Kızlar testime bakıp yorumlarmısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkürler sevgiyleeee
Bak bu tavrını devam ettirirsen şu an olduğu gibi kimse sorularına cevap vermez. İlk yorumuma bak, öğrenmen gereken tüm bilgileri verdim. Testin yeterince koyulasmamis demem niye bu kadar gerdi seni? Kadınız hepimiz, bu ay koyulasmaz sonraki ay koyulaşır. Böyle davranıp hakaret edince çizgiler koyulasmiyor. Derdin bilgi edinmekse ilk mesajima bak orada anlattım her şeyi. Ama kavga etmek istiyorsan burası doğru yer değil. Aldığın cevap her zaman hayal ettiğin cevap olmayabilir. Bak yine yardımcı olmaya çalışıyorum. İki çizgi aynı koyulukta veya test çizgisi kontrol çizgisinden daha koyu olursa pik sayılır. Bu digerlerine göre daha koyu o yüzden pik saydım dersen yanlış sonuca varırsın. Şimdi sakin ol ve buradaki insanlara güvenmiyorsan bir kadın doğum uzmanına danış.

Ablacımmmm ben seni cidden anlmıyorummm sen koyulaşma olmamış pik değil dedin bende ayrı konu açıp bunu sordum başkasının fikirlerndie almak istedim olay ne burdas şimdiii bebeğimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…