Kızlar testime bakarmısınız. ?

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
Kızlar akşam üstü yaptım silik çizgi varmı yada negatifmi gormekden gözlerim kör oldu. ,

4 5 gündür. Akıntıyla beraber pembemsi akını geliyor en son 25 Kasım'da adet oldum .bir hafta önce kan tahlili yaptım negatif dün test yaptım negatif ama hala adet olmayınca gene yapayım sizce varm yok mu sabah erken bir daha yapicsm

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-11-19-46-43-530_com.google.android.apps.photos.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_20230111_194310.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20230111_194132.webp
    56 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20230111_194154.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 108
Bilemedim ki bir görüyorum bir görmüyorum bende şaşı oldum testlere baka baka heralde

Sizi üzmek istemem ama ben negatif görüyorum bakın ben de yeni gebelik haberi aldım hayalet çizgi böyleydi

En hayırlı zamanda gelsin inşallah
Teşekür ederim bir buçuk aydır adet olmuyorum bende test yaptım negatif çıktı. Kan tahlili de negatifdi geç döllenmedir dedim 5 gndur azar azar pembemsi akıntı geliyor

Merhaba canım . Uzulmeni stres yapmanı istemem ama ben de negatif görüyorum . İnsan olmasını istediği için kendini hayali çizgiler görüyor gibi hissediyor anlıyorum . Kismet herşeyin hayırlısı olsun

Teşekür ederim bir buçuk aydır adet olmuyorum bende test yaptım negatif çıktı. Kan tahlili de negatifdi geç döllenmedir dedim 5 gndur azar azar pembemsi akıntı geliyor
Pcos ihtimali var mı? Muayene oldunuz mu?

Pcos ihtimali var mı? Muayene oldunuz mu?
En son yumurtalikarimda kist vardı Yasmin kullandım ve doktor temizlenmiş dedi. Şimdide adetim niye gecikti bilmiyorum ayın 16 si randevu aldım. Bakalm nasıp ne olucak .bir tane kızım var ona kardeş düşünüyorz nasipse bir yıl önce düşük yaptım boş gebelik ondan sonra oluşmadı

her 6 ayda bir kontrol öneriliyor aslında. bir de bence düşünüyorsanız komple kan değerlerinize bir baktırın derim. bazen eksik olan bi vitamin bile anormallik yapıyor.

her 6 ayda bir kontrol öneriliyor aslında. bir de bence düşünüyorsanız komple kan değerlerinize bir baktırın derim. bazen eksik olan bi vitamin bile anormallik yapıyor.
Gidip baktiricam hepsine nasipse randevuyu bekliyorum teşekkürler yinede

Tek çıkmış daha önceden yapmıştım böyle çıkmış o yüzden biliyorum umutlanmayin bence ama inşallah hamilesinizdir ben yanilmisimdir

Pcolu musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…