kızlar fikrinize ihtiyacım var. kızlar geçen düğüne gttik kvmin kardeş çocukları oluyor dıdısının dıdısı yani ama onlar için yakınmış . neyse ben arkadşımın sözü ile denkti konu açmıtım ya eşim için en samimi arkadaşımın sözüne gtmedim eşimi kırmamak için..kv kp ve eşimle birbuçuk saatlik yol sürüyor başka bir şehirde düğün neyse düğüne gittik banada cumartesi pazar tatil cumartesi düğünü yaptık eşimle hiç durmadan oynadık akrabalar bize baktı bzm dans etmemizi çok beğeniyorlar tabi gecesi kv kardeşlerinde kaldık. saat 4te yattık uykusuz 8de kaldık herşeye tamam bişey demiyorum .pazar günüde mevlüt oldu mevlüte gittik sonra çalgılı yne uzettılar sünet düğününü pazar saat 4 e kadar düğün evindeydik. kvmin kardeşleri salmadı yemek yemeden salmayız dediler sonra çay içmeden salmayız dediler. ben eşime gidelim yarın işimiz işe gideceğiz dedim beni dinlemedi. ben eşim için en sevdiğim arkadaşımın sözüne gitmedim ama arkadaşım benim sözüme gelmişti arkadaşıma çok mahçup oldum .eşimle ve kv ile sorun yaşamamak için düğüne gittim ama eşime yorgunm bide pazarlık düzeceğiz evde yiyecek hiç birşey yok dyorum beni tınlamıyor ne yapacağım şaşırdım. eşim annesine ve babasına böyle bile diyemiyor ''biz gideceğz anne görevimiz yaptık düğünlerine geldik oynadık eğlendik erken dönelim yarın eşim ve ben işe gdeceğiz'' dye ağızını ble açmadı ya kızlar çok yorgun ve uykusuzdum eve gidip dinlenmek istedim sadece.. birde kızlar eşim ben çalışıyorum ev işlerinde yardımcı olmuyor ya eşimin akrabalarından bir bayan var bayan çaışmıyor ev hanımı ama kocası işten geliyor cam bile siliyormuş şaşırıyorum ya nasıl yapıyorlar ..sizlerde böylemisiniz benim gbi yoksa eşinize sözünü dinletiyomusunuz yardımıznıza ihtiyacım var tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar ne olur bir akıl verin bana ...