• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız

brilliantfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
282
Puanlar
33
Kızlar pcosum var ocean inositol kullanmaya başladım on beş gündür sat 1ocak döngümün 34. Günü kontrol etmek için test yaptım silik de olsa bir çizgi gözüküyor en son mayıs ayında kimyasal gebelik yaşamıştım yarın yeni bir test yapmalı mıyım çizgi çok net kırmızı değil ama çok silik de değil ikinci bir çizgi var ama bu yeterli midir bilemiyorum tekrar umutlanmak istemiyorum bu şekilde kaset test yapıp sonucu böyle olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG_4909.webp
    IMG_4909.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 580
  • IMG_4905.webp
    IMG_4905.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 545
Son düzenleme:
Kasette böyle çıktıysa erkende daha belirgin çıkar. Erken yapabilrseniz güvenilir bir markayla yapıp teyit edip sonra kan verin bence.

Kasette böyle çıktıysa erkende daha belirgin çıkar. Erken yapabilrseniz güvenilir bir markayla yapıp teyit edip sonra kan verin bence.
Çok teşekkür ederim peki hangi marka güvenilirdir regl tarihim geçtiği için bunu verdi eczacı da

Awox
predictor early
softec.
Bunlarda hiç yanılmadı bnde
Paylaştığım fotoğrafları çok kalitesiz yüklemiş ama dediğim gibi ikinci çizgi gözüküyor defalarca test yaptığım için bu çizgi düşündürdü beni normalde tek olur hep bir kere çift oldu o da kimyasaldı net bir kırmızı değil ama gözüküyor gerçekten böyle umutlanmak çok kötü

Benim 6 gün gecikmeyle silik çıktı bugün kan vermeye gittim. Silik de olsa pozitif diye biliyorum.
Ayy hayırlısı olsun inşallah sizin de pozitiftir bugün çıkar sonuç diye düşünüyorum lütfen buradan haber verin bana da dua edicem sizin için ben de taşındığım için şuan sağlık ocağına gidemiyorum devlet hastanesinde kan verebilir miyim acaba

Testimin markası bebe time bazıları yalancı veriyor demiş ama bazıları da kasette çıktıysa doğrudur diyor 🤦🏻‍♀️

Var mı aranızda böyle çizgi görüp sonra pozitif haberi alan 😔

Testimin markası bebe time bazıları yalancı veriyor demiş ama bazıları da kasette çıktıysa doğrudur diyor 🤦🏻‍♀️
Bebetime kaset beni hiç yanıltmadı hatta adete 9 gün varken pozitif vermişti hassas test inşallah bebeğiniz sizinledir 🙏🏻

Ayy hayırlısı olsun inşallah sizin de pozitiftir bugün çıkar sonuç diye düşünüyorum lütfen buradan haber verin bana da dua edicem sizin için ben de taşındığım için şuan sağlık ocağına gidemiyorum devlet hastanesinde kan verebilir miyim acaba
Makinelerde arıza varmış yarina kaldi benim iş😔

Kızlar pcosum var ocean inositol kullanmaya başladım on beş gündür sat 1ocak döngümün 34. Günü kontrol etmek için test yaptım silik de olsa bir çizgi gözüküyor en son mayıs ayında kimyasal gebelik yaşamıştım yarın yeni bir test yapmalı mıyım çizgi çok net kırmızı değil ama çok silik de değil ikinci bir çizgi var ama bu yeterli midir bilemiyorum tekrar umutlanmak istemiyorum bu şekilde kaset test yapıp sonucu böyle olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı
Merhaba bende sizin gibi pcosum bende pcositol kullandım bu ay benimde sat 2 Ocak testlerim bu şekilde çıktı inşallah ikimizde de vardır bebiş
IMG_9180.webp

Merhaba bende sizin gibi pcosum bende pcositol kullandım bu ay benimde sat 2 Ocak testlerim bu şekilde çıktı inşallah ikimizde de vardır bebişEki Görüntüle 3703496
Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ben ikinci bir testi yapmadım keşke iki tane alsaymışım bir tane de erken test alıp deneyeceğim ama sizde de pozitif gözüküyor şuan ben bu şekilde gördüğümde en son kimyasal olmuştu sonrasında hiç ikinci çizgiyi görmedim hep bembeyazdı rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah çizginiz çok bariz belli çünkü 🥹

Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ben ikinci bir testi yapmadım keşke iki tane alsaymışım bir tane de erken test alıp deneyeceğim ama sizde de pozitif gözüküyor şuan ben bu şekilde gördüğümde en son kimyasal olmuştu sonrasında hiç ikinci çizgiyi görmedim hep bembeyazdı rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah çizginiz çok bariz belli çünkü 🥹
Bende de bebe time kuruma çizgisi dahi çıkarmadı. İnşaAllah var gözüküyor sizde.

Bende de bebe time kuruma çizgisi dahi çıkarmadı. İnşaAllah var gözüküyor sizde.
Ben de daha önce bu markayı yapmıştım ama hiç çizgi görmemiştim ilk beş dakikada gördüm bu çizgiyi zaten o yüzden şüphelendim ancak herkes o kadar farklı şeyler söylüyor ki testlerle ilgili bir de pcos olunca iyice güvenemiyorsun kan vermeye gidip umutlanıp eve geldiğimde regl olduğumu görmek istemiyorum

Ben de daha önce bu markayı yapmıştım ama hiç çizgi görmemiştim ilk beş dakikada gördüm bu çizgiyi zaten o yüzden şüphelendim ancak herkes o kadar farklı şeyler söylüyor ki testlerle ilgili bir de pcos olunca iyice güvenemiyorsun kan vermeye gidip umutlanıp eve geldiğimde regl olduğumu görmek istemiyorum
Görmezsiniz inşaAllah. Olmazsa başka marka ile deneyin kan vermeden önce. Onda da çıkarsa verirsiniz.

Kızlar Vula life markasına ait erken gebelik testini de yaptım bunda da ikinci çizgi gözüküyor marka güvenilir mi bilmiyorum eczanede bu vardı sadece

Eklentiler

• IMG_4919.webp
    IMG_4919.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 545
Back
X