- 17 Aralık 2019
- 404
- 62
- 98
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
hayır nimoMerhabaa, erken gebelik testiniz prodoctor marka mı ?
Kaset testte dağılmış gibi görünüyor, sanırım idrarı fazla damlatmışsınız.
Tekrar test yapma ihtimaliniz varsa bence tekrarlayın
Aa evet onu duymuştum, hsg’nin öyle bir etkisi varmışhayır nimo
yaa öyle midir ilk başta negatifti ve bıraktım kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık sonra tekrar bakayım dedim böyle gördüm yarın doktor randevum var zaten yarın kan veririm bu ay hsg çektirdim ve biraz umutlandım hsg den sonra hamilelik şansı biraz daha artıyormuş çünkü
ayy çok teşekkür ederimmmAa evet onu duymuştum, hsg’nin öyle bir etkisi varmış
İnşallah güzel haberler alırsınız ve bebişinize kavuşursunuz
Silik var gibisadece ben mi görüyorum acaba ilk test bunlar hepsi silik gibi mi yoksa psikolojik olarak ben mi öyle görüyorum
Ben gördüm arkadaşımsadece ben mi görüyorum acaba ilk test bunlar hepsi silik gibi mi yoksa psikolojik olarak ben mi öyle görüyorum
hepsinde olması tesadüf mü kiSilik var gibi
ay heyecanlanmam geliyor ama çokta heveslenemiyorumBen gördüm arkadaşım
Bence net bir sonuç için kan vermelisinnnnay heyecanlanmam geliyor ama çokta heveslenemiyorum
yarın vericem canımm ama testlerin 3ününde böyle silik çıkması tuhafBence net bir sonuç için kan vermelisinnnn
Ayyyy hadi inşallah yaaaaa
evet bencede, bir bebiş olabilirrrrryarın vericem canımm ama testlerin 3ününde böyle silik çıkması tuhaf
ay gemini falan kuruma çizgisidir bunlar diyorevet bencede, bir bebiş olabilirrrrr
Güzel haberler almanı ve çok sevinmeni diliyorumm
Sen takılma o uygulamalara ChatGPTde benim pik günüme, henüz silik diyorduay gemini falan kuruma çizgisidir bunlar diyor
ay içine ne doğdu sence neyim gebe miyim değil miyim hahahahgaSen takılma o uygulamalara ChatGPTde benim pik günüme, henüz silik diyordu
Umutlandırmak istemem asla, var gibi doğdu. Umarım içimize doğduğu ya da istediğimiz gibi olsa.ay içine ne doğdu sence neyim gebe miyim değil miyim hahahahga
ayy sende mi çabalıyorsun yoksaUmutlandırmak istemem asla, var gibi doğdu. Umarım içimize doğduğu ya da istediğimiz gibi olsa.
Fakat sen fazla stres yapmamaya çalış
Süreci iyi kontrol etmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?