Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar testime bakar mısınız? Silik çizgi gören var mı?
Diğerlerini bilmem ama kaset olan laboquick o hiç yanıltmaz genelde bende siz gibi silik gördüm dün ve bugün yarın kan vereceğim sizde verin güzel haberler alırsınız inşallah
Kaset olan surlab diye bir test. Fotoda çıkmamış ama daha belirgin aslında. Ben kan verdim sağlık ocağında yarın çıkacakmış. Belirtileriniz var mıydı? Ben üç gündür kahverengi akıntı yaşıyorum regl olmam gerekirken ve baş dönmesi. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Kaset olan surlab diye bir test. Fotoda çıkmamış ama daha belirgin aslında. Ben kan verdim sağlık ocağında yarın çıkacakmış. Belirtileriniz var mıydı? Ben üç gündür kahverengi akıntı yaşıyorum regl olmam gerekirken ve baş dönmesi. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Bilmem derken markalara dair fikrim yok anlamında dedim yoksa çizgileri gördüm.
Belirti olarak kasık bel ağrısı oldu ara ara girip çıkan göğüslerde bastırınca hafif sızlıyordu bide sırtımdan göğüs yanlarıma doğru kas ezilmesi gibi bir ağrı oldu çok az uyku hali ilk hamileliğimde daha yoğun yaşamıştım belirti mesela cidden bir olmuyor belirtiler aynı kişide bile. Ama daha benimki de kesin değil tabiki kan vermek lazım 6 gün kala çıktı ilk silik bir önceki regl günümdü tam göreceğiz bakalım. İkimizde güzel haberler alalım inşallah