• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız

Kızlar pcosum var ocean inositol kullanmaya başladım on beş gündür sat 1ocak döngümün 34. Günü kontrol etmek için test yaptım silik de olsa bir çizgi gözüküyor en son mayıs ayında kimyasal gebelik yaşamıştım yarın yeni bir test yapmalı mıyım çizgi çok net kırmızı değil ama çok silik de değil ikinci bir çizgi var ama bu yeterli midir bilemiyorum tekrar umutlanmak istemiyorum bu şekilde kaset test yapıp sonucu böyle olup sonradan gebe olduğunu öğrenen var mı
Bebe time teste güvenme eczaneden kaset olarak frelly alabilirsin o güvenilir bide dıpıll marka kaset olarak var oda iyi bir marka erkek gebelik olarak awox en iyisi onu al derim

Bebe time teste güvenme eczaneden kaset olarak frelly alabilirsin o güvenilir bide dıpıll marka kaset olarak var oda iyi bir marka erkek gebelik olarak awox en iyisi onu al derim
Sabah ilk önce kaset bebe time yaptım beş dakikada gördüm çizgiyi akşam üstü de Vula life erken testi denedim onda da hemen çıktı çizgi eczanede sadece bunlar vardı maalesef şuan başka marka da deneyemiyorum ama daha önceki aylarda bebe time yaptığımda hiç ikinci çizgiyi görmemiştim

Sabah ilk önce kaset bebe time yaptım beş dakikada gördüm çizgiyi akşam üstü de Vula life erken testi denedim onda da hemen çıktı çizgi eczanede sadece bunlar vardı maalesef şuan başka marka da deneyemiyorum ama daha önceki aylarda bebe time yaptığımda hiç ikinci çizgiyi görmemiştim
En iyisi yarın saglik ocağında bir kan verin testlere hic guven olmuyor inşallah vardır

En iyisi yarın saglik ocağında bir kan verin testlere hic guven olmuyor inşallah vardır
Aile hekimi değişikliği yaptığım için bir gün beklemem lazım perşembe bakabileceğim ancak eczacı eşime test bozuksa pozitif göstermez negatif verir demiş burada herkes yalancı pozitiflerden bahsediyor aklım iyice karıştı

Aile hekimi değişikliği yaptığım için bir gün beklemem lazım perşembe bakabileceğim ancak eczacı eşime test bozuksa pozitif göstermez negatif verir demiş burada herkes yalancı pozitiflerden bahsediyor aklım iyice karıştı
Bende cok yalanci pozitif gördüm testler cok değişti bozdular. Ama inşallah vardır sizde

Kızlar ben tekrar test yaptım bugün kan veremediğim için days comfort markasını denedim yine hemen çıktı ikinci çizgi çok şükür yarın kan vereceğim umarım boş yere umutlanmıyorumdur dua edin lütfen

Eklentiler

• IMG_4938.webp
    IMG_4938.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG_4939.webp
    IMG_4939.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 204
Kızlar ben tekrar test yaptım bugün kan veremediğim için days comfort markasını denedim yine hemen çıktı ikinci çizgi çok şükür yarın kan vereceğim umarım boş yere umutlanmıyorumdur dua edin lütfen
çok sevindim gerçekten gebelik var bencede sen hamilesinnnnn ALLAH ım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah

Ayy aynı şeyleri yaşıyoruz resmen ben ikinci bir testi yapmadım keşke iki tane alsaymışım bir tane de erken test alıp deneyeceğim ama sizde de pozitif gözüküyor şuan ben bu şekilde gördüğümde en son kimyasal olmuştu sonrasında hiç ikinci çizgiyi görmedim hep bembeyazdı rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah çizginiz çok bariz belli çünkü 🥹
Ay kızlar inanmazsınız ama bende de pcos vardı. Ve bende geçen ay inositol kullanmaya başladım. 🤭 İnş sizin gebelikleriniz güzel geçer benim daha batıma 1 hafta var neredeyse😓

Ben verdim sonucum 11.07 çıktı. Cuma günü tekrar gideceğim artışı düzenli mi görmek için. İnşallah düzenli bir şekilde artar. Sizin kan testi sonucunuz ne inşallah iyi haberler almışsınızdır🤍

Ben verdim sonucum 11.07 çıktı. Cuma günü tekrar gideceğim artışı düzenli mi görmek için. İnşallah düzenli bir şekilde artar. Sizin kan testi sonucunuz ne inşallah iyi haberler almışsınızdır🤍
Ayyyy çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana sonuçların yarın çıkacağını söylediler maalesef hastaneye gönderiliyormuş çünkü testler bir umut bakıyorum habire ama henüz bir şey yok 🥹

Ayyyy çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana sonuçların yarın çıkacağını söylediler maalesef hastaneye gönderiliyormuş çünkü testler bir umut bakıyorum habire ama henüz bir şey yok 🥹
Bende de hemen yansımadı enabıza ben de hastane laboratuvarını arayıp sordum. Sağ olsun yardımcı oldular. Çok teşekkür ederim, inşallah sizde güzel haberler alırsınız 🥹❤️

Geçen ay 5/6 testim pozitif çıktı betada gebelik çıkmadı.. awox yaptım bir kaç gün önce o da öyle verdi sonraki testlerde hiç bi şey çıkmadı 🥶 daha hcg vermedim bu ay gerçi ama yine de teste çok umut bağlamamak lazım ben geçen ay 4 gün gecikme ve pozitif testler sonrası baya üzüldüm. Eşime de söylemiştim keşke söylemeseydim.. yani makul sevinç güzel ama kesin görmemek lazım kul yapısı bunlar da sonuçta. Kan değeri 5+ ise mükemmel ⭐️ sağlıkla nasip olmuş olsun hepimize bu ay 🤍

Geçen ay 5/6 testim pozitif çıktı betada gebelik çıkmadı.. awox yaptım bir kaç gün önce o da öyle verdi sonraki testlerde hiç bi şey çıkmadı 🥶 daha hcg vermedim bu ay gerçi ama yine de teste çok umut bağlamamak lazım ben geçen ay 4 gün gecikme ve pozitif testler sonrası baya üzüldüm. Eşime de söylemiştim keşke söylemeseydim.. yani makul sevinç güzel ama kesin görmemek lazım kul yapısı bunlar da sonuçta. Kan değeri 5+ ise mükemmel ⭐️ sağlıkla nasip olmuş olsun hepimize bu ay 🤍
Teşekkür ederim uyarınız için umarım hayırlısı neyse o olur

Kızlar 229 çıktı sonucum inanamıyorum ne kadar şükretsem az bilmiyorum ne hissedeceğimi de dua edenlere de çok teşekkür ederim
Çok sevindim canımmm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bizlere de bol bol dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş bizlere de bu hisleri tattırsın rabbim 🤍

Çok sevindim canımmm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bizlere de bol bol dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş bizlere de bu hisleri tattırsın rabbim 🤍
Ay Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın herkes için dua ediyorum ❣️

Dpo kaçıncı gün böyle çıktı acaba

Back
X