Kızlar testime bakar mısınız lütfen yorum bekliyorum

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.585
158
1 hafta var böle çıkması gebelik var demek mi yoksa test mi bozuk

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 355
ben cizgiyi gördüm ya yarın kan testi yaptır yada 2 gun sonra testi tekrarla hayırlısı olsun inş :) darısı basımıza.
Hadi inşallah Can'ım ya yarın birde öbür gün test tekrarı yapıp kana gideceğim çok teşekkür ederim umut oldun bana

Hadi inşallah Can'ım ya yarın birde öbür gün test tekrarı yapıp kana gideceğim çok teşekkür ederim umut oldun bana
değer muhtemelen 50-100 arasıdır tahminen 2 gunde 1 2 kat arttığını düşünürsek kan testinde 200-300 lü değerler görebilirsin :) rabbim hayırlısını nasip etsin tez vakit bize de çift cizgi görmeyi yasatsın inş saglıklı ve hayırlı bir şekilde.

Amin tatlım inşallah bir düşük yaşadım çok istiyorum Rabbim sağlıklısını ömürlüsünü versin cümlemize

Ben de gördüm,işallah vardır bebişin. Dün ben gördüm ikinciyi silik,hatta burda da paylaştım, çoğu arkadaş da gördü,sabah kan vermeye gittim acaba kaç çıkcak diye düşünürkrn, negatif çıktı anlamadım ama çok nadir oluyormuş,buara bende çıktığna göre yakın zamanda bizden birine çıkmaz heralde

Evet Can'ım gördüm senin konunu üzüldüm aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum bende

Amin tatlım inşallah bir düşük yaşadım çok istiyorum Rabbim sağlıklısını ömürlüsünü versin cümlemize
bende bir düşük yasadım, rabbim sağlıklısını nasip etsin inş. hayırlı haberlerle dön 2 gun bekle testi tekrarla sonra kan ver derim erken ögrenince pek iyi olmuyor cunku

Kızlar bugün tekrar yaptım test ve sonuç fotoğrafta görüldüğü gibi

Eklentiler

• image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…