Kızlar testime bakın lütfen

Bunda acaba mi denecek bir muamma yok bariz hamilesiniz hem de haftası da çok yeni sayılmaz keseyi yakin görürsünüz hayırlı olsun

Maşallah canım gayet hamilesin inşallah kucagına almak nasip olur hiç beklemedıgın anda olur zaten Belirtilerin nelerdi

Adetim 7 gün geçti, fakat bu sıra hep geç olabiliyor, eşimde sperm eksikliği var. Beklemiyordum ama bir anda test yapma isteği geldi içimden, ve çift çizgi hemen anında çıktı. Ne diyorsunuz imkan var mı
Evet çok net pozitif, kan verin bence değerleri öğrenmek için

Maşallah canım gayet hamilesin inşallah kucagına almak nasip olur hiç beklemedıgın anda olur zaten Belirtilerin nelerdi
Amin amin Allah razı olsun, hiç bir belirtim yok, hiç bişey hissetmiyorum adetim gecikti sadece, bu da her ay olan bişey içinden geldi sadece test yapmak, inşallah doğrudur

Şüpheye yer olmayacak kadar net çizgi. Tebrikler

Öyle mi dersiniz? Kan test yapmadan içimde hep bir şüphe olacak çünkü doğal yolla olması çok çok küçük bir ihtimaldi

Ben daha idrarda pozitif çıkıp da kan testinde negatif olanı görmedim, bozuk testler hariç. Sizinki net

İki tane yaptım aynı marka, ikisi de aynı çıktı. Bozuk olamaz herhalde içimi aydınlattınız herkese çok teşekkür ediyorum

Yok yok değildir, rica ederim. sağlıkla kucağınıza alsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…