• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız

Moonsky

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
212
58
18
28
Yumurtlamamı ovülasyon ile takip ettim. 25 temmuzdu bugün testim böyle çıktı dpo 11. Sizce pozitif mi

Eklentiler

• IMG_1347.webp
    IMG_1347.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 92
Ben gördüm canım belli baya 3 dk içinde çıkmışsa yüksek ihtimal var gibi duruyor ama henüz dpo 11 desin 3 güne tekrarlarsan daha belli olur varsa
Ay teşekkür ederim gözlerim yanılıyor sandım kaç yıldır bekliyorum inşallah bu sefer olmuştur. Takip edeceğim koyulaşma olur inşallah sonra kan veririm rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin ♥️

Ay teşekkür ederim gözlerim yanılıyor sandım kaç yıldır bekliyorum inşallah bu sefer olmuştur. Takip edeceğim koyulaşma olur inşallah sonra kan veririm rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin ♥️
Canım tekrar test yaptın mı bende şuan 11. Dpo dayım

Maalesef negatif çıkmıyor testlerde bugün regl günüm sabah yine test yaptım çıkmadı regl olmayı bekliyorum 🙁
Adetten sonra 14-15. Gün kesin adet geliyor değil mi ben pcosum da genelde hep bir hafta sarkıyor. Yumurtlamaya göre mi hesaplamalıyım yoksa normal kendi adet tarihimi mi baz almalıyım bilemiyorum

Adetten sonra 14-15. Gün kesin adet geliyor değil mi ben pcosum da genelde hep bir hafta sarkıyor. Yumurtlamaya göre mi hesaplamalıyım yoksa normal kendi adet tarihimi mi baz almalıyım bilemiyorum
Yumurtlamaya göre hesaplanıyor benim şuan 15. Günüm daha olmadım testler de negatif 🙁 16 17 gün sonra da olabiliyor

Yumurtlamaya göre hesaplanıyor benim şuan 15. Günüm daha olmadım testler de negatif 🙁 16 17 gün sonra da olabiliyor
Benimde leke geldi canım ya 11. Dpo da adetten önce de hep lekelenmem olıyor o yüzden anlamıyorum yerleşme mi adet mi olacam

Back
X