- 14 Mart 2025
- 554
- 114
- 18
- 34
Pek göremiyorum kuzum yavar gibide yok gibideMerhaba akşam idrarı ile yaptım bu testte gözle görülür çizgi çıkmış adetime 6 gün var sizce test bozuk mu
Test bozuk gibi ama ben ikinci çizgiyi görmüyorumMerhaba akşam idrarı ile yaptım bu testte gözle görülür çizgi çıkmış adetime 6 gün var sizce test bozuk mu
Çok çok soluk çıkıyor testlerim bugün ilk idrarla yaptım yine çok soluk dün gece yapmıştım bu testi burdakiler bozuk olabilir dedi idrarim seyrelmesine rağmen gece bir tane daha yaptım yine çok soluk çıktıTest bozuk gibi ama ben ikinci çizgiyi görmüyorumama bu testlerde yanılma payı olmuyor bende oğlumu bu testle öğrenmiştim adete 5 gün kala..
Ayy inşallah vardır ya, tekrar yapabildiniz mi sabah gece yaptığınızı tekrar atarsanız bakalım görüntü kalitesi de düşüyorÇok çok soluk çıkıyor testlerim bugün ilk idrarla yaptım yine çok soluk dün gece yapmıştım bu testi burdakiler bozuk olabilir dedi idrarim seyrelmesine rağmen gece bir tane daha yaptım yine çok soluk çıktı
Atayım tabi ama çok düşüyor buraya atıncaAyy inşallah vardır ya, tekrar yapabildiniz mi sabah gece yaptığınızı tekrar atarsanız bakalım görüntü kalitesi de düşüyor
laboquick kaset test markasıAtayım tabi ama çok düşüyor buraya atıncabirde bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu
Sanki üsttekinde hafiften var gibi mi yoksa göz yanılması mı anlayamadım amaAtayım tabi ama çok düşüyor buraya atıncabirde bu marka kuruma çizgisi yapıyor mu
Ben oğlumu öğrendiğimde 5 gün vardı evet kuruma yapıyor gün içerisinde soluklaşıyor iyicelaboquick kaset test markası
Benimde adetime beş gün var avox erken gebelik testi yaptım az önce oda gölge şeklinde çıktı çok çok hafif şekilde Pazar günü bat pazartesi günü regl olmazsam kan vereceğim sağlık ocağında. Basım ağrıdı testlerde çizgi aramaktan . Ama şunu da sormak istiyorum hepsinde mi oluyor birinde olur ikisinde neden yaptığım kaset testlerde hep kuruma oluyorBen oğlumu öğrendiğimde 5 gün vardı evet kuruma yapıyor gün içerisinde soluklaşıyor iyice
Depiedranın attığından daha belirgin bende görüyorum hayal değil bencekızlar bazen bende böyle silik bi şey görüyorum hayal görüyorum heralde
Ayyy ben heyecanlanıp yarın vermeye gitmiştim bileBenimde adetime beş gün var avox erken gebelik testi yaptım az önce oda gölge şeklinde çıktı çok çok hafif şekilde Pazar günü bat pazartesi günü regl olmazsam kan vereceğim sağlık ocağında. Basım ağrıdı testlerde çizgi aramaktan . Ama şunu da sormak istiyorum hepsinde mi oluyor birinde olur ikisinde neden yaptığım kaset testlerde hep kuruma oluyor
Bende gittikçe belirginleşiyor çok fazla negatif gördüğüm için gitmek istemiyorum. Bakalım artık dualarınızda eksik etmeyinn nolurAyyy ben heyecanlanıp yarın vermeye gitmiştim bileAma bekle bakalım çok kafana takma kafanı boşalttığın an mucizen sana gelecek Bu tarz kaset testlerin hepsinde oluyor çizgi kaybolmuyor ama belirginliği gidiyor yavaş yavaş hele ki koyu değilse
Canım benim gönlünce olsun inşallah her şey emin ol vakti saatini bekliyordurBende gittikçe belirginleşiyor çok fazla negatif gördüğüm için gitmek istemiyorum. Bakalım artık dualarınızda eksik etmeyinn nolur
İnşallah Allah razı olsun sizden çok sağolun başınızı sisirdim hakkınızı helal edinCanım benim gönlünce olsun inşallah her şey emin ol vakti saatini bekliyordur
Aa olur mu öyle şey konuşmak içimizi rahatlatmak için buradayız hakkım varsa helali hoş olsunİnşallah Allah razı olsun sizden çok sağolun başınızı sisirdim hakkınızı helal edin
27 yaşındayım Urfa'da yaşıyoruzAa olur mu öyle şey konuşmak içimizi rahatlatmak için buradayız hakkım varsa helali hoş olsunSonucunuzu bekliyorum bu arada yaşınız kaç nerdensiniz
Bende 31 yaşındayım Eskişehirden27 yaşındayım Urfa'da yaşıyoruzvalla şimdi yine kaset test yaptım yine gri gölge çıktı yapmayacağım diyorum yapmadan duramıyorum o kadar çok kafama takıyorum ki rüyamda bile gördüm 8 yıldır evliyiz sebepsiz infertilite var Doktorlar tüp bebek önerdi 2023'te tüp bebek yaptık kimyasal oldu şimdi iki tane dondurulmuş embriyom var geçen ay rahim filmi çektim çok şükür temiz çıktı yine ilk cektigimde temiz çıkmisti zaten eğer bu ayda olmazsa transfer yapacağım ona gerek kalmasin istiyorum ama.. bakalım artık nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?