kızlar taşınıyorum acil ankastre set almam lazım sizce en iyisi hemde uygun olucak?k?

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
kızlar yeni ev aldık ankastre set almam lazım ama zaten baya borçlandık ev aldığımız için uygun bir ankastre istiyorum ama fırını iyi pişirmeli önerilerinizi yazarsanız sevinirim..

kızlar yeni ev aldık ankastre set almam lazım ama zaten baya borçlandık ev aldığımız için uygun bir ankastre istiyorum ama fırını iyi pişirmeli önerilerinizi yazarsanız sevinirim..

:66::52: canım aynı durumdayım seninle bende...yeni ev aldık fırınımı koymaya yerim yoktu sattım bi akrabamıza fırınımı zaten çok yeni 1,5 senelik fırındı bende alacağım.Geçen bi araştırmaya çıktım 990 liraya arçelikte komple set var...birde bosch da var 1050 civarında...ben beyaz ankastre bakıyorum buz dolabim ve bulaşık mak.beyaz diye...ama bilmiyorum kararımı vermedim.

şimdilik küçük tüple idare ediyorum :33: yeni eve küçük tüp pek gitmiyor ama napalım misafirlerim geliyor vallahi utanıyorum :91: fikirleri olan varsa lütfen paylaşsın...

merhaba kızlar biz siemens in ankastre ocak ve fırınını kullanıyoruz ve memnunuz. fiyatlar modele göre inanılmaz değişiyor fırınlarda ama bizimkisi en alt modeli diğer modellerden tek farkı dijital saat ve gostergesi yok ama neredeyse 1000 tl ye yakın daha ucuz. size tavsiyem bu tarz ekstralara çok önem vermeseniz de olur eger daha uygun arıyorsanız çunku sonucta ikisi de aynı işi yapıyor. çok sessiz ve çok iyi pişiriyor. ocak için de inox olanlar var birde üzeri siyah cam olup gazlı olanlar var. ikisini de kullanmış biri olarak tavsiyem siyah cam yüzeylilerden seçmeniz çünkü inoxların hem temizliği daha zor hemde zamanla cif kullanımından dolayı inanılmaz çiziliyor, cam da çiziliyor ama çok kolay temizleniyor ve çizikleri belli etmiyor. birde eğer denk gelirseniz mağazalarda geçen seneden kalmış urunler oluyor ve eğer tek kalmış ise çok çok hesaplı alabilirsiniz, şahsen biz oyle yaptık ve baya uyguna geldi. uzun oldu biraz kusura bakmayın ama umarım yardımcı olabilmişimdir.

:66::52: canım aynı durumdayım seninle bende...yeni ev aldık fırınımı koymaya yerim yoktu sattım bi akrabamıza fırınımı zaten çok yeni 1,5 senelik fırındı bende alacağım.Geçen bi araştırmaya çıktım 990 liraya arçelikte komple set var...birde bosch da var 1050 civarında...ben beyaz ankastre bakıyorum buz dolabim ve bulaşık mak.beyaz diye...ama bilmiyorum kararımı vermedim.

şimdilik küçük tüple idare ediyorum :33: yeni eve küçük tüp pek gitmiyor ama napalım misafirlerim geliyor vallahi utanıyorum :91: fikirleri olan varsa lütfen paylaşsın...

Bence onlara uysun diye beyaz alma eğer onlarda biraz eskiyse değiştirirsin ileride.
Sonra ocak için uysun diye onlarıda mı beyaz alacaksın.
İleriye göre düşün kararını ver canım.
Elektronik şans işi birazda.

Back
X