Testin yanılma payını hiç duymadım güvenilir diye biliyorumProdoctor canım dün farklı markayla yaptım ama çıkmadı gün içinde kaset testle de yaptım az önce oda çıkmadı erken galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin yanılma payını hiç duymadım güvenilir diye biliyorumProdoctor canım dün farklı markayla yaptım ama çıkmadı gün içinde kaset testle de yaptım az önce oda çıkmadı erken galiba
Evet canımErken gebelik testi mi yaptigin
İnşallah canım bende geçen hafta yaptırdım test pozitfti sonra negatif çıktı bugun daha belirgin ilk dakika çıktı demek ki yeni olmuşBurda birinde okudum 8 gün önce test veriyor kan negatif çıkıyor 8 gün sonra veriyor test pozitif Allah'tan Umut kesilmez rabbim ol derse olur inşallah dualarım seninle rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Benim başımda şuan adet gecikmesi var sabah ilk idrarlarimda bütün testlerin böyle çıktı kan verdim 0.200 çıktı gebelik yok dedi sağlık ocağındaki kadın ama benim 7tane silik test var ve hala belirtilerim devam ediyor benim gecikmem 20gunboldu benim eşim korunuyordu ama adetime 3 gün kala korunmayı bıraktı korunuyordu dediğimde tırnak içinde geri çekilme
Hadi ya çok enteresan canım kan vericem bende evet adet günümü bekliyorum 2 gün sonra iyice belli olsun diye siz hangi marka test yaptınız çok gecikmiş adetinizBenim başımda şuan adet gecikmesi var sabah ilk idrarlarimda bütün testlerin böyle çıktı kan verdim 0.200 çıktı gebelik yok dedi sağlık ocağındaki kadın ama benim 7tane silik test var ve hala belirtilerim devam ediyor benim gecikmem 20gunboldu benim eşim korunuyordu ama adetime 3 gün kala korunmayı bıraktı korunuyordu dediğimde tırnak içinde geri çekilmesonuç kafamda deli sorular kan negatif idrar böyle ve bu gün tekrar yapicam 10gunngrcikmedn buyana 10gunndaha geçti siz kan verecekmisiniz
Yeni olduğu içindir inşallah vardırİnşallah canım bende geçen hafta yaptırdım test pozitfti sonra negatif çıktı bugun daha belirgin ilk dakika çıktı demek ki yeni olmuş![]()
İnşallah ya heyecan bastıYeni olduğu içindir inşallah vardır
Ayyy tövbe yarabbim bi arkadaşım vardı o aklıma geldi kıza hamilesin diyoruz bence adet sokuculer ne varsa herşeyi içti 13 sene sonra hamile olduğunu öğrendi 13 yaşında 1 kızı var Ekim ayında doğum yaptı o aklıma geldiBenim başımda şuan adet gecikmesi var sabah ilk idrarlarimda bütün testlerin böyle çıktı kan verdim 0.200 çıktı gebelik yok dedi sağlık ocağındaki kadın ama benim 7tane silik test var ve hala belirtilerim devam ediyor benim gecikmem 20gunboldu benim eşim korunuyordu ama adetime 3 gün kala korunmayı bıraktı korunuyordu dediğimde tırnak içinde geri çekilmesonuç kafamda deli sorular kan negatif idrar böyle ve bu gün tekrar yapicam 10gunngrcikmedn buyana 10gunndaha geçti siz kan verecekmisiniz
Ben bebe time erken gebelik ve normal kaset test yapmıştım diğerini unuttum adı neydi ama foruma yuklemistim toz pembe bir erken gebelik testi farklı markalarda sabah yaptım hepsi bari sizinki gibi hatta bazı sabahlar daha koyuydu ama kan verdiğim gün dayanamadım bir test daha alıp akşam üstü yaptım negatif bir o çıktı ve çok su iciyorum aşırı susuyorum dedim ondanmi negatif oldu acaba ama ertesi gün kan sonucu çıkınca çok üzüldüm şuan çok boşluğa düştüm kadın dogumada randevu bulamadımHadi ya çok enteresan canım kan vericem bende evet adet günümü bekliyorum 2 gün sonra iyice belli olsun diye siz hangi marka test yaptınız çok gecikmiş adetiniz
