaj atsam suçlu oluyorum Meşgule tme rahatsız etme işim gücüm çok sana vakit ayıramam diyordu Atmasam şu sınav vakti yanımda olmadın diyor O kadar tuhaf ki bezdirdi Saçma sapan konuşuyor yazma deyip defolup gidiyor Anlayamıyorum

Önceki konularınızı biliyorum.
Şu çocuğu bi rahat bırak be arkadaşım. Dünyadaki tek erkek o değil.

Niye?

Öteki konunu kapattırmışsın ama yeni konu açtığını şimdi gördüm. Okudum bütün sayfaları ve söylediğim her şeyi geri alıp şu kanıya vardım: Gerçekten ruhsal problemlerin var! Sana MissCherryBlossom ile yardımcı olmaya çalıştık ama senin ne istediğin belli değil. Çocuğu bunaltmışsın. Ve kusura bakma ama bence şımaran sensin. Gelsin eskisi gibi özürler dilesin yalvarsın diyorsun. Bu çocuk senin köpeğin mi? Bence kendi sorunlarını çöz ve çocuktan da uzak dur...

umursadigin halde umursamaz davranmak, morartmak icin kasarsan, ise yaramadigi gibi, daha kotu duruma dustugunle kalirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…