Bu üslup bu tarzla... aman Allahim çocuk buyuteceksiniz.
Benim de yanlardan sag gögüsümden başladı agrılarBenim hiç göğüslerim acımıyor ya normalinde de yok sadece bu ay yanlardan çok acıyor
Herkes cift cizgi var veyahutta yok gebelik testini atiyor siteye. Siz neden baskalarinin mutlulugunu golgelemek icin bu denli bir yorum yapma geregi duydunuz ki. IlgincBu resmi Atmanızın sebebi ne onu anlayamadım? Yani iki çizgi ne demek ? Hamilesin demek, yani konuyu niye açtınız , bakınnn benim ikinci cizgim var ohh demek için mi açtınız? Ya da ben körüm, siz de görüyor musunuz demek için mi attınız?
Adetin cok gecmedikce bu cizgi genelde boyle cikiyor zaten tecrube etmis oldunuz. Hayirli olsun saglikla gelsin.
Sakin olur musunuz gayet normalBu resmi Atmanızın sebebi ne onu anlayamadım? Yani iki çizgi ne demek ? Hamilesin demek, yani konuyu niye açtınız , bakınnn benim ikinci cizgim var ohh demek için mi açtınız? Ya da ben körüm, siz de görüyor musunuz demek için mi attınız?
Bu resmi Atmanızın sebebi ne onu anlayamadım? Yani iki çizgi ne demek ? Hamilesin demek, yani konuyu niye açtınız , bakınnn benim ikinci cizgim var ohh demek için mi açtınız? Ya da ben körüm, siz de görüyor musunuz demek için mi attınız?
Adetin cok gecmedikce bu cizgi genelde boyle cikiyor zaten tecrube etmis oldunuz. Hayirli olsun saglikla gelsin.amin
Amin teşekkür ederimAdetin cok gecmedikce bu cizgi genelde boyle cikiyor zaten tecrube etmis oldunuz. Hayirli olsun saglikla gelsin.
Benim her ikisinde ağrıyor bu ay aşılama yaptırmıştım inşallah tutar ya lütfen dua edinBenim de yanlardan sag gögüsümden başladı agrılar
Amin Allah isteyen her kese nasib etsin şimdi başka bir marka ile test yaptım yine aynı çıktı inşallah benimle kalır kimyasal olmazBenim her ikisinde ağrıyor bu ay aşılama yaptırmıştım inşallah tutar ya lütfen dua edinAllahım buradaki çocuğu olmayan herkese nasip etsin
İnşallah canım ama kimyasal da genellikle kanama akıntı olur kahve kahve bende öyle olmuştuAmin Allah isteyen her kese nasib etsin şimdi başka bir marka ile test yaptım yine aynı çıktı inşallah benimle kalır kimyasal olmaz
Bende de kiöyaslda akıntı olmadan kanama oldu hemenİnşallah canım ama kimyasal da genellikle kanama akıntı olur kahve kahve bende öyle olmuştu
Canım silik gördüm var gibi 12 günü ignenin etkisi olur diyorlar ama yinede net bilmiyorumAşılama yaptıralı 10. Gün Kızlar çatlatma ignesinin de 12 günü adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım silik çıktı sizce varmı
ben bir hafta önce 1 aylık bebeğimi kaybettim erken doğum oldu,ama hala bu sayfaya girip sevinçleri yaşıyorum.hatta bu konuda tecrübeli biri olarak yardımcı oluyorum çoğu arkadaşa bu tarz konusmanız hiç hoş değil, bazen testlerde yanılma payı oluyor yada kuruma çizğisi oluyor benimde başıma çok geldi gayet normal test atmaları neyi ters geldi ki sizeBu resmi Atmanızın sebebi ne onu anlayamadım? Yani iki çizgi ne demek ? Hamilesin demek, yani konuyu niye açtınız , bakınnn benim ikinci cizgim var ohh demek için mi açtınız? Ya da ben körüm, siz de görüyor musunuz demek için mi attınız?
İnşallah canımİnşallah vardır canım ya 3 yolun ardından bir mucize olucak
Konunun üzerinden zaman geçmiş ama dayanamadım.. Kalbinizin kötülüğü parmaklarınıza, dilinize vurmuş gibi...BUYRUN silik testler, acaba hamile miyim? diye açılmış yüzbinlerce başlıkların hepsine kusun bu çirkin ifadenizi..Mutluluğunu paylaşan birinin hevesini kırmaya çalışmış, üstelik kendi üslupsuzluğunuzu o kişiye yapıştırmışsınız.. Dayanamadım gerçekten!!!Bu üslup bu tarzla... aman Allahim çocuk buyuteceksiniz.
Merhabaa Mekuuuİnşallah canım
Merhaba evet 10+6 haftalık oldukMerhabaa Mekuuu
Durumun nedir bariz belli hamilesin kan testi verdin mi değerin nasıl umarım iyisindirrr
Çok sevindimmmMerhaba evet 10+6 haftalık olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?