Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 2 senedir süren bi ilşkim var.. her şey çok güzel.. Allah'a şükür çok mutluyuz.. 6 ay önce de nişanlandık.. ama sevdiceğim beni bırakıp gitmek zorundaben denizlide okuyorum ve okulumun bitmesine daha bir sene var.. ama o istanbula gidecek çalışmaya..
benimde ünv bitince kpss atama derken nereye düşeceğim belli değil ama o müzisyen olduğundan istanbulda kalacak orda ekmek var
((
ama çok korkuyorum ona guveniyorum hemde kendimden çok ama acabalar kafamın içinde dönüyo hep.. bi daha ne zaman kavuşuruz bilmiyorum ayrılık bizi yıpratır mı yorar mı bilmiyorumkafam çok karışık.. ona gitme de yanımda kal..diyemiyorum.. çünkü çalışmak zorunda
napmalıyım yardım edinmafoldumben
Haklısın ama ben yanyana olmaya o kadar alıştım ki 3 gun görüşmesek sanki ondan kopmuş hissediyorum kendimi tabii bu o kadar uzun sürmüyo onu görene kadar soğumuş gibi hissediyorum kendimi neden sizceMadem öneri istiyorsun başka bi konuda sana önerim var...
Kimseye kendinden çok güvenme...
Aralık kapı bırak...
Sen tıka kulaklarını arkadaşlarına,bana da çok söyleyen olmuştu çevremde ama yanıldılar işte.Sevgi her türlü zorluğu aşar inan buna cnm.Ve tabi nasipte bu işler kaderinde varsa fizanda da olsa ayrılmazsınız.Görüşelim inş bir gün havalarda ısındı çamlıkta bi temiz hava alır,dertleşiriza.s
evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman mesela olabilir :S