Hamile misinnn ne güzel yumurtlama görmüşsünSıvı tüketimine dikkat et test yaparken bir de ilk idrar ile yapma bak ben örnek atıcam 2 gün önceki testim benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile misinnn ne güzel yumurtlama görmüşsünSıvı tüketimine dikkat et test yaparken bir de ilk idrar ile yapma bak ben örnek atıcam 2 gün önceki testim benim
Sen pik görüp silik olasıya kadar devam et pcos etkiler ovi testlerini çünküAdetüm düzensiz pcos vardı bende o yüzden değişiyor bilemiyorum bu yaptığım bile 32.gün
İnşaAllahh yaaBir dahakine seninle olsun bebişin canım inşallah sen devam et teste![]()
Yok yok değilim bu ay bakalım nasip ettin rabbimHamile misinnn ne güzel yumurtlama görmüşsün
Adet olana kadar devam ediyim o zaman bırakmıyım normalde dün adet olmam lazımdı olmadım rahim filmi de çekildim 3 ay önceSen pik görüp silik olasıya kadar devam et pcos etkiler ovi testlerini çünkü
İnşaAllah rabbim isteyen herkese nasip ederYok yok değilim bu ay bakalım nasip ettin rabbim
Bu belirtiler bende de var pcos var reglim 7-8 gün gecikti pazartesi erken gebelik yaptım negatifti bugün test alırken dikkat etmedim bu testten almışım ilk defa bunu yaptım anlamadım da ikinci silik çizgi mi yoksa testin kendi çizgisi mi diye yorumunuz var mıAmiiin canım teşekkür ederim.benim yumurtlamadan 2-3 gün sonra göğüs ağrım başladı uçları dikleşip sertleşip sönüyordu. Normalde reglden 2-3 gün önce ağrırdı ama bu sefer yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı ve hiç geçmedi. Beyaz kremsi akıntım vardı sonrasında kıvamı gün gün yavaşça akışkan beyaz olmaya başladı. Test yapmadan 2-3 gün önce deli gibi uyumak istiyordum gözümü açamıyordum resmen adetten 2 gün öncede adet olacak gibi kasık ağrım oldu ama o yoğun ağrı şimdi hafifledi ara ara oluyor
Çok uzak çekmişsiniz anlayamadım kiBu belirtiler bende de var pcos var reglim 7-8 gün gecikti pazartesi erken gebelik yaptım negatifti bugün test alırken dikkat etmedim bu testten almışım ilk defa bunu yaptım anlamadım da ikinci silik çizgi mi yoksa testin kendi çizgisi mi diye yorumunuz var mı
Regl oldum zaten, değilmişÇok uzak çekmişsiniz anlayamadım ki
Bu test silik bence pozitif silik bile olsa pozitif oluyor en doğrusu kan tabikiBu belirtiler bende de var pcos var reglim 7-8 gün gecikti pazartesi erken gebelik yaptım negatifti bugün test alırken dikkat etmedim bu testten almışım ilk defa bunu yaptım anlamadım da ikinci silik çizgi mi yoksa testin kendi çizgisi mi diye yorumunuz var mı
Regl oldum zaten, değilmiş![]()
Bozuk test dağılmış
Yumurtlama olmuş mu sizce kızlarHamile misinnn ne güzel yumurtlama görmüşsün
Hayır canım ikisi kopkoyu olacakYumurtlama olmuş mu sizce kızlar
Merhaba akşam idrarı ile yaptım bu testte gözle görülür çizgi çıkmış adetime 6 gün var sizce test bozuk muHayır canım ikisi kopkoyu olacak
Tabii buraya atınca kalite düşmüş ama gözle görebiliyorumMerhaba akşam idrarı ile yaptım bu testte gözle görülür çizgi çıkmış adetime 6 gün var sizce test bozuk mu
Marka nedir kuzumMerhaba akşam idrarı ile yaptım bu testte gözle görülür çizgi çıkmış adetime 6 gün var sizce test bozuk mu
laboquick kaset testMarka nedir kuzum
Hadi inşaallah diyelim sabah yine yaplaboquick kaset test![]()
Sizce var mıHadi inşaallah diyelim sabah yine yap