- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Gördüm cnm ilk resimde görememiştim bunda gördüm kan ver cnmKızlar bugün tekrar yaptım test ve sonuç fotoğrafta görüldüğü gibi
Biraz dahada bekliyebilirsin tekrarla iki gün sonra cnm 48saatte iki katına çıkar eger hamileysen koyulaşır yarın deil ertesi gün tekrarlaHoşgeldin tatlım teşekkür ederim yorum için
İnşallah Can'ım ya cuma gününe kadar mutlaka gideceğim beta hcg içinGördüm cnm ilk resimde görememiştim bunda gördüm kan ver cnm
Su serptin yüreğime inşallah bizimkinde seninki gibi olur Can'ım :)Oncelikle ben 2 testte de cizgileri gordum.
Bata 1 hafta kaladan itibaren her sabah test yaptm. Sabah yapmanz daha belirgn sonuc veriyor. İlk gordklerm bundan bile silikti
Yarn kan testne gt bence
insallah poztifdir ve bHCG guzelce katlanir. sonuclari bekliyormSu serptin yüreğime inşallah bizimkinde seninki gibi olur Can'ım :)
evet canım umutlanabilrsn. silik de pozitif demek. resmi var mıKizlar merhaba az önce adetten 6 gün önce kesin sonuç veren testler var ya onlardan yaptım birinci çizgi net ikinci çizgi soluk ama gözüküyor.nedir sizce umutlanmalimiyim
Cevapla kisminda Dosya yukle var cnm oraya bas ve galeriden sec eger olmassa resimin boyutu buyuk demektir duzenleden fotoyu kes ole deneNasıl yükleniyor bilmiyorum
Hangisi tatlım pozitif olan pekiPozitiiiiiif
Yapamadin mi canim çok merak ettim senin testin durumunu inşallah vardırNasıl yükleniyor bilmiyorum
Ayy ben birinciyi gördüm başkasına bakmadım. Dur bakayımHangisi tatlım pozitif olan peki
Teşekkür ederim tatlım inşallah dediğin gibi olurBaktım ona da o da pozitif bence. Benim 4 kizim var hepsi de böyleydi. Önce çok silik çizgi çıkardı günler geçtikçe daha net bir çizgi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?