Kızlar testime bakarmısınız. ?

Tatlım merhaba yoksa da üzülme hepimiz senin gibiyiz yanlız değilsin ben bitane resimde görür gibi oldum diyerlerinde göremedim bi kaö gün daha bekleyip tekrarlayabilirsin yada kağıt testlerden dene koyulaşana kadar ama yoksada üzülme nasip

Merhba demeki zamaqni var beklemedeyiz . bekliyorum bakalm nasıp ne olucak anam adette gelmiyor belirtide yok sadece 5 gündür falan pembesi akıntıyla beraber geliyor

Merhba demeki zamaqni var beklemedeyiz . bekliyorum bakalm nasıp ne olucak anam adette gelmiyor belirtide yok sadece 5 gündür falan pembesi akıntıyla beraber geliyor
Kırmızıya dönmezse kan verirsin kafana bişey takma hayırlısı olsun

Kırmızıya dönmezse kan verirsin kafana bişey takma hayırlısı olsun
İnanirmisin basım oylar çatlar bir sekilde ağrıdı ki düşüne düşüne iki duble cay içtim öyle biraz rahatladım. Gercekden düşünmemek lazım

Merhaba canım . Uzulmeni stres yapmanı istemem ama ben de negatif görüyorum . İnsan olmasını istediği için kendini hayali çizgiler görüyor gibi hissediyor anlıyorum . Kismet herşeyin hayırlısı olsun
Ayn dediğiniz gibi gerkceden herşeyi zamana birkmak lazım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…