Kızlar teselliye değil öneriye ihtiyacım var n'olur birşey yazın :(

canım bence eşine güvenmelisin sizinki zorunlu bi ayrılık geçici süreliğine
elbet bi gün kavuşacaksınız :ecrin_bebek:

zaman zaman aklındaki sorular artabilir, o soruların seni hapsetmesine izin verme. bir de endişelerini nişanlına belli etmediğini yazmışsın, bu çok güzel, bu şekilde devam etmelisin. Allah kavuştursun.

Kızlar 2 senedir süren bi ilşkim var.. her şey çok güzel.. Allah'a şükür çok mutluyuz.. 6 ay önce de nişanlandık.. ama sevdiceğim beni bırakıp gitmek zorunda :( ben denizlide okuyorum ve okulumun bitmesine daha bir sene var.. ama o istanbula gidecek çalışmaya..:( benimde ünv bitince kpss atama derken nereye düşeceğim belli değil ama o müzisyen olduğundan istanbulda kalacak orda ekmek var :(((

ama çok korkuyorum ona guveniyorum hemde kendimden çok ama acabalar kafamın içinde dönüyo hep.. bi daha ne zaman kavuşuruz bilmiyorum ayrılık bizi yıpratır mı yorar mı bilmiyorum :( kafam çok karışık.. ona gitme de yanımda kal..diyemiyorum.. çünkü çalışmak zorunda :(

napmalıyım yardım edin:(
mafoldumben

canım merhaba bende evlenmeden önce denizlide yaşıyordum opuyorumnanaktan
kendini bu kadar yiyp bitirme sevdiğin insana o da sana gerçek anlamda güveniyorsan hiç bi sorun yok evet ayrı biraz zor oluyor arada hep özlem oluyor ama dua edelimki sonu güzel olsun ..
kendini boş yere yıpratma okulunu bitirmeye bak bi an önce bitir ve sevdiğine kavuş yerimseniben

erkek arkadaşımla ilişkimize basladıktan tam 1.5 ay sonra elazığa üniversiteye gitti daha birbirimizi tanımıyorduk bile :) 2.5 sene elazığda kaldı.sonra bursaya döndü ve 1.5 sene sonra ben üni kazandım tam 4 yıldır istanbuldayım.8 yıllık ilişkim var ve biz 6.5 senesini ayrı yerlerde geçirdik.demek istediğim sey su ilişkinize inancın büyükse korkmana hiç gerek yok.bazen mesafeler ilişkiyi yorabiliyor.yanyana olmadığınız için sorunlar yaşayabiliyorsunuz.ama sabır sayesinde her şey atlatılıyor.önemli olan vazgeçmemek.benim okulum bu sene bitiyor ve bursaya dönüyorum.istanbulda iş imkanım daha yüksek olmasına rağmen dönüyorum artık.yeterince bekledik bence artık ödül zamanı :)

Kızlar çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.. Bi yandan hak veriyorum bu iş onun eline geçen mükemmel bir şans bi yandan da kızıyorum beni bırakıp gidiyo diye.. bazen gitmelisin diyorum en doğrusu bu bazen öfkelenip yüzüğü atmaya bile kalkıyorum mafoldumben
İyice şaşırdım napıcağımı çünkü bu hiç planladığımız bir şey değildi..Alttan kalan bir dersim var umarım yaz okulunda açılır bu ders yatay geçisi denicem o da açık varsa tabii benm bölümde umarım olur ama umudum yok:1no2:
Bu perşembe ayrılık gunumuz aşkım gidiyo :gitme:
hakkımızda hayırlısı senağlama

Madem öneri istiyorsun başka bi konuda sana önerim var...
Kimseye kendinden çok güvenme...
Aralık kapı bırak...

8 sene eşimle çıktım bundan topu topu 6 ay beraberdik geri kalan 7,5 sene telefonda çıktık 8 sene sonunda evlendim yani uzakta da olsa o seni sevdikten sonra sonu iyi biter iyi bitmezse o senin olmamış demektir güven bence zaten kıymetini bilmezse demekki yanında da olsa bitecektir.Kendine de güven guclubacismile

Mrb canım benim ilişkimde 3,5 yıl sürdü ve ayrı şehirlerdeydik.Objektif yaklaşmam gerekirse konuya gerçekten uzaktayken ilişkiyi yürütmek zor.Yanlış anlama lütfen amacım seni karamsarlığa itmek değil ama ben tecrübelerimden ve çevremde yaşananlardan dolayı böyle düşünüyorum.Olmadık sebeblerle tartışmalar çıkıyor ilişki yıpranıyor,ona ihtiyaç duyduğun zamanlarda yanında olamıyor vs.Zor ama güçlü olursanız çift olarak aşarsınız.Sen şimdiden bu kadar endişelenme ve sana bişey söyleyim mi rahat ol.Ben şu an öyle özlüyorum ki ünv dönemlerimi ev arkadaşlarımı.Eşimle ayrıydık o zmn üzülüyordum ama arkadaşlarından,ortamından da birgün ayrılacaksın ve kısmetse evlenirseniz zaten hep sevgilinle olacaksınız.Bu açılardan da bak duruma.Şu zamanlarınında bil kıymetini.Nacizane önerim sana.Biz evlendik ve bende şu an Denizli'de oturuyorum.İnş sizin sonunuzda böyle ve hayırlı olur.Belki görüşürüz bir gün seninle kısmet:)Ve şimdiden de Allah kavuştursun tatlım...

