Bilemedim ki bir görüyorum bir görmüyorum bende şaşı oldum testlere baka baka heralde4 5 gündür. Akıntıyla beraber pembemsi akını geliyor en son 25 Kasım'da adet oldum .bir hafta önce kan tahlili yaptım negatif dün test yaptım negatif ama hala adet olmayınca gene yapayım sizce varm yok mu sabah erken bir daha yapicsm
Bilemedim ki bir görüyorum bir görmüyorum bende şaşı oldum testlere baka baka hera
Pozitif görmeniz çok isterim ama negatif duruyorumİcinizden ne geçiyor peki
Yarın sabah tekrar yapicam nasipsePozitif görmeniz çok isterim ama negatif duruyorum
Yarın değilde cuma yapınYarın sabah tekrar yapicam nasipse
Dahami belirgin olurYarın değilde cuma yapın
Evet canımDahami belirgin olur
Hayırlısı olsun .Sizi üzmek istemem ama ben negatif görüyorum bakın ben de yeni gebelik haberi aldım hayalet çizgi böyleydiEki Görüntüle 3190312
En hayırlı zamanda gelsin inşallahHayırlısı olsun .
Teşekür ederim bir buçuk aydır adet olmuyorum bende test yaptım negatif çıktı. Kan tahlili de negatifdi geç döllenmedir dedim 5 gndur azar azar pembemsi akıntı geliyorEn hayırlı zamanda gelsin inşallah
Pcos ihtimali var mı? Muayene oldunuz mu?Teşekür ederim bir buçuk aydır adet olmuyorum bende test yaptım negatif çıktı. Kan tahlili de negatifdi geç döllenmedir dedim 5 gndur azar azar pembemsi akıntı geliyor
En son yumurtalikarimda kist vardı Yasmin kullandım ve doktor temizlenmiş dedi. Şimdide adetim niye gecikti bilmiyorum ayın 16 si randevu aldım. Bakalm nasıp ne olucak .bir tane kızım var ona kardeş düşünüyorz nasipse bir yıl önce düşük yaptım boş gebelik ondan sonra oluşmadıPcos ihtimali var mı? Muayene oldunuz mu?
her 6 ayda bir kontrol öneriliyor aslında. bir de bence düşünüyorsanız komple kan değerlerinize bir baktırın derim. bazen eksik olan bi vitamin bile anormallik yapıyor.En son yumurtalikarimda kist vardı Yasmin kullandım ve doktor temizlenmiş dedi. Şimdide adetim niye gecikti bilmiyorum ayın 16 si randevu aldım. Bakalm nasıp ne olucak .bir tane kızım var ona kardeş düşünüyorz nasipse bir yıl önce düşük yaptım boş gebelik ondan sonra oluşmadı
Gidip baktiricam hepsine nasipse randevuyu bekliyorum teşekkürler yinedeher 6 ayda bir kontrol öneriliyor aslında. bir de bence düşünüyorsanız komple kan değerlerinize bir baktırın derim. bazen eksik olan bi vitamin bile anormallik yapıyor.
Pcolu musunuzEn son yumurtalikarimda kist vardı Yasmin kullandım ve doktor temizlenmiş dedi. Şimdide adetim niye gecikti bilmiyorum ayın 16 si randevu aldım. Bakalm nasıp ne olucak .bir tane kızım var ona kardeş düşünüyorz nasipse bir yıl önce düşük yaptım boş gebelik ondan sonra oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?