- 13 Şubat 2024
- 39
- 12
- 8
- 25
- Konu Sahibi impossible0
-
2. Çizgiyi göremedim ama fotoğraftan dolayı mi acaba daha net çekebilir misinSelam kızlar pcos var adet olacağım zaman hiç belli değil 2 ay öce temmuz 28-29 unda olmuştum. Adet belirtilerim var yaklaşık 10 gündür bir ara azaldı tekrar başladı şu an yoğun adet belirtisi yaşıyorum göğüs hassiyeti özellikle. Erken gebelik testi yaptım olsa daha koyu çıkar mıydı var mı yardımcı olur musunuz? Pcos olduğum için heveslenemiyorum
2. Çizgiyi göremedim ama fotoğraftan dolayı mi acaba daha net çekebilir misin
İnşallah canım 2 senedir bekliyorum inşallah vardırAa hayalet çizgi var inşallah gebesindir pazartesi bi kan var istersen
Kan verdim çok şükür var canım pazartesi gideceğim doktoraAcilde kan verebilirsiniz aşırı mide bulantısı test yaptım pozitif çıktı filan deyin hemen yapıyorlar inşallah hamilesinizdir
Aa hayırlı olsun değeriniz kaç çıktı?Kan verdim çok şükür var canım pazartesi gideceğim doktora
Allah razı olsun 84 canımAa hayırlı olsun değeriniz kaç çıktı?
Gözünüz aydınAllah razı olsun 84 canım
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın
Tebrik ederim sağlıkla kavuştursunnnÇok teşekkür ederim2 yıl sonra çok şükür
Amin Allah razı olsun isteyen herkese tez zamanda nasip olsunTebrik ederim sağlıkla kavuştursunnn
Canım ben de 2 yıldır deniyorum bugün erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün var acaba ben de hamile miyimSelam kızlar pcos var adet olacağım zaman hiç belli değil 2 ay öce temmuz 28-29 unda olmuştum. Adet belirtilerim var yaklaşık 10 gündür bir ara azaldı tekrar başladı şu an yoğun adet belirtisi yaşıyorum göğüs hassiyeti özellikle. Erken gebelik testi yaptım olsa daha koyu çıkar mıydı var mı yardımcı olur musunuz? Pcos olduğum için heveslenemiyorum
Hayalet çizgi var gibi canım ama en güvenilir kan verirsen daha iyi olur senin içinCanım ben de 2 yıldır deniyorum bugün erken gebelik testi yaptım adetime 4 gün var acaba ben de hamile miyim
Yarın gitcem vericem ve çıplak gözle daha belirginHayalet çizgi var gibi canım ama en güvenilir kan verirsen daha iyi olur senin için
İnşallah vardır ve sağlıcakla kucağına alırsın canım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versinYarın gitcem vericem ve çıplak gözle daha belirgin
Amin inşallah hepimize isteyen herkese nasip olurİnşallah vardır ve sağlıcakla kucağına alırsın canım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin
Tebrik ederim gözünüz aydınÇok teşekkür ederim2 yıl sonra çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?