- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
- Konu Sahibi gamzeliimm
-
T cizgisi dimi daha koyu çıkan bu gebelik göstergesiKızlar elimde ovulasyon testi vardı yaptim bugün dayanamayıp böyle çıktı
Bu arada kadın doğum ne yapabilir ki, o da kan tahlili isteyecek. Ultrasonda birşey görünmez ki, gebelik varsa bile. Bence direkt kan tahlili verin, eğer değer yükselmişse ona göre iki günde bir tekrar edip yükselme oranına baka
Benim son gebeligimde test çok silik çıkmıştı. Sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Sonuç e-nabiza düşmeyince telefonla arayıp öğrenmek istedim. Bana sonuç negatif, 0.5 çıktı dendi. Ertesi gün tekrar e-nabiza girdim ve hamile olduğumu gördüm. Meğer oradaki akıllı kişi sonuç yerine referans aralığına bakmış.
İnşallah canim yarın ola hayrola net bişey çıkar heralde bende bu ikilemde kalmamHayırlısı olsun canım
Evet T çizgisi hemen belirdi yapar yapmazT cizgisi dimi daha koyu çıkan bu gebelik göstergesi
Bende burda okuduklarimdan sonra kimyasal olabilir miacaba diyorum acikcasi Dr baktığında anlarmı acabaGecen ay geldi basima evde yaptigim testler pozitif cikti ozel hastanede kan verdim 0.36 teste devam ettim hala pozitif devlette kan verdim pozitif cikti ama degerim düştü kimyasal gebelik olustu
Bende burda okuduklarimdan sonra kimyasal olabilir miacaba diyorum acikcasi Dr baktığında anlarmı acaba
Evet pozitif ti yarın sabahta yapicam pozitif olursa yardımcı ne hemen hastaneyi arayıp randevu alicamHayir anlamaz ama kan verdikten sonra tekrar test yapip pozitif oldugunu soylemissiniz
900 lerde vajinal ve göbekten bakıldığında kese görünmüyor 1500 leri geçmesi lazım beta hcgninKızlar dün kan tahlili vermiştim 901 çıkmış 4 gün geçti adetim bu sayı nasıl sizce
bugün sabah koyu kahverengi akıntı geldi dün ultrasonla alttan ve üstten baktı kese gözükmedi
Hayırlı olsun,Beta hcg raporum bu şekilde
hayırlı olsun bebek var :) bende ağustosta kimyasal yaşadım şimdi tekrar hamileyim, kontrole gidebilirsiniz 8 gün gecikme baya uzun bir süre :)Merhaba kizlar yine ben geldim 1 ay geçti kimyasal gebeligin ardından 11 Eylül de adetim geldi eve sifirlandi hamileliğim bugün adetim 8 gün geçti kimyasal dan sonra düzensizlik olur diye üstünde durmadım bugün test yaptım yine çift çizgi gördüm ama korkuyorum yine kimyasal olur diye sasirdim kaldım
Hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallahhayırlı olsun bebek var :) bende ağustosta kimyasal yaşadım şimdi tekrar hamileyim, kontrole gidebilirsiniz 8 gün gecikme baya uzun bir süre :)
7 Haftalık nasipse :) Rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin inşallahHayırlı olsun Allah tamamını erdirsin inşallah
Nisanda kurtas oldum kalbi durdu Eylül'de kimyasal geçirdim o yüzden hemen gitmek istemiyorum açıkçası sanırım bu hafta daha beklicem dayanabilirsem tabisizin kaç haftalık gebesiniz
İçinizi biraz olsun rahatlatmak adına yazmak istedim. İlk hamileliğim kimyasal gebelikten hemen sonraki ay oldu. Ve böyle birçok kişide kimyasal gebelik sonrası sağlıklı gebelik geçiren sayısı bir hayli fazla.Merhaba kizlar yine ben geldim 1 ay geçti kimyasal gebeligin ardından 11 Eylül de adetim geldi eve sifirlandi hamileliğim bugün adetim 8 gün geçti kimyasal dan sonra düzensizlik olur diye üstünde durmadım bugün test yaptım yine çift çizgi gördüm ama korkuyorum yine kimyasal olur diye sasirdim kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?