Kızlar testime bakarmısınız

Meku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
233
49
28
22
Bat günüm adet olmadım test yaptım böyle çıktı

Ya maşallah, basbaya çift çizgi :)
Darısı isteyen herkesin başına inşallah, tebrik ederim :)

Çok sagol amin isteyen her kese nasip etsin bir kaç gün bekleyip kan vereceğim adet günüme kadar testte çıkmadı bügün çıktı

Bu konuda yazılanları bayadır okuyorum, pek çok doktor adet gününe kadar hatta adet gecikmesinin ilk birkaç gününde bile testte çıkmaması çok normal diyorlar hiç endişe etmeyin. Sağlıkla büyüsün inşallah :)

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah

Canım belirtilerin nedir bizimle paylaşırmışın
Yumurtlama günümün sonunda 1 gün arayla sarı sıvı akıntı oldu biraz damarlı kanlıydı ve kalp çarpıntısı diş agrısı yaşadım dünden beri sık idrara çıkma yaşıyorum bu kadar

Gögüs hassasiyeti adete 9 gn kala başladı çok kötü deyl ama var bide uçları çıktı genelde bende uçları yok

Benimde öyle olmuştu 8 gün adetimden geçti iki çizgiyi öyle gördüm tabi benimki daha koyuydu aynıydı çizgiler hadi bakalım darısı kese görmeye inşallah

Bat günüm adet olmadım test yaptım böyle çıktı
Bu resmi Atmanızın sebebi ne onu anlayamadım? Yani iki çizgi ne demek ? Hamilesin demek, yani konuyu niye açtınız , bakınnn benim ikinci cizgim var ohh demek için mi açtınız? Ya da ben körüm, siz de görüyor musunuz demek için mi attınız?

Sana ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…