Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekte gözükmüyor mu silik çıktı ilk 3 dk içindenegatif canım gene
Canım hafif belli oluyor ama kuruma çizgisi de olabilir iki gün sonra tekrar et testi daha net sonuç alırsın umarım hamilesindirGerçekte gözükmüyor mu silik çıktı ilk 3 dk içinde
Çok teşekkür ederimCanım hafif belli oluyor ama kuruma çizgisi de olabilir iki gün sonra tekrar et testi daha net sonuç alırsın umarım hamilesindir![]()
Ben gördüm canım belli baya 3 dk içinde çıkmışsa yüksek ihtimal var gibi duruyor ama henüz dpo 11 desin 3 güne tekrarlarsan daha belli olur varsaGerçekte gözükmüyor mu silik çıktı ilk 3 dk içinde
Ay teşekkür ederim gözlerim yanılıyor sandım kaç yıldır bekliyorum inşallah bu sefer olmuştur. Takip edeceğim koyulaşma olur inşallah sonra kan veririm rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsinBen gördüm canım belli baya 3 dk içinde çıkmışsa yüksek ihtimal var gibi duruyor ama henüz dpo 11 desin 3 güne tekrarlarsan daha belli olur varsa
Canım tekrar test yaptın mı bende şuan 11. Dpo dayımAy teşekkür ederim gözlerim yanılıyor sandım kaç yıldır bekliyorum inşallah bu sefer olmuştur. Takip edeceğim koyulaşma olur inşallah sonra kan veririm rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin![]()
Cook silik çizgi var markasi ne testinGerçekte gözükmüyor mu silik çıktı ilk 3 dk içinde
Markası softec diCook silik çizgi var markasi ne testin
Yalancı pozitif veriri o canım farklı marka ile deneMarkası softec di
Adetten sonra 14-15. Gün kesin adet geliyor değil mi ben pcosum da genelde hep bir hafta sarkıyor. Yumurtlamaya göre mi hesaplamalıyım yoksa normal kendi adet tarihimi mi baz almalıyım bilemiyorumMaalesef negatif çıkmıyor testlerde bugün regl günüm sabah yine test yaptım çıkmadı regl olmayı bekliyorum![]()
Yumurtlamaya göre hesaplanıyor benim şuan 15. Günüm daha olmadım testler de negatifAdetten sonra 14-15. Gün kesin adet geliyor değil mi ben pcosum da genelde hep bir hafta sarkıyor. Yumurtlamaya göre mi hesaplamalıyım yoksa normal kendi adet tarihimi mi baz almalıyım bilemiyorum
Benimde leke geldi canım ya 11. Dpo da adetten önce de hep lekelenmem olıyor o yüzden anlamıyorum yerleşme mi adet mi olacamYumurtlamaya göre hesaplanıyor benim şuan 15. Günüm daha olmadım testler de negatif16 17 gün sonra da olabiliyor