• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Testime Bakar Mısınız ?

İki katına çıkması önemli adete bu kadar varken gayet güzel çıkmış regl geçince tekrar verin güzel bir değer çıkacaktır şuan gebesiniz 🧿🧿💕
Çok teşekkür ederim , inşallah sağlıkla artar hayırlısıysa 🤲🏻🌸

Benimde adetime 5 gün kala beta HCG 2.30 çıktı ve bugün adet günüm normalde ama test yaptım silik çizgi çıktı akşamda hafif lekelenmem oldu anlayamadim gebelik varmidir

Galiba bugün regl tarihinizdi naptınız tekrar kan verdiniz mi sonucunuz ne oldu acaba
23 kasımda 16,3
25 kasım 74,0
27 kasım (regl günüm) 208,8 çıktı 🥹☺️
Ama kasıklarımm 3 gün boyunca ağrıdı şimdi ağrımıyor bu normal mi

23 kasımda 16,3
25 kasım 74,0
27 kasım (regl günüm) 208,8 çıktı 🥹☺️
Ama kasıklarımm 3 gün boyunca ağrıdı şimdi ağrımıyor bu normal mi
Vallahi ben hiç hamile kalmadım o yüzden ağrılar hakkında yorum yapamam ama betanız çok güzel yükselmiş hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 😊🤲🤲

Vallahi ben hiç hamile kalmadım o yüzden ağrılar hakkında yorum yapamam ama betanız çok güzel yükselmiş hayırlı olsun. İnşallah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 😊🤲🤲
Amiin inşallah 🤲🏻🙏🏻 Darısı isteyen bekleyen kardeşlerime inşallah 🤲🏻🌸

Amiin inşallah 🤲🏻🙏🏻 Darısı isteyen bekleyen kardeşlerime inşallah 🤲🏻🌸
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle sizin adınıza çok sevindim umarım bize de böyle hayırlı güzel haberler almak nasip olur 🥹🫶🏼
Belirtileriniz neydi yardımcı olursanız çok sevinirim.😇
Benim yumurtlama döneminde bi ağrım yoktu Ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim 22-23 Kasım pikti büyük ihtimalle 24-25 Kasım aralığında çatladı onu şehir dışında olduğum için takip edemedim maalesef.🥹
Tarihini bilmiyorum ama çatlama olduktan birkaç gün sonra göğüs ağrısı göğüs ucu değil ama koltuk altından gelen üstler yanlar ağrıyor ucunda hassasiyet var ama ucunda ağrı yok sırt ve bel ağrılarım başladı kasıkta pek bi ağrım yoktu şu an biraz dolgunluk hissediyorum. Çok sık idrara çıkıyorum ve iştahım arttı :)
Hamile değilsem neden böyle ağrılarım var merak ediyorum. Sorularıma cevap arıyorum şimdiden sorumu yanıtlayanlara teşekkür ederim. Sizin de tekrardan bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alınnn!🥰

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle sizin adınıza çok sevindim umarım bize de böyle hayırlı güzel haberler almak nasip olur 🥹🫶🏼
Belirtileriniz neydi yardımcı olursanız çok sevinirim.😇
Benim yumurtlama döneminde bi ağrım yoktu Ovülasyon testiyle yumurtlamamı takip ettim 22-23 Kasım pikti büyük ihtimalle 24-25 Kasım aralığında çatladı onu şehir dışında olduğum için takip edemedim maalesef.🥹
Tarihini bilmiyorum ama çatlama olduktan birkaç gün sonra göğüs ağrısı göğüs ucu değil ama koltuk altından gelen üstler yanlar ağrıyor ucunda hassasiyet var ama ucunda ağrı yok sırt ve bel ağrılarım başladı kasıkta pek bi ağrım yoktu şu an biraz dolgunluk hissediyorum. Çok sık idrara çıkıyorum ve iştahım arttı :)
Hamile değilsem neden böyle ağrılarım var merak ediyorum. Sorularıma cevap arıyorum şimdiden sorumu yanıtlayanlara teşekkür ederim. Sizin de tekrardan bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alınnn!🥰
Amiiin canım teşekkür ederim. ☺️ benim yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğüs ağrım başladı uçları dikleşip sertleşip sönüyordu. Normalde reglden 2-3 gün önce ağrırdı ama bu sefer yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı ve hiç geçmedi. Beyaz kremsi akıntım vardı sonrasında kıvamı gün gün yavaşça akışkan beyaz olmaya başladı. Test yapmadan 2-3 gün önce deli gibi uyumak istiyordum gözümü açamıyordum resmen adetten 2 gün öncede adet olacak gibi kasık ağrım oldu ama o yoğun ağrı şimdi hafifledi ara ara oluyor

Amiiin canım teşekkür ederim. ☺️ benim yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğüs ağrım başladı uçları dikleşip sertleşip sönüyordu. Normalde reglden 2-3 gün önce ağrırdı ama bu sefer yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı ve hiç geçmedi. Beyaz kremsi akıntım vardı sonrasında kıvamı gün gün yavaşça akışkan beyaz olmaya başladı. Test yapmadan 2-3 gün önce deli gibi uyumak istiyordum gözümü açamıyordum resmen adetten 2 gün öncede adet olacak gibi kasık ağrım oldu ama o yoğun ağrı şimdi hafifledi ara ara oluyor
Ay bu belirtilerin hepsi şuan bende de var reglime 12 gün var daha inşallah kendimi dinlemiyorumdur

Sizce yumurtlama olmuş mu kızlar bi yazar mısınız lütfen

Eklentiler

• 424DE37F-0166-478E-98A7-51BF994D0864.webp
    424DE37F-0166-478E-98A7-51BF994D0864.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 252
Burda olmuş mu peki

Eklentiler

• 8753725A-6F6B-4652-99FE-51346E1A3902.webp
    8753725A-6F6B-4652-99FE-51346E1A3902.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 248
Bu dün yaptığımdı bugün yaptım daha silik çıktı yok gibi anlamadım bişey
Döngün ne kadar sürüyor canım bir de kaçıncı gündesin bak pik olması ikiside aynı koyulukta olması lazım

Bunu değerlendirmiştim sonrasında kimyasal gebelik oldu
Sıvı tüketimine dikkat et test yaparken bir de ilk idrar ile yapma bak ben örnek atıcam 2 gün önceki testim benim

Eklentiler

• CB833DCB-E281-4457-A0AC-4E0C2674F3D4.webp
    CB833DCB-E281-4457-A0AC-4E0C2674F3D4.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 246
Döngün ne kadar sürüyor canım bir de kaçıncı gündesin bak pik olması ikiside aynı koyulukta olması lazım
Adetüm düzensiz pcos vardı bende o yüzden değişiyor bilemiyorum bu yaptığım bile 32.gün

Back
X