• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız? Silik çizgi gören var mı?

Anladim saolu , insallah guzel ilerler hamileliginiz, Doktora gidin sistit icin ozaman hafif adet agrisiniz da yok gidip gelen dun den beri var bnde
İnşallah çok teşekkür ederim bebek isteyen her kese
Evettt bende bu değerle öğrendim ilk gebeliğimi hayırlı olsunnn
🥰🥰 yaa garçekten çok sevindim şu anda teşekkür ederim

Benimkinede bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20250512_132858.webp
    IMG_20250512_132858.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250512_130839.webp
    IMG_20250512_130839.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20250512_111543.webp
    IMG_20250512_111543.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 30
Kaset olan surlab diye bir test. Fotoda çıkmamış ama daha belirgin aslında. Ben kan verdim sağlık ocağında yarın çıkacakmış. Belirtileriniz var mıydı? Ben üç gündür kahverengi akıntı yaşıyorum regl olmam gerekirken ve baş dönmesi. İnşallah güzel sonuçlar alırız🩷

Kaset olan surlab diye bir test. Fotoda çıkmamış ama daha belirgin aslında. Ben kan verdim sağlık ocağında yarın çıkacakmış. Belirtileriniz var mıydı? Ben üç gündür kahverengi akıntı yaşıyorum regl olmam gerekirken ve baş dönmesi. İnşallah güzel sonuçlar alırız🩷
Bilmem derken markalara dair fikrim yok anlamında dedim yoksa çizgileri gördüm.
Belirti olarak kasık bel ağrısı oldu ara ara girip çıkan göğüslerde bastırınca hafif sızlıyordu bide sırtımdan göğüs yanlarıma doğru kas ezilmesi gibi bir ağrı oldu çok az uyku hali ilk hamileliğimde daha yoğun yaşamıştım belirti mesela cidden bir olmuyor belirtiler aynı kişide bile. Ama daha benimki de kesin değil tabiki kan vermek lazım 6 gün kala çıktı ilk silik bir önceki regl günümdü tam göreceğiz bakalım. İkimizde güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻

Back
X