Bu kadari yetmez. Ne kadar kolaya kacmissiniz, testi acmak renklerle oynamak falan bunlar yetmez bizim anlamamiza. Testi ters cevirip cekin bi de foto, asil o zaman gorebiliyor muyuz bakalimKızlar ben çok gölge bi çizgi görüyodum fotoğrafla oynayınca böyle çıktı bunfotoğrafla oynama olayı doğrumudur acaba
Oynanmış halini kaydedince diğeri silinmiş kuzum ama orta kısma gelen yeri kırptım testi de attım maalesefHem sagda hem solda cizgi var. Testi kapali sekilde yaparsaniz sonuç penceresinde çizgi var mi görmüş oluruz. Renkle oynanmamis halini de atarsaniz iyi olur.
Boyle bir sey diyemem. Yarin sabah idrari ile tekrarlamaniz en dogrusu. Tekrarlayin, yazdigu kadar idrar damlatip yazdigi kadar bekletin. Sonra içini açmaniza gerek yok.Oynanmış halini kaydedince diğeri silinmiş kuzum ama orta kısma gelen yeri kırptım testi de attım maalesef
Bu platformda bunu yapanları gördüğüm için denedim bende ne kadar saygısızsınız ayrıca çoğu insan burda kendine bi umut arıyo ve sizin tavrınız ben ve benim gibi insanları çok gerizekalıymışız gibi düşündürmekte başka işe yaramıyo dalga geçecek başka konular bulun kendinize insanların hassas noktalarıyla yargılamayınBu kadari yetmez. Ne kadar kolaya kacmissiniz, testi acmak renklerle oynamak falan bunlar yetmez bizim anlamamiza. Testi ters cevirip cekin bi de foto, asil o zaman gorebiliyor muyuz bakalim
Teşekkür ederim kuzumBoyle bir sey diyemem. Yarin sabah idrari ile tekrarlamaniz en dogrusu. Tekrarlayin, yazdigu kadar idrar damlatip yazdigi kadar bekletin. Sonra içini açmaniza gerek yok.
Adete 10 gun kala hamilelik testi yapmaya baslamis insana benim bir sey hissettirmeme gerek yok; yanlis yoldasiniz cunku. Sakin olup ciplak gozle gorebildiginiz zamana kadar bekleyinBu platformda bunu yapanları gördüğüm için denedim bende ne kadar saygısızsınız ayrıca çoğu insan burda kendine bi umut arıyo ve sizin tavrınız ben ve benim gibi insanları çok gerizekalıymışız gibi düşündürmekte başka işe yaramıyo dalga geçecek başka konular bulun kendinize insanların hassas noktalarıyla yargılamayın
Sana açıklama yapmak zorunda değilimde adetimin gelmesi bazen 2 ayı buluyo bazen erken geliyo bi düzensizliğim varki şüphede kalıyorum ayrıca ister 10 gün kala yaptım ister gecikince yaparım bu sen ve senin gibileri hiç ilgilendirmez farkındaysan burdan gördüğüm bişeyi denedim ve bu olayın doğru çıkıp çıkmadığını sordum ben bu kadar mı kalbiniz kötü anlamıyorum insanların ne yaşadığını nelere umut bağladığını bilmeden densizce konuşabiliyorsunuzAdete 10 gun kala hamilelik testi yapmaya baslamis insana benim bir sey hissettirmeme gerek yok; yanlis yoldasiniz cunku. Sakin olup ciplak gozle gorebildiginiz zamana kadar bekleyi
Umut aramanızı anlıyorum inşallah umut ettiginize kavuşursunuz ,bizlerde aynı yollardan savrula savrula geçtik ancak testin özelliğini resmen bitirmişsiniz yani testte varsa vardır kanda zaten belli olur yoksa da sabırla beklemeniz lazım , kaldı ki adete 10 gün varmış .
10 gun oldugunu bilmiyorum ama eski mesajlarina bakinca baya bir gun var ve cok erkenden yapmaya baslamis. Hayir simdi pozitif ya da negatif zaten anlasilmaz. Anlasilsa da kese gorup kalp atisi duyana kadar yine beta yukselmesini beklemek zorunda.Şu an regle 10 gün varsa bu testte çıkmasi mümkün değil.
