Kızlar test sonucuma bir bakın nolur

Benim de yarın 8. Gün 3. Gün embriyo su sabah ilk iş idrar testi , çıksa da çıkmasa da ardından kan testi , allahkm inş bana da nasip eder , bana da iki tane kondu
Hadi inşallah canım çıkmazsada erken daha hemen üzülme benim ikiz diye erken göründü sanırım

Ben bahceciye gidiyorum canm valla pgtden sonuc bekliyoruz o zaman transfrim yapılacak şansımı denicem bakalım doktora kalmış birsey cnm
Canım sen nerde tedavi oldun 35 yaş altına iki embiryo konmuyormus ben ankarada özel tüp bebek merkezine gidiyorum 23 yaşındayım istesem banada 2 embiryo transfer ederlermi

Ben bahceciye gidiyorum canm valla pgtden sonuc bekliyoruz o zaman transfrim yapılacak şansımı denicem bakalım doktora kalmış birsey cnm
Bende ısrar edecem iki transfer olsun diye doktoruda fazla kızdırmadan kabul eder inşallah kabul etmezsede yapacak birşey yok hayırlısı olsun :dua:

Bende ısrar edecem iki transfer olsun diye doktoruda fazla kızdırmadan kabul eder inşallah kabul etmezsede yapacak birşey yok hayırlısı olsun :dua:
Bnm düşüklerim var sanmıyorum kabul etcegini ama bende ısrar etcem:)

Canım sen nerde tedavi oldun 35 yaş altına iki embiryo konmuyormus ben ankarada özel tüp bebek merkezine gidiyorum 23 yaşındayım istesem banada 2 embiryo transfer ederlermi
Öyle birşey yok canm o hastaneyle alakalıdır bana istesem 3 tanede koyabiliceklerni söylediler

Back
X