Ciddi misin bebeğe bişi olmadı dimiAyyy tövbe yarabbim bi arkadaşım vardı o aklıma geldi kıza hamilesin diyoruz bence adet sokuculer ne varsa herşeyi içti 13 sene sonra hamile olduğunu öğrendi 13 yaşında 1 kızı var Ekim ayında doğum yaptı o aklıma geldi![]()
Nasıl yani anlamdimmAyyy tövbe yarabbim bi arkadaşım vardı o aklıma geldi kıza hamilesin diyoruz bence adet sokuculer ne varsa herşeyi içti 13 sene sonra hamile olduğunu öğrendi 13 yaşında 1 kızı var Ekim ayında doğum yaptı o aklıma geldi![]()
Ben bebe time erken gebelik ve normal kaset test yapmıştım diğerini unuttum adı neydi ama foruma yuklemistim toz pembe bir erken gebelik testi farklı markalarda sabah yaptım hepsi bari sizinki gibi hatta bazı sabahlar daha koyuydu ama kan verdiğim gün dayanamadım bir test daha alıp akşam üstü yaptım negatif bir o çıktı ve çok su iciyorum aşırı susuyorum dedim ondanmi negatif oldu acaba ama ertesi gün kan sonucu çıkınca çok üzüldüm şuan çok boşluğa düştüm kadın dogumada randevu bulamadım![]()
Evet mantıklı aslında bende bekliyorum adet günümü13-14 gün geçmeden kanda bile belli olmuyor. Bilginiz olsun. 13. Gün testinde değerim 15ti. O yüzden bu kadar erkende testte çıkmaması çok normal. Varsa bile en az 2 hafta geçmesini bekleyin. Erken gebelik testinde bu değer hayalet bi çizgi gibi görünüyor.
Saglikli bı şekilde doğdu 3 kutu adet sökücü içti hatta doktor kalp atışı yok dedi bebek ölü dedi kürtaja hazırlan yarın geldi dedi ertesi günü kalp atışını duydular aldırmaya gidiyordu düşün rabbim ol diyince oluyor o yüzden umudumuzu kaybetmeyelimCiddi misin bebeğe bişi olmadı dimi
Çok enteresan yaBen bebe time erken gebelik ve normal kaset test yapmıştım diğerini unuttum adı neydi ama foruma yuklemistim toz pembe bir erken gebelik testi farklı markalarda sabah yaptım hepsi bari sizinki gibi hatta bazı sabahlar daha koyuydu ama kan verdiğim gün dayanamadım bir test daha alıp akşam üstü yaptım negatif bir o çıktı ve çok su iciyorum aşırı susuyorum dedim ondanmi negatif oldu acaba ama ertesi gün kan sonucu çıkınca çok üzüldüm şuan çok boşluğa düştüm kadın dogumada randevu bulamadım![]()
Ayy mucize olmuş allahım sen ne büyüksünSaglikli bı şekilde doğdu 3 kutu adet sökücü içti hatta doktor kalp atışı yok dedi bebek ölü dedi kürtaja hazırlan yarın geldi dedi ertesi günü kalp atışını duydular aldırmaya gidiyordu düşün rabbim ol diyince oluyor o yüzden umudumuzu kaybetmeyelim
Arkadaşım kan veriyor çıkmıyor adet olmuyor 2 hafta adeti gecikti 1 tane çocuğu vardı çok istiyorlardı doktor tüp Bebek dedi tüp Bebek için para biriktiriyolardi adet olmuyorum diye 3 kutu adet sökücü içti hamilesin diyorduk 2 arkadaşla yok değilim dedi en son gitti ultrasonda bebeği gördüler 1.5 aylıktı bebeğiNasıl yani anlamdimm
Evet kızı çok istiyordu olmuyordu kızı kardeşi unutsun diye köpek aldılar düşün 13 yıl sonra gelen mucizesi 6 tane düşük kalbi duran ve dış gebeliği vardı korunuyodu doktor korunun diye sağlıklı olmaz diye nasıl olursa olmuyor diye 1 defa içmemiş ilacı o zaman tutmuş bebekAyy mucize olmuş allahım sen ne büyüksün![]()