- 4 Haziran 2025
- 260
- 144
- 18
- 32
Çok ilginç
Bende valla baktım trendyolda bulamadım ama görmemiş te olabilirimÇok ilginçburada her gün farklı bir şey öğreniyorum
Çok hassas oluyormuş kan testi evde yapılmaz dedi ChatGPTBende valla baktım trendyolda bulamadım ama görmemiş te olabilirim
Kadın yapmış doğru çıkmış aynı idrar testi gibiÇok hassas oluyormuş kan testi evde yapılmaz dedi ChatGPT
Ben de göremedim internetteKadın yapmış doğru çıkmış aynı idrar testi gibi
Evet yok valla bulamadım bende çeşit çeşit var ama hepsi doğru söylemiyor ne yazık kiBen de göremedim internette
Sabredeceğiz artık ..Evet yok valla bulamadım bende çeşit çeşit var ama hepsi doğru söylemiyor ne yazık ki
Evet valla allah sabır versin hepimizeSabredeceğiz artık ..
EvetSizde mi acilden hcg ye baktırdınız off ben de sorun galiba
Merhaba ilk kan verdiğinizde regleniz kaç gün gecikmisti ben reglem 10 gün gecikince yaptım silik çıktı ve farklı bir markayla da 16ci gün yaptım oda hafif silik ama bariz belli çıktı ama 18 kan verdim 0.200cikti yani negatif ve bu gün 19gun oldu ve belirtilerin hala varMoralini bozma ben ilk hamile olduğumda kan testi verdim çıkmadı sonradan çıkmıştı öyle öğrenmiştim
Var çizgi inşallah hamilesindir
İşallah ya gün içinde yapıyorum negatif sabah yapıyorum pozitf anlamadım gittiVar çizgi inşallah hamilesindir
Koyulasma var bence hamilesiniz test markası nedir
Gün içinde sıvı aldığınız için ondandır sabah ilk idrarla yapiyosun ondanİşallah ya gün içinde yapıyorum negatif sabah yapıyorum pozitf anlamadım gitti
Prodoctor canım dün farklı markayla yaptım ama çıkmadı gün içinde kaset testle de yaptım az önce oda çıkmadı erken galibaKoyulasma var bence hamilesiniz test markası nedir
İnşallah öyledir yaGün içinde sıvı aldığınız için ondandır sabah ilk idrarla yapiyosun ondan
Erken gebelik testi mi yaptiginProdoctor canım dün farklı markayla yaptım ama çıkmadı gün içinde kaset testle de yaptım az önce oda çıkmadı erken galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?