Ben dalga geçtiğini düşünüyorum ki ilk mesajını okuduysanız gayette dalga geçerek yazmış bu kadar bilgiyi aldıysanız bu zamana kadar kimseye böyle bi üslupla konuşmadığımıda görmüşsünüzdür22 yaşındasınız ,hemşiresiniz vs . Burada kimseyi savunmak değil haddim ama en ufak kaldı ki gerçekten sizinle dalga geçtiğini vs düşünmüyorumWOMAN ın. Sadece doğru olan şu ki bizde test yaptık ,tedaviler gördük ki öyle femara filanlada değil yaşımda sizden büyük ama böyle testleri bir kere deneyip 2.yi bile tekrar etmedim normal düz kaset test yaptım çıkmadı çöpe attım ,hani demem su hemen hakaret vs etmeniz gerçekten yakışıyor mu size ? Gerçekten uslubunuz çok kötü
Evet dalga gectim de bu yine de sizin bana hakaret etmenizi hakli gostermez. Siz bu kafayla devam edin, cok mutlu bir hayat sizi bekliyorPardon da gerizekalımısın ben zaten çıplak gözle görebiliyorum ama fotoğrafta sizin görebileceğiniz gibi çıkmamış ki oynamışım gerçi sen benim aylar önceki mesajlarımla şu anki bu testime adetine 10 gün varmış yorumunu yapabildiysen gerizekalımısın sorusununda cevabı çıktı
Bu seni hiç ilgilendirmezEvet dalga gectim de bu yine de sizin bana hakaret etmenizi hakli gostermez. Siz bu kafayla devam edin, cok mutlu bir hayat sizi bekliyor
Yooo ilgilendirir, dilek ve temennilerimi o yonde yapiyorumBu seni hiç ilgilendirmez
Ay bi de hemsire miymis? Ekran goruntumu aldim, sikayet edeyim de sorusturma gecirip yargilaninca akli basina gelir22 yaşındasınız ,hemşiresiniz vs . Burada kimseyi savunmak değil haddim ama en ufak kaldı ki gerçekten sizinle dalga geçtiğini vs düşünmüyorumWOMAN ın. Sadece doğru olan şu ki bizde test yaptık ,tedaviler gördük ki öyle femara filanlada değil yaşımda sizden büyük ama böyle testleri bir kere deneyip 2.yi bile tekrar etmedim normal düz kaset test yaptım çıkmadı çöpe attım ,hani demem su hemen hakaret vs etmeniz gerçekten yakışıyor mu size ? Gerçekten uslubunuz çok kötü .
Ay bence gerek yok avukattt hanımmmAy bi de hemsire miymis? Ekran goruntumu aldim, sikayet edeyim de sorusturma gecirip yargilaninca akli basina gelir
Yok bence var. 22 yasinda insan nerde nasil davranacagini ogrenmis olmali bana goreAy bence gerek yok avukattt hanımmm,sadece kendimi ve benden daha fazla sabredip bekleyen müşkül durumda olanlarla karşılaştırıyorum biz demek cidden sabırlıymışız . Kendi mujdemi aldığımda inanamamış, testleri tekrar yapmıştım o kadar umuttan mahrum kalmış gözlerim çok şükür darısı isteyenlerin başına inşallah
Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok ki ,yaptığında zaten haksız. Bende anlamıyorum, niye testleri böyle şekilden şekle sokuyorlar yani varsa var yoksa yok . Kendileri daha fazla üzülüyor böyle olunca incigine dek inmek filan .Yok bence var. 22 yasinda insan nerde nasil davranacagini ogrenmis olmali bana gore
Heh iste ben de ilk mesajimda bunu anlatmak istemistimKimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok ki ,yaptığında zaten haksız. Bende anlamıyorum, niye testleri böyle şekilden şekle sokuyorlar yani varsa var yoksa yok . Kendileri daha fazla üzülüyor böyle olunca incigine dek inmek filan .
Anladım ki dediğinizi sizin yani ne bileyim ne gerek var kaldı ki gerçekten herkesin umudu,beklentisi çocuk ise bizlerin kendi şahsım adına 32 yaşındayim tüp bebek tedavi,çatlatma iğneleri ,asilamalar vs görerek ne umutlarda suruklendim de sonu hüsran oldu vs . Yani gerek yok varsa var , yoksa yok. Allah şahit birgün olsun şu testin içini cikarmadim yani gördüm negatif hoop çöpe gittiHeh iste ben de ilk mesajimda bunu anlatmak istemistim
Eyvah eyvahGel gel bak neye niyet neye kismet? Hamile miyim diye dolanirken ortalikta bi tarafindan bi seyler uyduruyor dedigin ceza avukatinin kucagina dustun istedigin kadar hesap duzenle gecti o is, sagolsun devlet ip tespiti yapiyor yillardir
Neden eyvah olsun ki? Anasinin babasinin 22 yasina kadar veremedigi terbiyeyi devlet veriyor cok guzelEyvah eyvah
Klavye delikanlılığı moda oldu ,işine gelene mıç mıç gelmeyene ıııhhhNeden eyvah olsun ki? Anasinin babasinin 22 yasina kadar veremedigi terbiyeyi devlet veriyor cok guzelHayir ben anlamiyorum, 22 yasindayken ben boyle bir sitede kimseye hakaret etmezdim, aklima bile gelmezdi. Etsem zaten ailem muhtemelen aforoz ederdi, kizdaki cesarete bak? Hee simdi ben gerizekaliyim, sen de einstein, oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?