Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim kontrole kan tahlili aldılar gebelik var mı diye saat geç olduğu için yarın çıkar dediler az önce e nabızdan baktım değer 307 diyor bilgisi olan lütfen söyleyin hamile miyim?
Öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun Aslında benim ki çok karışık benen son 25 ağustosda adet oldum. 20 eylülde 2 günlük damla damla kanama yaşadım 2 ekimde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. En son 19 ekimde kan testi yaptırdım sonuç bu çıktı pozitif. Doktor da henüz bebeğin çok küçük olduğunu ultrasonda görülmeyeceğini söyledi.
Öncelikle çok teşekkür ederim Allah razı olsun Aslında benim ki çok karışık benen son 25 ağustosda adet oldum. 20 eylülde 2 günlük damla damla kanama yaşadım 2 ekimde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. En son 19 ekimde kan testi yaptırdım sonuç bu çıktı pozitif. Doktor da henüz bebeğin çok küçük olduğunu ultrasonda görülmeyeceğini söyledi.