Kızlar testime bakarmısınız

Herkes cift cizgi var veyahutta yok gebelik testini atiyor siteye. Siz neden baskalarinin mutlulugunu golgelemek icin bu denli bir yorum yapma geregi duydunuz ki. Ilginc

Sakin olur musunuz gayet normal

Benim her ikisinde ağrıyor bu ay aşılama yaptırmıştım inşallah tutar ya lütfen dua edin Allahım buradaki çocuğu olmayan herkese nasip etsin
Amin Allah isteyen her kese nasib etsin şimdi başka bir marka ile test yaptım yine aynı çıktı inşallah benimle kalır kimyasal olmaz

Amin Allah isteyen her kese nasib etsin şimdi başka bir marka ile test yaptım yine aynı çıktı inşallah benimle kalır kimyasal olmaz
İnşallah canım ama kimyasal da genellikle kanama akıntı olur kahve kahve bende öyle olmuştu

Aşılama yaptıralı 10. Gün Kızlar çatlatma ignesinin de 12 günü adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı sizce varmı

Eklentiler

• image.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 53
Aşılama yaptıralı 10. Gün Kızlar çatlatma ignesinin de 12 günü adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı sizce varmı
Canım silik gördüm var gibi 12 günü ignenin etkisi olur diyorlar ama yinede net bilmiyorum

ben bir hafta önce 1 aylık bebeğimi kaybettim erken doğum oldu,ama hala bu sayfaya girip sevinçleri yaşıyorum.hatta bu konuda tecrübeli biri olarak yardımcı oluyorum çoğu arkadaşa bu tarz konusmanız hiç hoş değil, bazen testlerde yanılma payı oluyor yada kuruma çizğisi oluyor benimde başıma çok geldi gayet normal test atmaları neyi ters geldi ki size

Bu üslup bu tarzla... aman Allahim çocuk buyuteceksiniz.
Konunun üzerinden zaman geçmiş ama dayanamadım.. Kalbinizin kötülüğü parmaklarınıza, dilinize vurmuş gibi...BUYRUN silik testler, acaba hamile miyim? diye açılmış yüzbinlerce başlıkların hepsine kusun bu çirkin ifadenizi..Mutluluğunu paylaşan birinin hevesini kırmaya çalışmış, üstelik kendi üslupsuzluğunuzu o kişiye yapıştırmışsınız.. Dayanamadım gerçekten!!!

Merhaba evet 10+6 haftalık olduk
Çok sevindimmm
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Neler yaptın o ay bizede tüyo verir misin.
Bende mart ayında 2 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım muayenelerimi oldum herşeyim gayet temiz ama doktorum 6 ay içinde hamile kalamazsen gel dedi 5. Ayımdayım hamile kalamadım. Evlendim ilk ayda korunduğum halde hamile kalmıştım şimdi kalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…