- 29 Eylül 2020
- 41
- 25
- 38
- 26
- Konu Sahibi Meryem ezgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyyyy kalbim duracak resmen şimdi gerçekten doğru mu söylüyorsunuz ayyyyHamilesnz
Evet gebesiniz . Hayırlı olsun❤Arkadaşlar bugün hastaneye gittim kontrole kan tahlili aldılar gebelik var mı diye saat geç olduğu için yarın çıkar dediler az önce e nabızdan baktım değer 307 diyor bilgisi olan lütfen söyleyin hamile miyim?
Ayyyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben halada inanamıyorum gerçekten bana sanki öyle şaka gibi falan geliyor doğru söylüyorsunuz değil miEvet hayırlı olsun sağlıkla artsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunEvet gebesiniz . Hayırlı olsun❤
Hayir bizim isimiz saka yapmakAyyyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben halada inanamıyorum gerçekten bana sanki öyle şaka gibi falan geliyor doğru söylüyorsunuz değil mi![]()
Ayyyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben halada inanamıyorum gerçekten bana sanki öyle şaka gibi falan geliyor doğru söylüyorsunuz değil mi![]()
gebesiniz . Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağlıkla kucağıniza alın
![]()
Amin amin amin inşallah Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsunHayırlı olsun hamilesinizdarısı tüm bekleyenlerin başına
Yani şuan ortalama 1 aylık falanİnanmıyosanız aşağıya bakınHayırlı olsun. Kendi zamanlarım aklıma geldi, güzel günlerdi.
Gebelik Haftası Beta HCG Değerleri
3. hafta 10 – 50
4. hafta 5 – 425
5. hafta 20 – 7300
6. hafta 1,080 – 56,000
7. – 12. hafta 7,650 – 290,000
13. – 16. hafta 13,300 – 250,000
17. – 24. hafta 4,000 – 165,000
25. – 40. hafta 3,640 – 117,000
Daha önce çok hayal kırıklığına uğradım o yüzden şuan hayallerime kavuşunca çok şaşırdım ve mutlu oldumHayir bizim isimiz saka yapmakboyle sakalara da bayiliriz ustelik
![]()
0-5.3 araligi normal diyor, sizin 300 kusur. Sizce hamile misiniz?
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim5 üzeri gebelik var demektir degeriniz 2500 - 3000 gelince küçük bir kese görür doktorunuz inşallah
![]()
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin![]()