Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım net olarak burdayım diyor bence o zaman git kan tahlili ilede tescilleİşte anca yükleye bildim daha önceki transferlrmdede yapmştm iğnenin etkisi olsa ozamanda pozitif çıkmazmıydı acaba canm
Ağzından bal damlıyr yarın sabh gidicm inşallh çok saol canım çok heycanlıym inşallh herşy yolundadırcanım net olarak burdayım diyor bence o zaman git kan tahlili ilede tescille
hayırlı olsun allah sağlıkla tamamına erdirsin
Yazarm cnmkan sonucunu yaz oldumu merak ettim bende
Rabbim istiyen herkeze nasip etsin kan tahlilini görene kadar emin olamicm yinede saol canmHayırlı olsun canım iğnenin etkisi olduğunu zannetmiyorum bi çok yerde tüp bebekleri erken öğrenen gördüm sağlıkla gelsin bebişin bize nasip olsun inşallah
Benm 5. gün embryosydu canm inşallh Allah sanada nasip eder kan tahlilide güzl çıkar inşallhPozitif canım inşallah hayırla devam eder. Benimde 2. Günüm transferde 3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin![]()
Hamilesin canm benim hadi gözün aydın olsun yas kac canm 2embriyo 35 yas altına konulabiliyormukızlar şimdi prediktor ile geblk testi yaptm bugün 8. günüm 2 embryo transfer edildi sonuç nasıl sizce inşallah hamileyimdir
Saol canm 25 yaşındayım konula biliyr yaniHamilesin canm benim hadi gözün aydın olsun yas kac canm 2embriyo 35 yas altına konulabiliyormu
Hey maşallah !!! Kaçıncı gün embriyosu ydu ?Kan tahlili sonucumu yazıcam demiştim kızlar 213 çıktı hemde daha 8. günüm bizimkiler gümbür gümbür geliyo heralde :))