Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn Allah razı olsunEvet, Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla ilerlesin![]()
Ay süper yaa bende tam sizin gibi öğrenmiştim prensesimi şimdi onu sallıyorumAsla kan tahlil günüme kadar yapmam dedim ama dayanamdımt+6 kızlar pazar günü kan verme günüm ben silik bir çizgi görüyorum ama yanlış görmüyorum değil mi
o kadar dua ettim ki bunu görebilmek için Allahım herkese yaşatsın
![]()
Evet var silik çizgi hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuAsla kan tahlil günüme kadar yapmam dedim ama dayanamdımt+6 kızlar pazar günü kan verme günüm ben silik bir çizgi görüyorum ama yanlış görmüyorum değil mi
![]()
Prensesini yeriimAy süper yaa bende tam sizin gibi öğrenmiştim prensesimi şimdi onu sallıyorumMaşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
5. Gün embriyoları 2 taneEvet var silik çizgi hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu
Evet pozitif %90 daha çok minik olduğu için öyle silik çıkmış 8 haftalık hamileyim bana da çok dua edin sıkıntısız kucağımıza alalım hepimiz inşallahAsla kan tahlil günüme kadar yapmam dedim ama dayanamdımt+6 kızlar pazar günü kan verme günüm ben silik bir çizgi görüyorum ama yanlış görmüyorum değil mi
![]()
Ah etmez miyim rabbim sağlıklıca kucağımıza almamızı nasip etsin hepimize inşallahhEvet pozitif %90 daha çok minik olduğu için öyle silik çıkmış 8 haftalık hamileyim bana da çok dua edin sıkıntısız kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Maşallah sağlıkla gelsin yada gelsinler diyelim bende dün transfer oldum beklemedeyim5. Gün embriyoları 2 tane
Ben de bazen ne diyeceğimi bilmiyorum hep bebişler diye konuşuyorum ama bakalımMaşallah sağlıkla gelsin yada gelsinler diyelim bende dün transfer oldum beklemedeyim![]()
Evet çok güzel sonu 4 yaşında oğlum var oda tüp bebek olmuştu şimdi kardeşini bekliyoruz bununda sonu güzel olur umarımBen de bazen ne diyeceğimi bilmiyorum hep bebişler diye konuşuyorum ama bakalıminşallah sen de sağ salim kucağına alırsın beklemek zor ama sonu güzel olsun inşallah
![]()
Aminnn inşallahPrensesini yeriiminşallah ben de kucağıma alırım
![]()