• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız?

tgce888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
303
103
33
30
Asla kan tahlil günüme kadar yapmam dedim ama dayanamdım 🙈 t+6 kızlar pazar günü kan verme günüm ben silik bir çizgi görüyorum ama yanlış görmüyorum değil mi 🥹 o kadar dua ettim ki bunu görebilmek için Allahım herkese yaşatsın 🥲

Eklentiler

• IMG_3454.webp
    IMG_3454.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 86
Asla kan tahlil günüme kadar yapmam dedim ama dayanamdım 🙈 t+6 kızlar pazar günü kan verme günüm ben silik bir çizgi görüyorum ama yanlış görmüyorum değil mi 🥹 o kadar dua ettim ki bunu görebilmek için Allahım herkese yaşatsın 🥲
Ay süper yaa bende tam sizin gibi öğrenmiştim prensesimi şimdi onu sallıyorum🤲🏻🥹🥰🩷 Maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻🌸🌸

Evet var silik çizgi hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu

Kuruyunca da böyle daha belirgin oldu 🙈

Eklentiler

• IMG_3457.webp
    IMG_3457.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 35
Evet pozitif %90 daha çok minik olduğu için öyle silik çıkmış 8 haftalık hamileyim bana da çok dua edin sıkıntısız kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Ben de bazen ne diyeceğimi bilmiyorum hep bebişler diye konuşuyorum ama bakalım 🙈🫠 inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın beklemek zor ama sonu güzel olsun inşallah 🙏🏻🌸
Evet çok güzel sonu 4 yaşında oğlum var oda tüp bebek olmuştu şimdi kardeşini bekliyoruz bununda sonu güzel olur umarım🌸

Back
X