Madem öneri istiyorsun başka bi konuda sana önerim var...
Kimseye kendinden çok güvenme...
Aralık kapı bırak...
Haklısın ama ben yanyana olmaya o kadar alıştım ki 3 gun görüşmesek sanki ondan kopmuş hissediyorum kendimi tabii bu o kadar uzun sürmüyo onu görene kadar soğumuş gibi hissediyorum kendimi neden sizce :(

Hera42 ve lulu55 .. görüyorum ki baya bi kişinin tecrübesi varmış bu konuda.. benim çevremde de vardı ama genelde olumsuz örnekler ayrı düştükleri vakit ayrılanlar yürütemeyenler... bundan beni çok korkutanlar oldu çevremde bence kendini yıpratma biticek nasılsa mutlaka erkektir ihtiyaçları olur seni aldatır.. ya bunları diyenlerde hep ayrılmış olanlar.. kendileri başaramadılar diye benimde başarmamı istemiyorlar gibi geliyor bazen.. ya insan arkadaşına bunları söyler mi ya.. tamam dost acı söyler ama bu kesin bir durum değil ki %100 böyle olacak diye bir durum yokki... sizden duyduklarım olmasa kafayı yerdim kızlar herhalde o kadar bizim üzerimizde korkunç hikayeler dinliyorum ki şu sıralarda siz bana çok iyi geliyorsunuz hepinize çok teşekkürler...

hera42
bende görüşmeyi isterim gördüğün gibi arkadaşlarımdan pek hayır yok bi gun kahve içmek hoşuma gider

yanyana olmayışınız ayrılığı kaçınılmaz olur uzakta yanlış anlaşmalar çok olur
buna kendinizi alıştırınız sizin çok kaprisleriniz olack erkek kısmıda pek kaprisi sevmez
:kahve:

bazı ayrılıklar ilişkiyi güçlendirir bazılarıda yıpratır
inşlh sizinki güçlendirenden oluryerimseniben

ilgisini üzerinden eksik etme canım
sen ne kadar ilgi gösterirsen o kadar sıcak kalır ilişkiniz
her fırsattada birbirinizi görürseniz sorun kalmaz diye düşünüyorum...

Sen tıka kulaklarını arkadaşlarına,bana da çok söyleyen olmuştu çevremde ama yanıldılar işte.Sevgi her türlü zorluğu aşar inan buna cnm.Ve tabi nasipte bu işler kaderinde varsa fizanda da olsa ayrılmazsınız.Görüşelim inş bir gün havalarda ısındı çamlıkta bi temiz hava alır,dertleşiriza.s

Sen tıka kulaklarını arkadaşlarına,bana da çok söyleyen olmuştu çevremde ama yanıldılar işte.Sevgi her türlü zorluğu aşar inan buna cnm.Ve tabi nasipte bu işler kaderinde varsa fizanda da olsa ayrılmazsınız.Görüşelim inş bir gün havalarda ısındı çamlıkta bi temiz hava alır,dertleşiriza.s

ay çok mutlu olurum hera.. konya yazıyo profilinde denizli de olman mutlu etti beni...kaydirigubbakcemile2

evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz ne zaman mesela olabilir :S

evliliği düşünüyoruz tabi canım ama bi 2 sene sonra ben işimi elime alıp para biriktirmeden evlenmeyi düşünmüyorum açıkçası ama niyetimiz tabiiki evlenmek

Kızlar perşembe gidicekti ama bazı aksilikler çıktı gidemedi.. Allahım benim üzüldüğümü anlayıp geri mi adım attırıyo diye düşünmeye başladım artıkboshayallersmile

bakalım yarın akşam gitme planları var aksilik çıkıcak mı ne olacak bilmiyorum.... off bugun son gunumuz olduğuna bile inanamıyorum mafoldumben

benim yakın bir arkadaşım,kendisini çok şanslı bulurum.erkek arkadaşı ona çok değer veriyordu.aynı üniversitedeler.çocuğun okulu bitti sırf aklı kız arkadaşında kalmasın diye iş buldu. bir yıl daha onunla kaldı. ben seni burada yalnız bırakamam,kimseye emanet edemem dedi. zaten aynı memleketlilerdi.arkadaşım da kpss ye girdi. memleketine atandı, sonra evlendiler işte. bebişleri bile var ama ben hala yalnızım:-(

aşkım herşeyim gitti... bugun... 1saat 50 dk dır yok.. aynı şehirde değiliz... napicam bilmiyorum elimi bırakıp otobuse bindiği andan beri onu çok özledim...mafoldumben

ALLAH kavustursun.ne gibi bi ruh halinde oldugunuzu tahmin edebiliyorum.bende 9 günlük esimi birakip geldim o son hali hic gözümün önünden gitmiyor

Back
X