kızlar tecrübelerizi paylaşın bana yardımcı olun nasıl yapıyorsunuz?

LEMIN

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
97
1
6
İzmir
kızlar fikrinize ihtiyacım var. kızlar geçen düğüne gttik kvmin kardeş çocukları oluyor dıdısının dıdısı yani ama onlar için yakınmış . neyse ben arkadşımın sözü ile denkti konu açmıtım ya eşim için en samimi arkadaşımın sözüne gtmedim eşimi kırmamak için..kv kp ve eşimle birbuçuk saatlik yol sürüyor başka bir şehirde düğün neyse düğüne gittik banada cumartesi pazar tatil cumartesi düğünü yaptık eşimle hiç durmadan oynadık akrabalar bize baktı bzm dans etmemizi çok beğeniyorlar tabi gecesi kv kardeşlerinde kaldık. saat 4te yattık uykusuz 8de kaldık herşeye tamam bişey demiyorum .pazar günüde mevlüt oldu mevlüte gittik sonra çalgılı yne uzettılar sünet düğününü pazar saat 4 e kadar düğün evindeydik. kvmin kardeşleri salmadı yemek yemeden salmayız dediler sonra çay içmeden salmayız dediler. ben eşime gidelim yarın işimiz işe gideceğiz dedim beni dinlemedi. ben eşim için en sevdiğim arkadaşımın sözüne gitmedim ama arkadaşım benim sözüme gelmişti arkadaşıma çok mahçup oldum .eşimle ve kv ile sorun yaşamamak için düğüne gittim ama eşime yorgunm bide pazarlık düzeceğiz evde yiyecek hiç birşey yok dyorum beni tınlamıyor ne yapacağım şaşırdım. eşim annesine ve babasına böyle bile diyemiyor ''biz gideceğz anne görevimiz yaptık düğünlerine geldik oynadık eğlendik erken dönelim yarın eşim ve ben işe gdeceğiz'' dye ağızını ble açmadı ya kızlar çok yorgun ve uykusuzdum eve gidip dinlenmek istedim sadece.. birde kızlar eşim ben çalışıyorum ev işlerinde yardımcı olmuyor ya eşimin akrabalarından bir bayan var bayan çaışmıyor ev hanımı ama kocası işten geliyor cam bile siliyormuş şaşırıyorum ya nasıl yapıyorlar ..sizlerde böylemisiniz benim gbi yoksa eşinize sözünü dinletiyomusunuz yardımıznıza ihtiyacım var tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar ne olur bir akıl verin bana ...

Yahu bu anne sözünden çıkmayan erkekleri anlayamıyorum.bende de var aynı dert ama yapacak bir şey yok canım.Erkek ne isterse o oluyor malesef.Ben bir iki bişey denedim bu mevzuda gitmeden önce yapmamız gereken şeyleri söylüyorum mesela tamam gidelim ama yarın iş var erken döneceğiz çok oturmak yok kabul mu kabul ederse gidiyorum.Orda döneklik ederse evde kıyamet kopuyor.:44:

Kızlar bendede aynı dert neyapacağız bilmiyorum.. kızlar biz tecrübesisiz o yüzden olmuyor. tecrübeli gelinler bize fikirlerini söylesinler nasıl olacak nasıl yapılıyor yardımlarınıza benimde ihtiyacım var. arkadaşım aynı problemler le boğuşuyorum allah sonumuzu hayır etsin.

Kızlar bendede aynı dert neyapacağız bilmiyorum.. kızlar biz tecrübesisiz o yüzden olmuyor. tecrübeli gelinler bize fikirlerini söylesinler nasıl olacak nasıl yapılıyor yardımlarınıza benimde ihtiyacım var. arkadaşım aynı problemler le boğuşuyorum allah sonumuzu hayır etsin.

Arkadaşın dediği gibi başta anlaşın söyleyin ir de ben en yakın arkadaşımın düğününe gitmedim yaa of çok üzülmüş kız aradı falan diye acıtasyon da yapabilirsiniz direk eşinize sen şusun busun derseniz savunmaya geçiyolar ama 3. Kişiler beni üzdü tarzı ona derdini açıyomuş gibi yaparsanız gideriz aşkım yaparız ederiz oluyo:) gitmeden önce of bacaklarım çok fena çok kalmayalım yarın da iş var falan diyiverin bide bacak masajı oooh:)

