Canımmm inşallah hamilesindir benimde aynı şuanda cumaya kadar beklemeyi düşünüyorumMerhaba kızlar
Bu ay adetim 3 gün gecikti ve test yaptım Bir gün aralıklarla. Bu kaset testlerde pozitif silik çizgi olsa da hamıle olmama yani yanıltma payı var mı acaba tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen hamişler böyle olup hamıle kalanlar var mı (eğer varsa ilk hamileliğim olacak inşallah)
Canımmm inşallah hamilesindir benimde aynı şuanda cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum
Bence sizin göbüşte bir fasulye var testiniz bariz pozitivMerhaba kızlar
Bu ay adetim 3 gün gecikti ve test yaptım Bir gün aralıklarla. Bu kaset testlerde pozitif silik çizgi olsa da hamıle olmama yani yanıltma payı var mı acaba tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen hamişler böyle olup hamıle kalanlar var mı (eğer varsa ilk hamileliğim olacak inşallah)
Sizinde pozitivCanımmm inşallah hamilesindir benimde aynı şuanda cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum
Ayyy inşallah öyledir yaBence sizin göbüşte bir fasulye var testiniz bariz pozitiv
Bir hafta daha bekleyin Bari ultrason da olursa kalp atislarini duyarsiniz ben duymadim acikcasi yanilmayi o ksmi bilememAyyy inşallah öyledir yakafamı karıştıran nokta acaba yanılma payı olabiliyor mu böyle çıkıpda kan da negatif çıkan varmı dır umuda kapılıp kan testi verip de hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ilk hamileliğim olacak eğer olursa çünkü
Kalp atışları ne zaman duyuluyor kaç haftalık olursaBir hafta daha bekleyin Bari ultrason da olursa kalp atislarini duyarsiniz ben duymadim acikcasi yanilmayi o ksmi bilemem
6 hafta yani beklenen reglden bir hafta sonrasina denk geliyorKalp atışları ne zaman duyuluyor kaç haftalık olursa
O zaman dediğiniz gibi bır hafta daha beklemeliyim beklemek çok heyecanlı6 hafta yani beklenen reglden bir hafta sonrasina denk geliyor
Bu sizin karariniz hakkinizda hayirlisini dilerimO zaman dediğiniz gibi bır hafta daha beklemeliyim beklemek çok heyecanlı
Teşekkür ederimBu sizin karariniz hakkinizda hayirlisini dilerim
Acaba cumaya kadar bekleyip bir iki test daha mı yapsam varsa yıne çıkar heralde değil miVar gibi bence. Yine de testlerin yanilma payi olabilir. En guzeli yarin sabahtan kan verin netlessin.
Verir tabiki ama ben olsam cumaya kadar bekleyemezdimAcaba cumaya kadar bekleyip bir iki test daha mı yapsam varsa yıne çıkar heralde değil mi
Var bariz, kan verin benceMerhaba kızlar
Bende bir yandan bekleme git kan ver diyorum bir yandan da biraz daha bekle diyorum kendi kendime iyice kararsız kaldım yaVerir tabiki ama ben olsam cumaya kadar bekleyemezdim
Ayyy böyle var dıyorsunuz ya bi tuhaf oluyorum yaaaVar bariz, kan verin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?