Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şahsen bi şey yazmadım farkındaysanız ancak bi üyenin iki başlık açması niye sizi bu kadar rahatsız etti gündüz öğretmenlik akşam garsonluk yapan biri olarak kısıtlı vaktimde iki derdimi paylaştım çok mu gördünüz hanımefendi..
Şahsen bi şey yazmadım farkındaysanız ancak bi üyenin iki başlık açması niye sizi bu kadar rahatsız etti gündüz öğretmenlik akşam garsonluk yapan biri olarak kısıtlı vaktimde iki derdimi paylaştım çok mu gördünüz hanımefendi..
yok estagfurullahh
o zaman cevap vereyiim soyle elektrikli koltuklar var. birde onda deneyin. tek duzelikten kurtulursunuz.. konularıniz garip geldi ondan takildim. yoksa kocanizin sizi kiskanmasi yada cnsel hayatiniz tekduze olmasiyla pek ilgilenmiyorum
Canım sana kızmışlae ama ben de ywni üyeyim İlişkide tabiki kıskançlık da olur cnsellik de bir gerçek. NEDEN ilgilenmiyorlarsa konuyla başlığa girip dalga geçiyorlae anlayamıyorum.hoşgeldik foruma
kocamı memnun etmek beni memnun ediyor... daha iyisi olmaması için bi gerekçe yok.. ama tabi artık menopoz çağında orası burası sarkmış bi hatun olsaydım ben de bunlarla ilgilenmem bunları dert edinmezdim :)
Canım sana kızmışlae ama ben de ywni üyeyim İlişkide tabiki kıskançlık da olur cnsellik de bir gerçek. NEDEN ilgilenmiyorlarsa konuyla başlığa girip dalga geçiyorlae anlayamıyorum.hoşgeldik foruma