Kızlar testime bi bakın lütfen çok acil

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
452
142
18
25
Kızlar merhaba ben 28 inde sağ over 26 mm sol over 24 mm ken ovitrelle iğne kullandım
29 unda ilişki 30 unda ilişki 31 i boş 1 i tekrar ilişki olarak değerlendirdim bugün iğne günüyle beraber 8 gün oldu ama biliyorum doğru zaman değil ama dayanamadım
Herkes yapay hcg çıkar falan dedi ama çok arkadaşım ve nurdakilerden gördüklerimle yapay hcg de olsa normalde iğne şeyiyle test çok net pozitif çıkıyormuş ben şimdi yaptım benim böyle çok silik çıktı acaba bu gebelik olabilir mi bakar mısınız lütfen bi de ben mi hayal görüyorum pozitif mi

Eklentiler

• A34E5A74-F51C-4792-A2AE-BFA9F4768863.webp
    A34E5A74-F51C-4792-A2AE-BFA9F4768863.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 11
  • A34E5A74-F51C-4792-A2AE-BFA9F4768863.webp
    A34E5A74-F51C-4792-A2AE-BFA9F4768863.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 10
  • 613F52CC-7686-4D1C-B6FB-D34FDD832E86.webp
    613F52CC-7686-4D1C-B6FB-D34FDD832E86.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 10
Bu arada fotoğraf yükleyince çok kalite düşüyor ama çok ince bi çizgi var ben çok net görüyorum

Kızlar merhaba ben 28 inde sağ over 26 mm sol over 24 mm ken ovitrelle iğne kullandım
29 unda ilişki 30 unda ilişki 31 i boş 1 i tekrar ilişki olarak değerlendirdim bugün iğne günüyle beraber 8 gün oldu ama biliyorum doğru zaman değil ama dayanamadım
Herkes yapay hcg çıkar falan dedi ama çok arkadaşım ve nurdakilerden gördüklerimle yapay hcg de olsa normalde iğne şeyiyle test çok net pozitif çıkıyormuş ben şimdi yaptım benim böyle çok silik çıktı acaba bu gebelik olabilir mi bakar mısınız lütfen bi de ben mi hayal görüyorum pozitif mi
hormon verdikleri için pozitif çıkabilir canım 4-5 gun daha bekle bence

Evet ben dayanamadığım için yaptım zaten yani doğruluğunu yanlışlığını bilerek yaptım aslında ama sadece şeyi düşündüm
Herkes şey dedi sonuçta direk vücuduna hormon yapay hcg veriyorlar ve bu kadar silik çıkması da normal değil hala iğne etkisi olsaydı biraz daha net çıkardı belki iğne etkisi bitip kendin hcg üretmeye başlamış olabilirsin gebelik de olabilir o yüzden bi kaç gün sonra tekrar dene hala varsa gebeliktir ama silindiyse yoktur dedi

B
Ben sanki bir ince hayalet çizgi gördüm umarım gönlünden geçen olur 🌸

Evet ben dayanamadığım için yaptım zaten yani doğruluğunu yanlışlığını bilerek yaptım aslında ama sadece şeyi düşündüm
Herkes şey dedi sonuçta direk vücuduna hormon yapay hcg veriyorlar ve bu kadar silik çıkması da normal değil hala iğne etkisi olsaydı biraz daha net çıkardı belki iğne etkisi bitip kendin hcg üretmeye başlamış olabilirsin gebelik de olabilir o yüzden bi kaç gün sonra tekrar dene hala varsa gebeliktir ama silindiyse yoktur dedi
dogru söylemişler acele etmişsin :) 8 gun daha çok olmamış ki

Bu arada ben yanılmıyorum demi gökgelik de olsa fotoğrafta görüyorsunuz çünkü burdan atıyorum hiç yok wp den arkadaşlarıma atıyorum basbaya çok net gözüküyor diypr burda inanılmaz kalite düşüyor

Bu arada ben yanılmıyorum demi gökgelik de olsa fotoğrafta görüyorsunuz çünkü burdan atıyorum hiç yok wp den arkadaşlarıma atıyorum basbaya çok net gözüküyor diypr burda inanılmaz kalite düşüyor
var canım ama iğnenın etkisiyle pozitif çıkabilir öğrenmeniz için idrarda erken kan verın

B
Ben sanki bir ince hayalet çizgi gördüm umarım gönlünden geçen olur 🌸
ya evet var zaten gerçekten wp den arkadaşlara atıyorum orda çok çok net ama burda kalite düşüyor teşekkür ederim doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum ama inşallah doğrudur ve yapay hcg falan değildir Rabbim nasip eder herkese

var canım ama iğnenın etkisiyle pozitif çıkabilir öğrenmeniz için idrarda erken kan verın
Kan da negatif çıkması beni daha çok üzüyor ya o yüzden kanı reglim gecikene kadar vermeyi düşünmüyorum açıkçası çünkü kan veriyorsun saatlerce onun açıklanmasını bekliyorsun bi heyecanla sonra negatif oluyor çok üzülüyorum

Back
X