Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var tabi ki hayırlı olsunAdetim 6 gün gecikti anında bu test bu şekilde çıktı.sizce var mı.
İnan 14 aydır o kadar umut ettim ve hep negatifti .inanır mısın sevinmeye hkkım yok gibi.sevincimib etrafını bir acaba ve şüphe sarmış durumdaVar tabi ki hayırlı olsun
İnan 14 aydır o kadar umut ettim ve hep negatifti .inanır mısın sevinmeye hkkım yok gibi.sevincimib etrafını bir acaba ve şüphe sarmışVar tabi ki hayırlı olsun
Days doktor çok yalancı pozitif çıkarıyor dediler ama silik değil net gibi o yüzden sormak istedimHayırlı olsun hamilesin sağlıcakla kucağınızı almayı nasip etsin hemen kan verin kesin çıkar
Olabilir tabii her zaman bu ihtimal var tabii ama en net sonucu kan testi verir yarın sabahtan kan verinİnan 14 aydır o kadar umut ettim ve hep negatifti .inanır mısın sevinmeye hkkım yok gibi.sevincimib etrafını bir acaba ve şüphe sarmış
Days doktor çok yalancı pozitif çıkarıyor dediler ama silik değil net gibi o yüzden
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet days doctor yalancı pozitif çıkarıyor ben de çok denk geldim ben de yaklaşık 9 10 ay kadar denedim olmuyordu ama en son yine days doctor ile öğrendim sizin gibiİnan 14 aydır o kadar umut ettim ve hep negatifti .inanır mısın sevinmeye hkkım yok gibi.sevincimib etrafını bir acaba ve şüphe sarmış durumda
Sonucunuz ne oldu acabaİnan 14 aydır o kadar umut ettim ve hep negatifti .inanır mısın sevinmeye hkkım yok gibi.sevincimib etrafını bir acaba ve şüphe sarmış durumda
Sonsuz şükür rabbime 6+0 oldumSonucunuz ne oldu acaba
Evet canım pozitif çıktı kan testim ilk verdiğimde 4519 2 gün sonra 13 990 çıktıHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Evet days doctor yalancı pozitif çıkarıyor ben de çok denk geldim ben de yaklaşık 9 10 ay kadar denedim olmuyordu ama en son yine days doctor ile öğrendim sizin gibigüvenemedim kan verdim siz de öyle yapın. Bu kadar da yalancı pozitif olacağını sanmıyorum o biraz daha silik oluyor bu çok net
Cnm kac gun gecikmede test yaptin acabaEvet canım pozitif çıktı kan testim ilk verdiğimde 4519 2 gün sonra 13 990 çıktı
5.gün gecikmede test yptım.ayın 4.ydü sanırımCnm kac gun gecikmede test yaptin acaba
Nasil bekledin ya valla benm daha 5 gun avr5.gün gecikmede test yptım.ayın 4.ydü sanırım
Canım 14 ay boyunca olmadı.Aşılama yaptık tutmadı yaşımda 37 olunca döngüm uzadı heralde dedim.çok stresli bir temmüzdu.en beklemediğim ayNasil bekledin ya valla benm daha 5 gun avr![]()
Ayyy çok şükür çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah beta iyi baya ikiz olabilir gibime geldiEvet canım pozitif çıktı kan testim ilk verdiğimde 4519 2 gün sonra 13 990 çıktı
Canım 14 ay boyunca olmadı.Aşılama yaptık tutmadı yaşımda 37 olunca döngüm uzadı heralde dedim.çok stresli bir temmüzdu.en beklemediğim ay
Cnm genelde yalanci pozitiflik veriyor bu test o yuzden hep pozitif verdigi icin varsa da pozitif çıkıyorBende Days doctor testi yaptım silik çıktı ama çoğu kişi kanda görmemiş malesef bende bi ürktüm.Eki Görüntüle 3629657
İnşaAllah canım benimde şüphem var ama genetik olarak böyle bir kimse yok çevremdeAyyy çok şükür çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah beta iyi baya ikiz olabilir gibime geldi
Benimde days doctordu doğru sonuç verdiBende Days doctor testi yaptım silik çıktı ama çoğu kişi kanda görmemiş malesef bende bi ürktüm.Eki Görüntüle 3629657