10 gün yok kuzum ben öyle bişey yazmadım ki 2 3 gün var doktor bu ay yumurta takibi yapmıştıŞu an regle 10 gün varsa bu testte çıkmasi mümkün deği
Adetiniz duzensiz olabilir ama yumurtlamadan ne kadar gectigini biliyorsunuz di mi? Yumurtlamadan 3 gun sonra test yapiyorsunuz ortalama, burda ben ve benim gibi insanlardan yardim bekliyorsunuz ve realist cevap duyunca aaaa kalbi kotu ya da densiz, oldu canim baska? Dur sana senin anlayacagin dilde cevap vereyim ki sen mutlu ol, zira bu forumda hepimizin amaci bu zaten:Sana açıklama yapmak zorunda değilimde adetimin gelmesi bazen 2 ayı buluyo bazen erken geliyo bi düzensizliğim varki şüphede kalıyorum ayrıca ister 10 gün kala yaptım ister gecikince yaparım bu sen ve senin gibileri hiç ilgilendirmez farkındaysan burdan gördüğüm bişeyi denedim ve bu olayın doğru çıkıp çıkmadığını sordum ben bu kadar mı kalbiniz kötü anlamıyorum insanların ne yaşadığını nelere umut bağladığını bilmeden densizce konuşabiliyorsunuz
Anlamıyorum bu 10 günü biri attı ortaya ben öyle bişey demedim ki adetime en fazla 3 gün varUmut aramanızı anlıyorum inşallah umut ettiginize kavuşursunuz ,bizlerde aynı yollardan savrula savrula geçtik ancak testin özelliğini resmen bitirmişsiniz yani testte varsa vardır kanda zaten belli olur yoksa da sabırla beklemeniz lazım , kaldı ki adete 10 gün varmış .
Ya bi tarafından bişeyleri uydurup duruyorsun seninle mi uğraşcam ben İşine bak bana yorum yapmak zorunda değilsin ben herkesin denediği bişeyi denedim ve doğrumu diye sordum sadece ne adetimden ne başka bişeyden bahsettimAdetiniz duzensiz olabilir ama yumurtlamadan ne kadar gectigini biliyorsunuz di mi? Yumurtlamadan 3 gun sonra test yapiyorsunuz ortalama, burda ben ve benim gibi insanlardan yardim bekliyorsunuz ve realist cevap duyunca aaaa kalbi kotu ya da densiz, oldu canim baska? Dur sana senin anlayacagin dilde cevap vereyim ki sen mutlu ol, zira bu forumda hepimizin amaci bu zaten:
Kuzummmmm ben gordum 2. Cizgi, hemen kan ver de netlestir
Ayrıca ben bu aya kadar yumurta takibide yapmadım ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyordum 2 ay adet olamayan biri bunuda öngöremez değilmiAdetiniz duzensiz olabilir ama yumurtlamadan ne kadar gectigini biliyorsunuz di mi? Yumurtlamadan 3 gun sonra test yapiyorsunuz ortalama, burda ben ve benim gibi insanlardan yardim bekliyorsunuz ve realist cevap duyunca aaaa kalbi kotu ya da densiz, oldu canim baska? Dur sana senin anlayacagin dilde cevap vereyim ki sen mutlu ol, zira bu forumda hepimizin amaci bu zaten:
Kuzummmmm ben gordum 2. Cizgi, hemen kan ver de netlestir
Eski mesajlarin zaten her seyi soyluyor, senin bir sey soylemene gerek yok kiYa bi tarafından bişeyleri uydurup duruyorsun seninle mi uğraşcam ben İşine bak bana yorum yapmak zorunda değilsin ben herkesin denediği bişeyi denedim ve doğrumu diye sordum sadece ne adetimden ne başka bişeyden bahsettim
Pardon da gerizekalımısın ben zaten çıplak gözle görebiliyorum ama fotoğrafta sizin görebileceğiniz gibi çıkmamış ki oynamışım gerçi sen benim aylar önceki mesajlarımla şu anki bu testime adetine 10 gün varmış yorumunu yapabildiysen gerizekalımısın sorusununda cevabı çıktıEski mesajlarin zaten her seyi soyluyor, senin bir sey soylemene gerek yok ki
Foto olayini sormak istesen sadece onu sorarsin ama sen burda hamilelik testine yorum icin fotoyu eklemissin. Bu arada ciddi cevap veriyorum: adete 2-3 gun kaldiysa gercekten ciplak gozle gorulur test. Hatta ben de dahil 5 gun kala gorenler var (tabi yumurtlamanin uzerinden minimum 9 gun gectigini farzederek soyluyorum bunu, onemli olan o)
22 yaşındasınız ,hemşiresiniz vs . Burada kimseyi savunmak değil haddim ama en ufak kaldı ki gerçekten sizinle dalga geçtiğini vs düşünmüyorumPardon da gerizekalımısın ben zaten çıplak gözle görebiliyorum ama fotoğrafta sizin görebileceğiniz gibi çıkmamış ki oynamışım gerçi sen benim aylar önceki mesajlarımla şu anki bu testime adetine 10 gün varmış yorumunu yapabildiysen gerizekalımısın sorusununda cevabı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?