• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar testime bakar mısınız

ruyalaralemindenbircicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
404
62
98
kızlar adet gecikmemin 4. günündeyim bi gebelik testi yaptım bir de erken gebelik testi yaptım ilk başta negatifti ikiside kahvaltı yaptım sonra bir daha bakayım dedim şöyle bişey olmuş

Eklentiler

• IMG_6911.webp
    IMG_6911.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 2F7A82B0-8C63-4D4E-BAF0-95B911DF022D.webp
    2F7A82B0-8C63-4D4E-BAF0-95B911DF022D.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
Merhabaa, erken gebelik testiniz prodoctor marka mı ?
Kaset testte dağılmış gibi görünüyor, sanırım idrarı fazla damlatmışsınız. 🥹
Tekrar test yapma ihtimaliniz varsa bence tekrarlayın 💕

Merhabaa, erken gebelik testiniz prodoctor marka mı ?
Kaset testte dağılmış gibi görünüyor, sanırım idrarı fazla damlatmışsınız. 🥹
Tekrar test yapma ihtimaliniz varsa bence tekrarlayın 💕
hayır nimo
yaa öyle midir ilk başta negatifti ve bıraktım kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık sonra tekrar bakayım dedim böyle gördüm yarın doktor randevum var zaten yarın kan veririm bu ay hsg çektirdim ve biraz umutlandım hsg den sonra hamilelik şansı biraz daha artıyormuş çünkü

hayır nimo
yaa öyle midir ilk başta negatifti ve bıraktım kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık sonra tekrar bakayım dedim böyle gördüm yarın doktor randevum var zaten yarın kan veririm bu ay hsg çektirdim ve biraz umutlandım hsg den sonra hamilelik şansı biraz daha artıyormuş çünkü
Aa evet onu duymuştum, hsg’nin öyle bir etkisi varmış 💕
İnşallah güzel haberler alırsınız ve bebişinize kavuşursunuz 💕

Umutlandırmak istemem asla, var gibi doğdu. Umarım içimize doğduğu ya da istediğimiz gibi olsa. 🥹
Fakat sen fazla stres yapmamaya çalış 💕
Süreci iyi kontrol etmen lazım 💕
ayy sende mi çabalıyorsun yoksa 🥰🥰 gerçekten ne zor işmiş ya ben denemeye başlayınca hemen hamile kalırım sanıyordum şu hale bak 😂😂

Back
X