Kızlar testime bakar mısınız

Belirti olarak neler yaşadın kuzum anlatır mısın adet kaç gün geçti problemin neydi

Belirti olarak yoğun adet olacakmış hissim oldu adete 1 hafta önce. Göğüs ucu hassasiyeti. Adet günü kaset testle öğrendim Rahim içi miyomlar vardı onlar alındı
Bende biraz göğüs ucu hassasiyeti yaşıyorum son 10 gündür acaba dedim ilk kez kullandım ondan mı hassasiyet oluyor merak ettim açıkçası o yüzden sordum kuzum kasıklar da batmalar yapıyor oda sanırım ilacın etkisi yumurtlama oluyor :) adetli iken mı başladınız inofolic combiye? Hakkınızı helal edin çok sordu sordum :)

Adetten sonra başladım ben ama adetken başlayanda çok var. Doktorunuza danışabilirsiniz

Adetten sonra başladım ben ama adetken başlayanda çok var. Doktorunuza danışabilirsiniz
Evet sordum kuzum yan etki şikayeti hiç almadım dedi başka bir sebepten ötürü o şikayetler olabilir dedi :) gebelik olabilirmiş bende adetimin 4. Günü başlamıştım canım benimde 2 kutu bitmek üzere bakalım nasip:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…