4 senelik evli biri olarak söylüyorum...gitmeden önce evde anlaşacaksınız..bak canım böyle böyle, ertesi gün işe gidecez, evde işim var, veya bahaneniz her ne ise evdeyken anlaşıp gideceksiniz...aksi halde gitmezsiniz o zaman sizinle anlaşmadan gitmemeyi öğrenecektir zamanla....
gitmişsiniz görevinizi yapmışsınız, daha ne?? bu kadar cıvıklığa ne gerek var...mesafenizi koyun...gördük görüştük hayırlı olsun bize müsade deyin kalkın...eşinize annesine belirtmesi ve açıklaması gereken bi durum imajı çizersseniz eğeri erkekler analarına konuşamazlar zaten...
siz uyanık olup hadi gidiyoruz diyebilmelisiniz...
eşiniz söylemiyorsa siz söyleyin kv nize biz gidiyoruz anne diye...açıklama yapma zorunluluğu neden ???
gidiyoruz o kadar...
biraz uyanık olmalısınız kızlar, yoksa ezilip büzülen siz olursunuz..hepimizin zamanında geçti başından...bu işler böyle yürüyor...sessiz kalan gelin iyi gelin olmuyor malesef...azcık cevval olmak zorundayız...

Ahhh ahhh yarama bastın :43::43::43::43:
Eşimde temizlik şöyle dursun,çay bile koymaz :19:
İlk evlendiğimiz zamanlarda yapmazdı ama sağolsun hamileyken biraz kandırabilmiştim
Bebeğe bişey olacak korkusuyla yardım ediyordu
O süpürüyordu ben siliyordum...
Doğdu yine aynı tas yanı hamam ... yine evin tek hizmetkarı benim :36:
Yani benimde tavsiyelere ihtiyacım var :34:

Allah başka sıkıntı vermesin.
belki hayat küçük ayrıntılardan oluşuyor ve bir bütün oluyor fakat o bütünde ayrıntılarda bogulmamak önemli:34:

evlilikde 20 seneyi devirmiş biri olarak yazıyorum .
ilerleyen hayatınızda geriye dönüp baktıgınızda amann bunudamı sorun etmişim demeyin :34:

8 yıllık evli ve eşine söz geçirebilen biri olarak söylüyorum ki bunun yolu anlayıştan geçiyor,karşılıklı birbirini anlayabilmek ihtiyaçlarını bilebilmek,ben eşimi asla kısıtlamıyorum,herşeyine evet diyorum bu da bana artı olarak dönüyor,bana gebe kalmasını sağlıyorum
şöyleki arar beni,aşkım geç gelicem diyor ,hayırdır diyorum ,işte gökhanlarla beraberiz,biraz okey filan oynıycaz diyor diyelim ki,tamam aşkım derim,ertesi gün aşkım ben bu akşam kızlarlayım 10 gibi gelirim derim,tamam der.yada biryere gideceksek ve ben o ortamda fazla kalmak istemessem öncesinde suyuna giderim ,gömlek pantolon ütülerim,aşkım bunları giy derim ,güzel geçinirim,o gece benim dediğim olur,eğer tartışarak çıkarsak o gece bildiğini okur ,aklı sıra beni cezalandırır.
Karşılıklı hoşgörü ve anlayıştır anahtarı.

Kızlar işte bu yüzden 3 günden beri küsüz yani braz beni önemsesin düşünsün istiyorum oyüzden eşime dretiyorum böyle yaparsan çeker gderm dedim

bi ark demiş keşke gitmeden önce anlaşsaydınıız , hoş o zaman bile dinlermiydi acaba

böyle sıkıntılı bi durum olduğunda direk ben bi bahane uyduruyorum baktım eşimden ses çıkmıycak

yardım konusunda da eşim aşırı titiz bi insan öncedne yardım etmezdi heryere yetişmeye çalışırdım hem çalışarak

sonra saldım çayıra baktı rahatsız oluyo artık herşeyi beraber yapar oldukk

bi ark demiş keşke gitmeden önce anlaşsaydınıız , hoş o zaman bile dinlermiydi acaba

böyle sıkıntılı bi durum olduğunda direk ben bi bahane uyduruyorum baktım eşimden ses çıkmıycak

yardım konusunda da eşim aşırı titiz bi insan öncedne yardım etmezdi heryere yetişmeye çalışırdım hem çalışarak

sonra saldım çayıra baktı rahatsız oluyo artık herşeyi beraber yapar oldukk

Bende bahane uydurmaya başladım gerçi benm eşim anlıyor ama olsun . bende drenicem beni anlamasını sağlıyacağım. eşimle barıştık kavga etmek küs durmak istimiyorum seninle diyor bana . artık eşimde beni kaybetmektende kortuğu ses çıkarmıyor yavaş yavaş alışıyorr oda :)

cnm eşini idare etmeyi bileceksin sana uymuyorsa seni düşünmüyorsa işin zor benmkide aynı .yapacak şey mücadele etmek benm gbi yap kendini sakın ezdirme..

Back
X