Kızlar test sonuçlarıma bakarmisinizzzzz !!!!!! Acil 🙏

Hayırlısı olsun canım
İnşallah canim yarın ola hayrola net bişey çıkar heralde bende bu ikilemde kalmam

Gecen ay geldi basima evde yaptigim testler pozitif cikti ozel hastanede kan verdim 0.36 teste devam ettim hala pozitif devlette kan verdim pozitif cikti ama degerim düştü kimyasal gebelik olustu

Gecen ay geldi basima evde yaptigim testler pozitif cikti ozel hastanede kan verdim 0.36 teste devam ettim hala pozitif devlette kan verdim pozitif cikti ama degerim düştü kimyasal gebelik olustu
Bende burda okuduklarimdan sonra kimyasal olabilir miacaba diyorum acikcasi Dr baktığında anlarmı acaba

Kızlar bugün sabah tekrar yaptım sonra özel muayenehanesi olan bı kadin doğuma gittim alttan ve üstten kontrol etti kese yok kan tahlili verdim yarın cikcak sonuclar iyice kafan allak bullak oldu neden böyle oldu hiç anladim

Eklentiler

• IMG_20230904_101645.webp
    4 KB · Görüntüleme: 149
Kızlar dün kan tahlili vermiştim 901 çıkmış 4 gün geçti adetim bu sayı nasıl sizce
bugün sabah koyu kahverengi akıntı geldi dün ultrasonla alttan ve üstten baktı kese gözükmedi

Reactions: The
Beta hcg raporum bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-05-15-33-24-589_com.google.android.apps.docs-edit.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 143
Kızlar dün kan tahlili vermiştim 901 çıkmış 4 gün geçti adetim bu sayı nasıl sizce
bugün sabah koyu kahverengi akıntı geldi dün ultrasonla alttan ve üstten baktı kese gözükmedi
900 lerde vajinal ve göbekten bakıldığında kese görünmüyor 1500 leri geçmesi lazım beta hcgnin hayırlı uğurlu olsun değeriniz güzel bence ve hikayeniz çok ilginç

Merhaba kızlar malesef kimyasal gebelik geçirdim değerlerim düştü ve adet oldum nasip değilmiş

Merhaba kizlar yine ben geldim 1 ay geçti kimyasal gebeligin ardından 11 Eylül de adetim geldi eve sifirlandi hamileliğim bugün adetim 8 gün geçti kimyasal dan sonra düzensizlik olur diye üstünde durmadım bugün test yaptım yine çift çizgi gördüm ama korkuyorum yine kimyasal olur diye sasirdim kaldım

Eklentiler

• 16975536368292111976139288538256.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 52
biraz öncede ovulasyon testi vardı onu denedim bu şekilde çıktı oda

Eklentiler

• 16975538737037842554346195903293.webp
    4 KB · Görüntüleme: 48
hayırlı olsun bebek var :) bende ağustosta kimyasal yaşadım şimdi tekrar hamileyim, kontrole gidebilirsiniz 8 gün gecikme baya uzun bir süre :)

hayırlı olsun bebek var :) bende ağustosta kimyasal yaşadım şimdi tekrar hamileyim, kontrole gidebilirsiniz 8 gün gecikme baya uzun bir süre :)
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallah
Nisanda kurtas oldum kalbi durdu Eylül'de kimyasal geçirdim o yüzden hemen gitmek istemiyorum açıkçası sanırım bu hafta daha beklicem dayanabilirsem tabi sizin kaç haftalık gebesiniz

7 Haftalık nasipse :) Rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin inşallah

İçinizi biraz olsun rahatlatmak adına yazmak istedim. İlk hamileliğim kimyasal gebelikten hemen sonraki ay oldu. Ve böyle birçok kişide kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik geçiren sayısı bir hayli fazla.
İçinizi ferah tutun lütfen. Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanız dileğim ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…